Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.930
Поени од реакции
73.400
Кај највозрасниот од уапсените било најдено најголемо количество нелегално оружје.
Невин бил мај ес...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Што се беше најдено при претресите?
- Направивме претреси на 26 локации. Приведени се 20 лица. На сите овие локации пронајдена е поголема количина на оружје. На дел од локациите се пронајдени телекомуникациски уреди- мобилни, радиостаници, маскирни униформи, тактички елеци, голема количина на литература што само го потврдува сомневањето дека лицата се припадници на групација која верува во радикалниот ислам и ред други предмети. Верувам дека обвинителството ќе успее во презентацијата на доказите пред судот, а судот ќе ја досуди најстрогата можна казна која ја предвидува законот.
Ма даај, глупости. Банално апсење.

M

Mario Gómez

Гостин
Еве сега имало прес конференција во МВР.

Тројца луѓе ги убиле децата и постариот човек т.е. биле извршители на убиствата.
Двајца им помагале да избегаат во Косово, ваљда им биле возачи и слично...
Сите други биле некаква логистика и биле поврзани со убиството.

Двајца од убијците се избегани во Косово.
Очекувам максимална соработка на косовските власти, и секако интерпол. И брза екстрадација во Македонија, нема бегање за нив ако знаат кои се.

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Не знаеме со сигурност дали така рекол и дали навистина ќе се врати. Но ете ако случајно се врати и испадне дека е невин. Што тогаш? Никому ништо? Не, доста беа Албанците дежурни виновници. Не чудете се ако има протести и гнев. Не го сакам системот што не ме сака мене, јасно ко пасуљ.

МВР има грешено многу пати, затоа и не им верувам одамна. Како најголеми грешки на оваа гарнитура на МВР ќе ги спомнам:
- новинарот што се удави во кофа
- случај Мартин Нешковски

Ќе повторам, ако фациве што ги гледам на сликиве и што се уапсени се навистина сторителите - да скапаат и на овој и на другиот свет. Но бидејќи знам во која земја живеам, сакам првин да ја слушнам и нивната верзија. На обвинетиот му давам предност, јбг. Сметам дека не правам никаков грев, така се работи во демократки општества.
Е ова е најважниот симптом кај сите вас!
Албанците биле дежурни виновници,која смешка колега,вас системот не ве сакал :tapp:
Прекинете со кукање,ако некој во оваа држава е привилегиран, тоа се Албанците.

M

Moon Child

Гостин
Кај највозрасниот од уапсените било најдено најголемо количество нелегално оружје.
Невин бил мај ес...
Јас толку оружје имам видено само во војска кога бев. За што им е ако се невини? за украс го чуваат дома?
Туку,
Исни Асани (34), таксист.
:confused:

Н

нихилист

Гостин
Инаку тоа со професиите нема никаква врска, фризери, мизери, таксисти. Има еден куп поранешни членови на УЧК кои денес имаат постојана работа, не само во јавната администрација. 2001 беше пред 11 години, мора да се работи, мора да се преживее... А сите знаеме дека идеалите тешко умираат така да ништо чудно ако испадне дека автомеханичарите, шоферите и фризерите само помагале (логистика, прикривање) додека убиствата ги извршиле активни членови.

S

Sagan

Гостин
Што ако се жени, не значи дека жена не може да е соучесник/остварител на ваква грозна работа. Машко, женско, травестит, се е можно денес.
Не мислев у тој контекст, туку дека вчера читав само една жена привеле... Не следев вести повеќе од 12 часа, а и овде гледам бааѓи страни се наброиле од синоќа...

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
И ајде сега некој од вас паметњаковичи и експерти за дебатирање да ми каже како после сето ова срање да имам доверба и да сакам соживот со ова шиптариштава гнасни?

Член од
15 април 2012
Мислења
35
Поени од реакции
35
Ako se ovie,a mali se sansite da ne se, zatoa sto ne e eden ili dvajca uapsena e grupa od 20 gelati, togas se prasuvam kakva kazna zasluzuvat?!!. Maksimalnata za terorizam e dozivotna ama za deloto ili podobro nedeloto sto go napravija mene ova ne mi go zadovoluva custvoto za pravicnost veke ako sakame rabotite da gi terame pravno vo Makedonija fali smrtna kazna, ne sakam nikogo da obvinam pred vreme ama sto prajme ako monstrumite se megu ovie moze da se izvlecat i so 20-30 godini zatvor spored nasite zakoni....., a gledajki kako Albancite vo pravata koj gi uzivat vo Makedonija se klasa nad Makedoncite ne bi me cudelo da ima takvi kazni, zboram ako se dokaze krivicniot delikt-terorizam.

M

Mario Gómez

Гостин
Исни Асани (34), таксист.
:confused:
Националост: муслиман
Религија: Радикален муслиман.
Хоби: собирање постери од она команданти и албански знамиња, играње кантер страјк, возење со автобуси на НАТО, клањање по пет пати во денот.
Работа: Таксист и превезувач на авганистанци преку граница.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Е ова е најважниот симптом кај сите вас!
Албанците биле дежурни виновници,која смешка колега,вас системот не ве сакал :tapp:
Прекинете со кукање,ако некој во оваа држава е привилегиран, тоа се Албанците.
Наши деца гинат пред најголем Христијански празник... Е сега иако нашата министерка крие дека се Албанци, во случај да имаат промашено некој осомничен, тие ќе се дигале на протести... :pos: :pos: :pos:

Член од
15 април 2012
Мислења
35
Поени од реакции
35
И ајде сега некој од вас паметњаковичи и експерти за дебатирање да ми каже како после сето ова срање да имам доверба и да сакам соживот со ова шиптариштава гнасни?
Nema drugo, Imas dve opciii,sakas NATO da te bombardira ili NATO da se bori protiv vakvite izrodi, ako go napravis istoto togas si isto kako niv mislam na ubivanje nedolzni gragani kako sto gi utepaa decata ovie gnasite kurvinski ili ke se uklucis u globalnata borba proti terorizmot do kska pa ke gi ebes taka pa i nekako ke si gi smiris custvata za omraza posle ova ....uf tesko mi e da pisuvam, decava mi se vrtat celo vreme u glava, utepaa deca ribarcinja ccc

Kajgana Shop

На врв Bottom