Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

W

Werther

Гостин
Твое лично мислење, но нормално треба да ти биде криво што мислиш погрешно....
Пуно,дади објаснување зошто е погрешно.
Вака без објаснување кога ќе му кажеш на некој дека греши е глупо.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.542
Поени од реакции
5.096
Која ослободителна бе Пуно,од што да ве ослободат?Сепаратистичка организација е тоа.
Терористи се тоа Пуно,не се ни револуционери,ни ослободители и што ти ја знам.
Пуно,дади објаснување зошто е погрешно.
Вака без објаснување кога ќе му кажеш на некој дека греши е глупо.
Што било ВМРО за турците? белосветци?

Објаснување сум давал во секој мој пост постиран овде, само треба да се обидете да разбирате.......

W

Werther

Гостин

Објаснување сум давал во секој мој пост постиран овде, само треба да се обидете да разбирате.......
Како успеа да ја повлечеш паралелава,алал да ти е.
Ништо не си дал,врска ти немаат објаснувањата.
ВМРО се борела за независна Македонија.
УЧК се бореше за одземање дел од Македонија.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Од една страна МВР се уште неможе да докаже дека тие се убијците,а од друга страна пак албанците велат тие притворените не се убијците, едноставно двете страни немаат никакви докази,ни МВР,ниту пак албанците... Лупаат глупости само..:tapp:

W

Werther

Гостин
Од една страна МВР се уште неможе да докаже дека тие се убијците,а од друга страна пак албанците велат тие притворените не се убијците, едноставно двете страни немаат никакви докази,ни МВР,ниту пак албанците... Лупаат глупости само..:tapp:
Грк од Демир-Хисар сум,имам некои врски во болницата.
Ако сакаш ќе ти помогнам.

:)

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Del od teritorijata sakase i vasiot Premier da ni dade uste vo vremeto na konfliktot , i tuka e dovolen dokaz deka UCK nemase teritorialni pretenzii zatoa sto se od tuka i ne se padnati od nebo ., tuku baraa svoi prirodni prava !
Zamisli , na bebeto bilo zabraneto so albansko ime da se vkrsti i sto ponatamu ...?
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 16:16 ---
Vo pravo si !

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.861
Поени од реакции
4.805
ОНА за албанците е ослободителна војска, а ДУИ е партија која најверојатно е корумпирана и ги продава албанските интереси......
Разликата е како меѓу старото ВМРО, со ова партиај ДПМНЕ......
Hahaa....Gledam ve oslobodi od.....?
Kazav jas poodamna....puno e tezok predmet za ismejuvanje ...postovite mu se detska gradinka.....!!!
Anyway novi vesti od slucajov...?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.275
Поени од реакции
6.990

јао Шабане свака част :pos:

W

Werther

Гостин
Del od teritorijata sakase i vasiot Premier da ni dade uste vo vremeto na konfliktot , i tuka e dovolen dokaz deka UCK nemase teritorialni pretenzii zatoa sto se od tuka i ne se padnati od nebo ., tuku baraa svoi prirodni prava !
Zamisli , na bebeto bilo zabraneto so albansko ime da se vkrsti i sto ponatamu ...?
Нема териториални претензии?Барале права?

Сите знаеме дека САД и Европа го храбрат сепаратизмот на Балканот.Има резолуција за Косово.

Права не се бараат со пушка,тоа со правата ви беше само добро алиби.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123

Сите знаеме дека САД и Европа го храбрат сепаратизмот на Балканот.Има резолуција за Косово.

Priznaj kako prvo za podelba na MK , i ne mi skokni od tema do tema .
Ti rece za odzemanje na teritorija , i tuka zastanuvaj "NELI BESE VASIOT PREMIER STO SAKASE PODELBA NA OVAJA DRZAVA " ?

W

Werther

Гостин
Priznaj kako prvo za podelba na MK , i ne mi skokni od tema do tema .
Ti rece za odzemanje na teritorija , i tuka zastanuvaj "NELI BESE VASIOT PREMIER STO SAKASE PODELBA NA OVAJA DRZAVA " ?
Размена на територии
И колку што се сеќавам во тоа време ништо не испадна од тоа
И да сакал поделба на Македонија,не ви дава право од планините да се симнете со калашите и да колете невин народ.
.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.542
Поени од реакции
5.096

Има разлики меѓу примерите, но едно е взаемно, и двете организации имаат непријател институција/окупатор.....
Она/Вмро била именувана како терористичка од институциите/отоманска империја.......

Зошто вие се сепариравте од Југославија, зошто Црна Гора, Словенија, Хрватска, Босна имаат право да се сепарираат а албанците немаат??
Заедно со Косово, дел од Македонија, јужна србија, и дел од Црна Гора имаше обиди да во исто време да се сепарираат од Југославија, но независноста на Македонија се одолговлекуваше работата.....

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Ај види што пишува убаво.ПОРАНЕШНИОТ ПРЕМИЕР,ПРЕДЛАГА !

;)
Vo toa vreme toj ti bese premier , tokmu vo vremeto na 2001 , deka sakase podelba na MK toa neznam koj Makedonec ne go znae osven tebe , najiskreno . Ili zboruvame objektivno ili da go ostaime ovoj muabet .

Kajgana Shop

На врв Bottom