Матура

Член од
27 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
Извинете дали ќе може некој да ми каже колку плаќаат оние студентии кои се примени на факултет по основа на националност?
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:42 ---
Извинете дали ќе може некој да ми каже колку плаќаат оние студентии кои се примени на факултет по основа на националност?
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:42 ---

М

Мартин`

Гостин
Ако си во државна квота сега само 100 евра треба да се уплатат така ? сега се уплаќа за зимскиот семестар ??

Член од
11 јуни 2012
Мислења
19
Поени од реакции
2
напраем грешка. во уплатницата за ИКСА, кај назив на примачот напишав Градежен факултет а требаше у. Кирил и Методиј ? што да праем сега

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
da ne znae nekoj slucajno do koga treba najkasno da se plati ratata na i site ostanati potvrdi na filozofski fakultet institut za bezbednost odbrana i mir

51743

Тепач на време
Член од
27 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
напраем грешка. во уплатницата за ИКСА, кај назив на примачот напишав Градежен факултет а требаше у. Кирил и Методиј ? што да праем сега
Pa i jas napisav FEIT a ne UKIM.. i sega ? Da ne ke ne vratat ? :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Официјално: Потпишав 4 годишен договор со ТФБ за 200 евра плата.

Член од
24 март 2012
Мислења
137
Поени од реакции
119
На факулетет ќе ни ги дадат, така мене ми кажа една другарка...а кога не знам :D
па вие уште не појдени одма за индекси :pos:

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Дали некој знае кога треба да одиме да си ги земеме индексите?
Па мислам ќе ни ги даваат на 17ти. Барем на мојот факултет ќе биде така, дали е исто кај сите не знам, ама би требало.

Kajgana Shop

На врв Bottom