- Член од
- 8 октомври 2009
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 153
Се надевам дека нема да ми го поништат целиот есеј зошто ми е напишан печатно...
daА ќе се важи само семеен и социјален ? :/
nema vrska ova sto pisuvaat drugite bese dozvoleno sekako samo da e na KIRILSKO PISMO !Се надевам дека нема да ми го поништат целиот есеј зошто ми е напишан печатно...
А зашто да ти поништат за печатно пишување ?Се надевам дека нема да ми го поништат целиот есеј зошто ми е напишан печатно...
Па демек требало само ракописно.А зашто да ти поништат за печатно пишување ?
До 15 Јули најдоцна треба да бидат објавени резултатите.Резултатите за колку време ќе бидат викаат некој за 1 месец ќе биле објавени?има некој инфо?
за Француски има ли некој што полага тука ја планирам да не ни учам пошто само темата не ја знам друго се знам тоа лесно е но темата таму ќе ни ја дадат и цел состав на француски да напишам тешко би било :S
Кај мене таа што беше рече дека нема врска само да биде разбирливо и на кирилицаПа демек требало само ракописно.
nema vrska ne se sekiraj ,uzivajjjjjj , sigurno e toa sto ti go pisavПа демек требало само ракописно.
даА тоа прашањето во граматиката беше за сврзникот да се погоди на последична реченица така? и беше така што, нели
Ауу да тоа беше лошооооооооуАдминистративен и усмени
Роман, психолошки, социјален... такво нешто Тури му пепел, да се само неколку грешка добро ќе е, да не биде повеќе и да паднеме како крушиа роман ли требаше?
publitiscki e tocnoКолку пари..
колку е прилог - полнозначен збор
пари именка - полнозначен збор
Значи, со 2 полнозначни збора.
--- надополнето: Jun 14, 2011 4:01 PM ---
а роман ли требаше?
--- надополнето: Jun 14, 2011 4:02 PM ---
да
--- надополнето: Jun 14, 2011 4:05 PM ---
Ауу да тоа беше лошооооооооу
Ако го ставиш во известување ќе биде административен, ако е во весник публицистичи. Ај сеа?
Јас публицистички пишав, ама гледам многу одговориле административен. Ај да не нагаѓаме, ќе дознаеме за неколку денада
Ауу да тоа беше лошооооооооу
Ако го ставиш во известување ќе биде административен, ако е во весник публицистичи. Ај сеа?
Да, за околу 30тина.Јас публицистички пишав, ама гледам многу одговориле административен. Ај да не нагаѓаме, ќе дознаеме за неколку дена