- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 94
На што си Кили ти ??? !!!Знаат многу убаво кои се убијците. Тоа е мафијата на Урко од Источна Македонија, за да му докажат на Мијалков кој е кој во државава.
На што си Кили ти ??? !!!Знаат многу убаво кои се убијците. Тоа е мафијата на Урко од Источна Македонија, за да му докажат на Мијалков кој е кој во државава.
Ти другарче да не си од друга планета случајно?
Па вака е цело време. Од почетоков на годинава до сега има 50+ случаи на напади врз имот и лична безбедност извршени од Албанци. Педесет Еј! (имам за секој случај документирано со линкови, ако покуша некој паметен да го стави тоа под знак прашалник)
После буквално секој случај има повикување за смирување на страстите.
Запалија црква - смирете ги страстите.
Претепаа деца - смирете ги страстите.
Претепаа деца х 40 - смирете ги страстите.
Тогаш си реков овие ќе почнаат и да не убиваат, па никому ништо - смирете ги страстите ќе биде.
И се случи. И стварно види морни глупави - пак тоа, смирете ги страстите.
Ме интересира дали Ратко Младиќ после секој егзекутиран Муслиман, им се обраќал на останатите кои чекаат егзекуција, со истиве зборови. Пошто мене така ми личи ситуацијата.
Велиш "како ќе го запалиш ако не го удриш Македонецот".Абре рука ги здоболе од удирање ееееј.... Овие амеби можеш што сакаш да им правиш немаат гајле. Цркви палеа, тепаа кого ќе стигнат, девојчиња, старци. Знамиња симнување од државни јарболи, кршење цркви и "Смрт за Каури" викање, тоа е више пичкин дим, нешто на кое никој веќе не се ни осврнува.
На сите тие 50+ случаи, некои од нашите кои не ги смирија страстите преземаа нешто и ете ние имаме 2 случаја. И одма види морони - марш за мир против македонскиот и албанскиот национализам....
Или оној жалнион Пикасо, сеа по име pukk, плаче по профили заради македонскион тероризам на интернет.
Овие маме ебаа од почеток на година до сеа и почнаа и со мехико стајл егзекуции, ги наредија ко сардини и ги средија како Србите што праеа во Босна, али затоа македонскиот национализам е страшна работа.
Овие тука морони со - смирете ги страстите. Па смирени се цело време, гледајте што направија Македонците - ништо. Видете го одговорот на сето ова. Не се гледа? Затоа што не постои. Абе Пигмејци да беа до сеа ќе вратеа, ќе преземеа нешто. Изглеа стварно - не може они толку да не ебат колку што ние можеме да издржиме.
И не, дараги безрбетни амеби, не покушавајте да ми имплементирате дека повикувам на војна, затоа што тоа не го правам.
Само ќе повторам дека секој кој ги дава парите на Албанци, е безрбетна амеба без централен нервен систем, која самата си ја финансира својата пропаст.
Дали се сите Албанци исти по ова прашање? Да, исти се. Некој нека се обиде да ме негира. Се надевам на македонче.
Не бе брат ти не ја гледаш големата слика.Не може да бидат они,Срби,Грци или Бугари се,странски служби,светската криза,глобалното затоплување,детонатор...Што не натера да мислиме дека се Албанци?
- Веќе имало закани дека ќе падне каурска крв на Велигден.
- Мештаните од Радишани се уверени во тоа.
- Секогаш кога оделе на езерото да ловат, мавале со камења Албанци.
- Албанците извршија над 50 напади врз Македонци и нивниот имот во изминативе два месеци (претепување деца, девојчиња, старци, палење и сквернавење цркви...)
- Изјавите и однесувањето на Албанските политички субјекти од регионов и земјава.
... и уште пун курац нешта
Ако све ова прогласите за шпекулации, сепак болдот како неоспорен факт, добро ја докажува насоката на Албанците.Не се прајте со сила будали!
добра честитка за Велигден, фала им...
Ова го прочитав и јас кога беше напишано ама постот веќе го нема а не можам ни членот да го најдам иако имаше многу постови,не беше од некој член што вчера се регистриралПост на Димитар на форумот КАЈГАНА.......Само што си дојдов од капела,неможев да останам на погреб.Децата се МАСАКРИРАНИ,сите се брутално претепани и врз сите се изживувале,носовите искршени,буквално лицата не им се познавале пукано им е во... РАЦЕ И ВО НОЗЕ(?),грклан,очи,тил којзнае низ што поминале за сите има некаква информација освен за ситуацијата на Кире Тричковски(најверојатно најлошо поминал?) искрено вчера душата ми плачеше и ме стегаше цела вечер еве и одсабајле,плус вчера не ме пуштаа да влезам во Радишани на протести од 3 влеза пробав,премногу сум гневен на ситуацијава...
БОГ ДА ГИ ПРОСТИ СИТЕ,НЕКА ИМ Е ЛЕСНА ЗЕМЈАТА.
Пост на dimitarp, на форумот Кајгана ...
НЕКА ЗНАЕ МАКЕДОНИЈА ШТО И СЕ СЛУЧУВА, ЗАТОА ШТО СИТЕ МЕДИУМИ МОЛЧАТ!!!!
МОМЧИЊАТА СЕ МАСАКРИРАНИ, НЕШТО ШТО ЈАНКУЛОВСКА НЕ ГО КАЖА НА ПРАШАЊЕТО, ДАЛИ МОМЧИЊАТА СЕ МАЛТРЕТИРАНИ !!!!
Раширете ја веста ... сите имаат право да знаат ...
ova deneska osamna na fb profila kaj edna devojka moja prijatelka na fb
До некој кој има познат од директорите во Т-Мобиле, Вип, Оне замолете ги нека отворат Телефонска линија за ДОНАЦИЈА да им помогнеме на фамилиите на убиените.
(ако имало ваква иницијатива извинете за повторувањето)
Ова го прочитав и јас кога беше напишано ама постот веќе го нема а не можам ни членот да го најдам иако имаше многу постови,не беше од некој член што вчера се регистрирал
До некој кој има познат од директорите во Т-Мобиле, Вип, Оне замолете ги нека отворат Телефонска линија за ДОНАЦИЈА да им помогнеме на фамилиите на убиените.
ЏАБЕ се тука парите, на луѓево не им изгоре куќата-им заминаа синовите во неповрат. Нема тука парите што да помогнат! Само треба правда за нив...До некој кој има познат од директорите во Т-Мобиле, Вип, Оне замолете ги нека отворат Телефонска линија за ДОНАЦИЈА да им помогнеме на фамилиите на убиените.
Тоа фрлале нешто во езерото е и моја претпоставка...не знам само дали има начин да се истражи езерото...исто така моја претпоставка е дека можеби сепак избила некоја расправија меѓу нашите деца и албански кои се карале за тоа чие е езерото и кој да лови риба....некаде низ форумот прочитав дека имало тензии околу тоа кој да биде концесионер на езерото...е сега нашите биле голораки а тие очигледно биле спремни за на ":свадба".....Многу логично. Може тие веќе биле таму, може фрлале нешто кај езерото, може биле на позиција каде што децава/рибарот не ги виделе. Па откога виделе дека има некоја дешавка, се затскриле ама биле откриени и ликвидирани. Во прилог на ова оди и тоа што рибарот е најверојатно упукан додека бегал. Значи дефинитивно прво бил скриен на некоја позиција па почнал да бега и бил приметен.
Па друго објаснување освен дека постот е избришан нема!! Ама ме чуди што и членот не можам да го најдам а како што реков,кога го постираше ова веднаш проверив дали е некој нов што се регистрирал само за да го напише тоа - не беше,имаше многу мислењаi jas bas sega go barav vnimatelno ama go nema ???
a na fb se rasiri kako vest !!!
тука има две работи или самиот го има избришано или пак администрација на Кајгана трето нема !!!Па друго објаснување освен дека постот е избришан нема!! Ама ме чуди што и членот не можам да го најдам а како што реков,кога го постираше ова веднаш проверив дали е некој нов што се регистрирал само за да го напише тоа - не беше,имаше многу мислења