Од сите само Борис Трајковски имаше муда да им го каже ова у фаца. Ја незнам ни зашто народов се замара нонстоп со политика, ич не треба да се гласа.И после тоа тотално да се заборават невините жртви и година дена да слушаме од сите, посебно од ЕУ како и од останатите медиуми во светот како Македонија е тоталитарна држава ко Северна Кореја, каде не се почитуваат основните човекови права и нема демократија?
Мене ќе ми пукне главата од нервоза ако уште еднаш чујам човекови права и демократија, посебно ако се во иста реченица.
Според шалбанскиот портал журнал протестантите се движат кон владата.
Треба да ги спречат да се движат низ центар затоа што ќе предизвикаат инцидент.смениле маршута.....
Албанците не се само муслимани во нив има и убијци како и во секоја друга нација, нека се средат во умот веќе!
Албанци со живот, македонци со смрт.Сите граници се поминати, земете по една лопата и да го закопаме соживотот, вака не се живее.
Гледам принцо не те брише. Отиштол да даде придонес у протестов за поттикнување на убиства врз каури.Треба да ги спречат да се движат низ центар затоа што ќе предизвикаат инцидент.
Даа, да, да... абе ШТО СЕ ДЕШАВА ВО ДРЖАВАВА ? Стварно, револтиран сум од институциите, медиумите, кој не саботира бре човече и до кога ќе трпи народот?Како си се ДВИЖАТ слободно...Нашине ги нарекуваа дивјаци кои што дивјачки дивеат,и петсто иљади џандари имаше на камени,не им дадоа да мрднат.. -.-
Новинската агенција „Курир“ денеска е мета на хакерски напад, кој оневозможува нормално фунционирање на веб страницата. Веднаш по отстранувањето на пречките ќе ги пренесеме денешните вести и најактуелни настани. Со почитРедакција на Курир