Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Вам дефинитивно не ви е ич лесно...
А бог да ги прости убиените, лесна им земја.
А бог да ги прости убиените, лесна им земја.
бело?Аууу страшно јас мислев за возрасни луѓе се работи, вака 18/19/20 години за мотиви зошто би биле убиени ми е чудно ..
Можно е сепак млади се .. не ме чуди ако некој ненормален ги средил и за банална работа.бело?
Тоа белото, црно носи.....бело?
Брат,кузнае што правеле,брз кеш,ова она,не трпи такви секој...можда ќерка силувале на некој,од кај знаеш,или сестра,или убиле некого,неможеш да донесуваш заклучок дека се греота,вака,така,а утре на вести да слушнеш 10 пати полошо дека направиле,и тогаш сите ќе пишувате,ако им е,малце им е....тоа сакав само да кажам,не е убаво да избрзуваш со заклучоци(не зборам само за тебе)Друже ако се убива само заради некоја причина секој ден ќе има по 1000 убиства.
Сигурно има причина и за ова дилери и наркомани има насекаде.
Еве дај ми ти ваков пример во Европа вакво убиство на 5 дваесет годишници.
Јас ова со дилери и мафијаши не можам да си го објаснам освен со некој психички болен да ги убил.
Од кај знаеш?Абе не ми јадете од курот бе дегени едни забегани....умреле деца од 18години они се занимаваат што била причината....момците се мирни дечки немаа никаква врска ни со мафија ни со бело затоа не грешете душа бе ццц....ЛЕСНА НЕКА ИМ Е ЗЕМЈА
на муабетот, ми го зеде зборотБрат,кузнае што правеле,брз кеш,ова она,не трпи такви секој...можда ќерка силувале на некој,од кај знаеш,или сестра,или убиле некого,неможеш да донесуваш заклучок дека се греота,вака,така,а утре на вести да слушнеш 10 пати полошо дека направиле,и тогаш сите ќе пишувате,ако им е,малце им е....тоа сакав само да кажам,не е убаво да избрзуваш со заклучоци(не зборам само за тебе)
(од ракав го истресов ова,не дека нешто сум слушнал,туку метафорично кажувам,почекајте,па утре ќе даваме заклучоци и мислења)
све најдобро.
Да кренеш 5 души... и да ги однесеш на место кај што не минува никој - за да ги убиеш, не ми стои баш на банална работа...Можно е сепак млади се .. не ме чуди ако некој ненормален ги средил и за банална работа.
Никој не помисли на крвна освета?
Никој не помисли на крвна освета?