W
Werther
Гостин
Пуно,дади објаснување зошто е погрешно.Твое лично мислење, но нормално треба да ти биде криво што мислиш погрешно....
Вака без објаснување кога ќе му кажеш на некој дека греши е глупо.
Пуно,дади објаснување зошто е погрешно.Твое лично мислење, но нормално треба да ти биде криво што мислиш погрешно....
Која ослободителна бе Пуно,од што да ве ослободат?Сепаратистичка организација е тоа.
Терористи се тоа Пуно,не се ни револуционери,ни ослободители и што ти ја знам.
Што било ВМРО за турците? белосветци?Пуно,дади објаснување зошто е погрешно.
Вака без објаснување кога ќе му кажеш на некој дека греши е глупо.
Како успеа да ја повлечеш паралелава,алал да ти е.Што било ВМРО за турците? белосветци?
Објаснување сум давал во секој мој пост постиран овде, само треба да се обидете да разбирате.......
Грк од Демир-Хисар сум,имам некои врски во болницата.Од една страна МВР се уште неможе да докаже дека тие се убијците,а од друга страна пак албанците велат тие притворените не се убијците, едноставно двете страни немаат никакви докази,ни МВР,ниту пак албанците... Лупаат глупости само..
Del od teritorijata sakase i vasiot Premier da ni dade uste vo vremeto na konfliktot , i tuka e dovolen dokaz deka UCK nemase teritorialni pretenzii zatoa sto se od tuka i ne se padnati od nebo ., tuku baraa svoi prirodni prava !Како успеа да ја повлечеш паралелава,алал да ти е.
Ништо не си дал,врска ти немаат објаснувањата.
ВМРО се борела за независна Македонија.
УЧК се бореше за одземање дел од Македонија.
Vo pravo si !Од една страна МВР се уште неможе да докаже дека тие се убијците,а од друга страна пак албанците велат тие притворените не се убијците, едноставно двете страни немаат никакви докази,ни МВР,ниту пак албанците... Лупаат глупости само..
Hahaa....Gledam ve oslobodi od.....?ОНА за албанците е ослободителна војска, а ДУИ е партија која најверојатно е корумпирана и ги продава албанските интереси......
Разликата е како меѓу старото ВМРО, со ова партиај ДПМНЕ......
јао Шабане свака частШто било ВМРО за турците? белосветци?
Објаснување сум давал во секој мој пост постиран овде, само треба да се обидете да разбирате.......
Нема териториални претензии?Барале права?Del od teritorijata sakase i vasiot Premier da ni dade uste vo vremeto na konfliktot , i tuka e dovolen dokaz deka UCK nemase teritorialni pretenzii zatoa sto se od tuka i ne se padnati od nebo ., tuku baraa svoi prirodni prava !
Zamisli , na bebeto bilo zabraneto so albansko ime da se vkrsti i sto ponatamu ...?
Priznaj kako prvo za podelba na MK , i ne mi skokni od tema do tema .Нема териториални претензии?Барале права?
Сите знаеме дека САД и Европа го храбрат сепаратизмот на Балканот.Има резолуција за Косово.
Права не се бараат со пушка,тоа со правата ви беше само добро алиби.
Priznaj kako prvo za podelba na MK , i ne mi skokni od tema do tema .
Ti rece za odzemanje na teritorija , i tuka zastanuvaj "NELI BESE VASIOT PREMIER STO SAKASE PODELBA NA OVAJA DRZAVA " ?
Размена на територии
И колку што се сеќавам во тоа време ништо не испадна од тоа
И да сакал поделба на Македонија,не ви дава право од планините да се симнете со калашите и да колете невин народ.
.
Ај види што пишува убаво.ПОРАНЕШНИОТ ПРЕМИЕР,ПРЕДЛАГА !
Како успеа да ја повлечеш паралелава,алал да ти е.
Ништо не си дал,врска ти немаат објаснувањата.
ВМРО се борела за независна Македонија.
УЧК се бореше за одземање дел од Македонија.
Нема териториални претензии?Барале права?
Сите знаеме дека САД и Европа го храбрат сепаратизмот на Балканот.Има резолуција за Косово.
Права не се бараат со пушка,тоа со правата ви беше само добро алиби.
Vo toa vreme toj ti bese premier , tokmu vo vremeto na 2001 , deka sakase podelba na MK toa neznam koj Makedonec ne go znae osven tebe , najiskreno . Ili zboruvame objektivno ili da go ostaime ovoj muabet .Ај види што пишува убаво.ПОРАНЕШНИОТ ПРЕМИЕР,ПРЕДЛАГА !