Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
359
Јанко па вика да се остави на полицијата да го реши случајот?
Вака ли полицијата го решава случајот:
ЕБР место да отидат во околните села да направат една голема рација, да се уапсат сите кои имаат исто оружје со кое било пукано, они апсат протестанти.
http://www.plusinfo.mk/vest/40066/50-lica-na-informativen-razgovor-za-ubistvata-
 

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не не, ова со апсењето не е можно, не ми се верува, стварно не ми се верува, кај живееме, проклета земја, се нека иде у курац, ми се плаче, стварно, ми се плаче од грдиве луѓе, уф, како се изнервирав. АПСАТ ЛУЃЕ КОИ ПРОТЕСТИРАЛЕ МИРНО, ЗОООООООШТО, У ПИЧКУ МАТЕР, ЗОШТО!?
 
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако некој во моментов заслужува да биде спален тоа се македоснките такозвани медиуми кои упорно ни мачкаат очи.
Каква изјава е тоа бре Убиени се 5 риболовци?????Како не им е срам?
Даваат за убиството 3 мин а потоа си продолжуваат со другите вести опд светот.....

Тука нешто мириса...многу мириса....се повеќе наликува на 2001
Не пуштаат медиуми во селото, на 24 вести им искршиле колата, камерите и камерманот, на други им се пуштиле 100 души цајканите ги спасиле. Незнам шо им е филмот, сите сакаат правилно да бидат известени шо кур имаат против новинарите. Сите чекаме на нив.
 
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
vaka li go rascistuvaat slucajot....jasno e kako den deka storiteli na ovaa egzikucija moze da bidat samo pripadnici na onie koj ne se mirosani
 

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А да побарам од администрација, некоја опција да пуштам да коментираат луѓе над 18 години? Копии од лични карти да праќате. Дерлиња и сите други како вас - без провокации и без враќања на провокациите со навреди. Не сум поврзан со базата директно па да бришам мислења одма коа ќе ги пишат. Пријави горе и ќе видам тоа и ќе средам.
 

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
A od kade znaete deka pozadi ova stoi Albancite? Kako prvo nema nikakvi dokazi.
Кога ќе скинат 2-30 турски војници кои претпоставки ти се вртат во глава тебе? Дека ги убил некој од СОМАЛИЈА ? А?
 

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Работава не е на арно, се нешто ми вика дека овде имаме сторители а не сторител.
Ногу јасно , земи логика .. како може 4 да се наредат ко сардини и да седат мирни додека им се пука у глава .. а истовремено и очевидецот да биде убиен .. нема шанси да е само еден убиец ..
 
F

Frankie Yale

Гостин
Убијците не се ни животни, а камоли луѓе. Животните убиваат само за храна или инстиктивно, кога чувстуваат дека нивниот живот или животот на нивните младенчиња е во опасност. Колкав бездушник треба да си па да егзекутираш четири деца без око да ти трепне, па потоа ладнокрвно да тргнеш накај случајниот сведок па и него да го убиеш. Па што толку ти згрешиле па да одземеш живот на четири тинејџери и семеен човек на таков крволочен начин? Се надевам дека ќе бидат фатени и уапсени, а кога и ако се случи тоа имаат среќа што заради одредени цивилизациски придобивки ќе добијат хуман третман и фер судење. Што се однесува до мене лично, ни око за око не е доволно во овој случај. Овие гадови заслужуваат неколку неделно јако мачење и истовремено оддржување во живот преку трансфузија. Би ја суспендирал својата човечност тие неколку недели, вреди.

И на крај, ако се расветли случајов, сигурен сум дека причината за убиството ќе биде некоја банална, безвредна (расправија за глупост, најверојатно). Срамота бе у пичку материну.
 

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.170
Поени од реакции
8.468
Ногу јасно , земи логика .. како може 4 да се наредат ко сардини и да седат мирни додека им се пука у глава .. а истовремено и очевидецот да биде убиен .. нема шанси да е само еден убиец ..
па треба да си малоумен да веруваш дека е еден.
 

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.764
Поени од реакции
6.728
Најголем знак и порака нека ви биде тоа што ова се случува во очи на Велигден или најточно на Голем (Црни) Петок. Симболиката е едноставна...соберете 2 и 2.
 

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
od sekogas na balkanot malite nesta predizvikuvaat golemi nesta ako ne drugo fran ferdinat go ubija pocna 1 sv vojna vo bosna na edna svadba se prolea krv pocna vojna milion luge poginaa a ju poveke ne postoi vo tanusevci zagi na vojni pocna druga vojna taka pred nekoe vreme eden policaec branejki se zastrela 2lica od vkupno 4 sto go napadnaa potoa tetovskite balsiti na mecot skendija teteks istaknaa parola da si spremame pasosite za tamu i segas 5 mrtvi a bas vcera ana imase dadeno izjava za napadi na severot na kosovo makedonija i del od grcija dali ova e poceokot na nova vojna ??????
 
Член од
17 јануари 2009
Мислења
686
Поени од реакции
662
Срамота што апсат во Радишани. Абе души продадени, еден да уапсевте во Струга и струшките села, кога палеа македонски знамиња и цркви, кога каменуваа автобуси за е*ана маска на карневал. Арам да ви е млекото што сте го цицале.
 

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Кај е Груевски да излезе и да изрази сочувство до семејствата на загинатите? Кај е Хорхе да излезе да му видиме фаца, а не да праќа писма со жалење до телевизиите? Кај е Аљи да го осуди масакрот?
Смрдлиња ради вас гинат невини деца, луѓе. Коа ви требаат гласови трчате по куќи, а сеа живи ве нема да се појавите на ТВ, да појдете кај семејствата на загинатите. Народот треба прво вас да ве згази под нозе.
Agreed.
Лидерот на нацијата го нема нигде на ТВ .. да беше ова у САД дешавка , Обама ќе го имашена секоај ТВ .. баш во САД за убиството на црното дете направија огромен ТВ случај на светски рамки , тука кај нас не труат со индиски серии ...
 

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.359
Поени од реакции
21.878
Ќе има страшни обиди да се замачка случајов, така ми мирисат. Не зман зошто апсат протестанти, можеби има нешто неможам да кажам ама сликата е многу лоша.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom