Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

M

Muranyi

Гостин
Не знам со кој памет дозволи полицијата одржување на ваков протест.Требаше од старт да се забрани,а секој кој ќе излезе еден добар ќотек да изеде.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Албанските националисти скандираат УЧК;убијци,Косово итн.Ги има околу 500 души по некоја моја груба проценка.Претежно млади,средношколци.
Озбилно, ако можеш снимај и објави на Јутуб или некако прати ми ја снимката.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.646
да па да знаат кај живее...
Па види како пренесува тој, а како пренесуваат од Канал 5
Демонстрантите се движат кон Бит Пазар и кон судовите. Насобраните извикуваат „ Не сакаме монтирани случаи, Албанците се само муслимани, Албанците не се терористи“. Протестот засега минува мирно.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ми е јасно зашто се скандира “убијци“, кога освен 5те несреќни души што тие монструми ги убија, друг немаше убиен, посебно не при нивното апсење.
Немаше ни повредени дури.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Па види како пренесува тој, а како пренесуваат од Канал 5
не знам зошто на златко повеќе му верувам :) а за снимањето снима полиција сигурно така да мислам нема потреба да се изложува на ризик ако тоа го гледа од својот дом.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Албанските националисти скандираат УЧК;убијци,Косово,Алаху Екбер итн.Ги има околу 500 души по некоја моја груба проценка.Претежно млади,средношколци.

Добри монструми одгледуваат за во иднина.....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам со кој памет дозволи полицијата одржување на ваков протест.Требаше од старт да се забрани,а секој кој ќе излезе еден добар ќотек да изеде.
И после тоа тотално да се заборават невините жртви и година дена да слушаме од сите, посебно од ЕУ како и од останатите медиуми во светот како Македонија е тоталитарна држава ко Северна Кореја, каде не се почитуваат основните човекови права и нема демократија?
Мене ќе ми пукне главата од нервоза ако уште еднаш чујам човекови права и демократија, посебно ако се во иста реченица.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Албанските националисти скандираат УЧК;убијци,Косово,Алаху Екбер итн.Ги има околу 500 души по некоја моја груба проценка.Претежно млади,средношколци.
лол, овие значи навиваат... навивачки протест за поддршка... :pos:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
И после тоа тотално да се заборават невините жртви и година дена да слушаме од сите, посебно од ЕУ како и од останатите медиуми во светот како Македонија е тоталитарна држава ко Северна Кореја, каде не се почитуваат основните човекови права и нема демократија?
Мене ќе ми пукне главата од нервоза ако уште еднаш чујам човекови права и демократија, посебно ако се во иста реченица.
Каде се правата на убиените, основното човеково право на живот! Слободен живот!Кадеееееееееееее?????????? 3 метри под земја... :(

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Насобраните извикуваат „ Не сакаме монтирани случаи, Албанците се само муслимани, Албанците не се терористи“.

Канал 5 < :cenzura:

Kajgana Shop

На врв Bottom