M
Muranyi
Гостин
Не знам со кој памет дозволи полицијата одржување на ваков протест.Требаше од старт да се забрани,а секој кој ќе излезе еден добар ќотек да изеде.
Озбилно, ако можеш снимај и објави на Јутуб или некако прати ми ја снимката.Албанските националисти скандираат УЧК;убијци,Косово итн.Ги има околу 500 души по некоја моја груба проценка.Претежно млади,средношколци.
Па види како пренесува тој, а како пренесуваат од Канал 5да па да знаат кај живее...
Демонстрантите се движат кон Бит Пазар и кон судовите. Насобраните извикуваат „ Не сакаме монтирани случаи, Албанците се само муслимани, Албанците не се терористи“. Протестот засега минува мирно.
Заминаа веќе,на враќање ќе снимам.Снимај ако можеш
не знам зошто на златко повеќе му верувам а за снимањето снима полиција сигурно така да мислам нема потреба да се изложува на ризик ако тоа го гледа од својот дом.Па види како пренесува тој, а како пренесуваат од Канал 5
Ај сега не прави и ти завери.да па да знаат кај живее...
Албанските националисти скандираат УЧК;убијци,Косово,Алаху Екбер итн.Ги има околу 500 души по некоја моја груба проценка.Претежно млади,средношколци.
ме префати од шалбанцивеАј сега не прави и ти завери.
И после тоа тотално да се заборават невините жртви и година дена да слушаме од сите, посебно од ЕУ како и од останатите медиуми во светот како Македонија е тоталитарна држава ко Северна Кореја, каде не се почитуваат основните човекови права и нема демократија?Не знам со кој памет дозволи полицијата одржување на ваков протест.Требаше од старт да се забрани,а секој кој ќе излезе еден добар ќотек да изеде.
лол, овие значи навиваат... навивачки протест за поддршка...Албанските националисти скандираат УЧК;убијци,Косово,Алаху Екбер итн.Ги има околу 500 души по некоја моја груба проценка.Претежно млади,средношколци.
Каде се правата на убиените, основното човеково право на живот! Слободен живот!Кадеееееееееееее?????????? 3 метри под земја...И после тоа тотално да се заборават невините жртви и година дена да слушаме од сите, посебно од ЕУ како и од останатите медиуми во светот како Македонија е тоталитарна држава ко Северна Кореја, каде не се почитуваат основните човекови права и нема демократија?
Мене ќе ми пукне главата од нервоза ако уште еднаш чујам човекови права и демократија, посебно ако се во иста реченица.