- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.930
- Поени од реакции
- 73.393
Кај највозрасниот од уапсените било најдено најголемо количество нелегално оружје.
Невин бил мај ес...
Невин бил мај ес...
Ма даај, глупости. Банално апсење.Што се беше најдено при претресите?- Направивме претреси на 26 локации. Приведени се 20 лица. На сите овие локации пронајдена е поголема количина на оружје. На дел од локациите се пронајдени телекомуникациски уреди- мобилни, радиостаници, маскирни униформи, тактички елеци, голема количина на литература што само го потврдува сомневањето дека лицата се припадници на групација која верува во радикалниот ислам и ред други предмети. Верувам дека обвинителството ќе успее во презентацијата на доказите пред судот, а судот ќе ја досуди најстрогата можна казна која ја предвидува законот.
Очекувам максимална соработка на косовските власти, и секако интерпол. И брза екстрадација во Македонија, нема бегање за нив ако знаат кои се.Еве сега имало прес конференција во МВР.
Тројца луѓе ги убиле децата и постариот човек т.е. биле извршители на убиствата.
Двајца им помагале да избегаат во Косово, ваљда им биле возачи и слично...
Сите други биле некаква логистика и биле поврзани со убиството.
Двајца од убијците се избегани во Косово.
Е ова е најважниот симптом кај сите вас!Не знаеме со сигурност дали така рекол и дали навистина ќе се врати. Но ете ако случајно се врати и испадне дека е невин. Што тогаш? Никому ништо? Не, доста беа Албанците дежурни виновници. Не чудете се ако има протести и гнев. Не го сакам системот што не ме сака мене, јасно ко пасуљ.
МВР има грешено многу пати, затоа и не им верувам одамна. Како најголеми грешки на оваа гарнитура на МВР ќе ги спомнам:
- новинарот што се удави во кофа
- случај Мартин Нешковски
Ќе повторам, ако фациве што ги гледам на сликиве и што се уапсени се навистина сторителите - да скапаат и на овој и на другиот свет. Но бидејќи знам во која земја живеам, сакам првин да ја слушнам и нивната верзија. На обвинетиот му давам предност, јбг. Сметам дека не правам никаков грев, така се работи во демократки општества.
Јас толку оружје имам видено само во војска кога бев. За што им е ако се невини? за украс го чуваат дома?Кај највозрасниот од уапсените било најдено најголемо количество нелегално оружје.
Невин бил мај ес...
Не мислев у тој контекст, туку дека вчера читав само една жена привеле... Не следев вести повеќе од 12 часа, а и овде гледам бааѓи страни се наброиле од синоќа...Што ако се жени, не значи дека жена не може да е соучесник/остварител на ваква грозна работа. Машко, женско, травестит, се е можно денес.
за журка, треба да има дома.Јас толку оружје имам видено само во војска кога бев. За што им е ако се невини? за украс го чуваат дома?
Мора да им се признае, знаат да си направат одлична прослава.за журка, треба да има дома.
Националост: муслиманИсни Асани (34), таксист.
Мора да им се признае, знаат да си направат одлична прослава.
Наши деца гинат пред најголем Христијански празник... Е сега иако нашата министерка крие дека се Албанци, во случај да имаат промашено некој осомничен, тие ќе се дигале на протести...Е ова е најважниот симптом кај сите вас!
Албанците биле дежурни виновници,која смешка колега,вас системот не ве сакал
Прекинете со кукање,ако некој во оваа држава е привилегиран, тоа се Албанците.
Nema drugo, Imas dve opciii,sakas NATO da te bombardira ili NATO da se bori protiv vakvite izrodi, ako go napravis istoto togas si isto kako niv mislam na ubivanje nedolzni gragani kako sto gi utepaa decata ovie gnasite kurvinski ili ke se uklucis u globalnata borba proti terorizmot do kska pa ke gi ebes taka pa i nekako ke si gi smiris custvata za omraza posle ova ....uf tesko mi e da pisuvam, decava mi se vrtat celo vreme u glava, utepaa deca ribarcinja cccИ ајде сега некој од вас паметњаковичи и експерти за дебатирање да ми каже како после сето ова срање да имам доверба и да сакам соживот со ова шиптариштава гнасни?