Матурска облека, шминка и фризура

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Каде прават вакви плетенчиња и колку пари е? :bilokojzbor: (не се вадете од памет не прашувам за мене)
Закон. И јас ќе имам дел со плетенки.
Инаку прават во студио "Имиџ" во Кисела Вода, во таа зградата карши средново Борис.
И знам жена што прави профи нигерски плетенки.. вакво нешто :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Абе не такви баш црнечки залепени за главата туку пуштени (као суканици) :)

Сакам како овие првиве само како што веќе кажав мешавина од кремаста и пепеласта боја.
Единствено ми е страв да не ми ги крати нозете. Мајка ми ми вика да немам гајле дека имам долги нозе и нема да има таков ефект, ама пак ми е шубе пошо фустанчето ми е со должина негде 5 сантими над колена и ептен да не изгледам ко деген :pos2:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Дајте некое полу елегантно полу спортско издание за мажјак од 190цм 78кг негдека... :)

Секоја сугестија (по можност со слика) е добредојдена. 10х.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Дајте некое полу елегантно полу спортско издание за мажјак од 190цм 78кг негдека... :)

Секоја сугестија (по можност со слика) е добредојдена. 10х.
Има башка тема за машки матуранти мрш таму:pos2: Поише ќе ти помогнат не за друго.Овде поише сме девојчиња.:smir:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Има башка тема за машки матуранти мрш таму:pos2: Поише ќе ти помогнат не за друго.Овде поише сме девојчиња.:smir:
Ако де, можеби сака женско мислење да чуе.

А, за ВАС девојките- еве еден машки предлог- за сандали- за да не не “марширате ’ од темава
можете да појдете у Софија, наместо у Солун и за само 50 евра да си купите вакви

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ако де, можеби сака женско мислење да чуе.

А, за ВАС девојките- еве еден машки предлог- за сандали- за да не не “марширате ’ од темава
можете да појдете у Софија, наместо у Солун и за само 50 евра да си купите вакви

Каков Солун каква Софија...Се што купив и се што планирам да купам е од Скопје... Да идам дууууури во Софија по сандали :pos2: кај со тој памет:tapp:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Абе не такви баш црнечки залепени за главата туку пуштени (као суканици) :)

Сакам како овие првиве само како што веќе кажав мешавина од кремаста и пепеласта боја.
Единствено ми е страв да не ми ги крати нозете. Мајка ми ми вика да немам гајле дека имам долги нозе и нема да има таков ефект, ама пак ми е шубе пошо фустанчето ми е со должина негде 5 сантими над колена и ептен да не изгледам ко деген :pos2:
Висока штикла во никој случај не ги крати нозете низок струк фармерки , сукни и балетанки да :)

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
да али глеаш дека ремчињата се до глуждови :nesum:
Ако де,ако имаш подолги нозе мислам дека ептен убаво ке ти стојат.
погледни ги манекенките и ке видиш дека нозете не им се скратени со вакви сандали,напротив.

Пробај си ги ти и види се-доколку ти се чини дека ти ги кратат нозете-имаш избор:smir:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Абе Искрич, а кога ќе носиш чизми шо праиме? :)
Уживај си, штиклите се преубави и баш на долги нозе ќе те истакнат, поради високата потпeтица. Изгледаат удобно, башка.
Не е мит дека штиклите до глужд не помагаат при издолжување на нозете, но тебе не ти треба тоа кога веќе имаш долги нозе.
Ама зависи.. имам и јас такви слични, црни и не ми ги скратуваат нозете.
Ако ништо, пробај ги на нешто кратко и види дали ќе изледаш ко деген :icon_lol:

Еве пример на моја другарка како и стојат, а има предолги нозе..

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.990
лелееее вие ептен сте забегале со ова матуриве, дај малце контролирајте се, матура е, не сте на избор за мис на светот па толку што се оптеретувате, стварно е смешно :tapp:

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Луѓе на златен фустан (темно златно така некако е) каква боја штикли, ташна и накит да носам.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Луѓе на златен фустан (темно златно така некако е) каква боја штикли, ташна и накит да носам.
црна!

Јес да можеш и во крем ама бледа ќе си така. Со златни ќе си како од Шутка. Така да сепак црно е најбоље :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
златно и црно се одлична комбинација.

Kajgana Shop

На врв Bottom