Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

N

Nessa Alcarin

Гостин
Server not found..
Кај сите ова се јавува? Или моите администратори блокирале нешто?
Ај пишете ако кажат некоја битна информација на пресот.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752
Луѓе дај воздржете се од трескање глупости, навистина нема смисла.
Со оглед на тоа дека Кајгана излегува најобјективен медиум, би било фино ако може да се прочита некоја информација без да треба да прочиташ 10000 глупи, тотално офтопик мислења.
--- надополнето: 18 април 2012 во 14:50 ---
Абе веќе ви имам кажано, ама пак не е на одмет:

Земи легни у кревет и покри си ја глаата со јастук. Викај едно пеесет пати: - Не се Албанци! Не се Албанци! Не се Албанци!...

Кога ќе станеш од кревет провери дали ти се исполнила желбата. Ќе се вчудоневидиш од спознанието за тоа колку подсвеста е моќна работа! Чуда прави!
Добро и јас мислам дека се Албанци.
Навистина мораш да напишеш милион постови дека се Албанци?!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Земи легни у кревет и покри си ја глаата со јастук. Викај едно пеесет пати: - Не се Албанци! Не се Албанци! Не се Албанци!...

Кога ќе станеш од кревет провери дали ти се исполнила желбата. Ќе се вчудоневидиш од спознанието за тоа колку подсвеста е моќна работа! Чуда прави!
Ама од кај го најдоа баш Љуботен? Може сторителите да се од Скопје, Тетово, Гостивар, од било каде. Ако веќе некој има информација, треба истата да е поткрепена со доказ. :)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076

олади.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Мое мислење е дека се знај кој се, ама ако се кажи биче жустро :confused:
Стратегијата е општо таа, се чека да добијат на време, затоа што револтот после 10 дена и после 1 ден кај Македонците не е ист. 90% ќе заборават на настанов, ако не се зборува директно на медиумите (веќе случено, веќе видено, и на претходните страни има за ова зборувано)
А од каде видовте во колку саат е закажан пресот? Дека таму на страната само НАСКОРО пишува

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Каков Љуботен бе косовари се гарант (шпекулација)
И јас сум убеден дека се Косовари, но исто така можно е да има некој наш од причина што добро го познавале теренот, или пак истите повеќе пати го газеле местото на злостворството и го знаеле теренот доста добро.
Јас мислев да не е некое официјално соопштение зошто така звучеше постот негов, ама најверојатно шпекулира и тој.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
А кои му се доказите. Јас можам да се јавам и да речам дека се од Марс. Не оди тоа така, може да се од друго село, може да не се ни од државава, може и од Скопје и од секаде да се. Се е тоа шпекулација. Треба да се пријави на 199, доколку некој има солидни и цврсти информации, а не претпоставки. За претпоставки го имаме Зоран Божиновски. :icon_lol:
Гарант и тој фантастот сеа збори дека он располага со факти, а за претпоставки го имате форумон Кајгана.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
немам време им го полнам буџетот за да даваат пензии на она ,па после да се чудат што се деси со децава.
Оди сарказамот и гневот исфрли го на друго место. Јас не сум преставник од влада. Оди на прес па прашај зашто парите твои од буџетот одат за пензии на она.
Какви ликови има на темава значи :facepalm:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Не сакам да правам анализи ама тебе ти треба помош од психолог, јас 100 пати пишав на темава дека се Косовари, или тие не се Албанци за тебе?

PurplePuma најди му се на човекот. :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Гарант и тој фантастот сеа збори дека он располага со факти, а за претпоставки го имате форумон Кајгана.
Да, ама форумот сам по себе треба да е за дискусии и претпоставки. Ама ние не објавуваме и не шириме муабети дека таблицата МТ е Македонски телекомуникации. :facepalm: Врска си немаат муабетите со случајот. И да, тука на форумов не се претставуваме како новинари, ниту се нарекуваме така.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
ДАЈ БЕ ДОСТАТА ШТО СЕ РАСКАРАВТЕ МЕЃУ СЕБЕ ем трошка народ сме на свет ем се караме и делиме зато не заебаваат цело време ке кажат наскоро што како воздржете се малце доста се плукаме едни на други ТРЕБА ДА ГИ ПЛУКАМЕ ДУШМАНИТЕ

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.646
И јас сум убеден дека се Косовари, но исто така можно е да има некој наш од причина што добро го познавале теренот, или пак истите повеќе пати го газеле местото на злостворството и го знаеле теренот доста добро.
Јас мислев да не е некое официјално соопштение зошто така звучеше постот негов, ама најверојатно шпекулира и тој.
Зошто си убеден?

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Добро, зарем не е можно убијците да се македонци?Или сепак друга националност?Немора одма да шпекулирате дека биле албанци.Додека не кажале точно кој се убијците све џабе велите дека се албанци.Имајте малку почит и за загинатите и бидете стрпливи.

Kajgana Shop

На врв Bottom