Тоа е инфото од пресот?Убијците се од Љуботен .Ги пукале со калашников и со пиштол .Со последниот куршум го погодиле 45 годишниот но тој не умрел од тој куршум и со стап го претепале до смрт .
Тоа е инфото од пресот?Убијците се од Љуботен .Ги пукале со калашников и со пиштол .Со последниот куршум го погодиле 45 годишниот но тој не умрел од тој куршум и со стап го претепале до смрт .
бла, бла, бла... да ги согледаат податоците добиени од истрагата бла,бла, бла... ова ми личи дека нема ништо ново, ке излезат и ке повикаат на воздржаност, ке кажат дека имаат сериозни индиции.... ништо битно
Од каде па сега оваа теорија?Убијците се од Љуботен .Ги пукале со калашников и со пиштол .Со последниот куршум го погодиле 45 годишниот но тој не умрел од тој куршум и со стап го претепале до смрт .
Не е уште почнат пресот ко што гледам јас. Се уште пишува - НАСКОРО.Тоа е инфото од пресот?
Имале од 3-6 куршуми во глава, од еден куршум се распрснува главата, се кршат коски на лицето а не па од повеќе. Затоа биле и модри и шиени.Ги видов во ковчег.Бидејќи едниот му беше роднина на другар ми.
што екипа е тоа?за шпиунирање по кафани,додека терористи роварат по државата?на таа екипа се мисли или некој друг?Пресот ќе почне по завршување на состанокот. Цела екипа е собрана
brat ne si igraj so custvata na rodninite na zaginatiteУбијците се од Љуботен .Ги пукале со калашников и со пиштол .Со последниот куршум го погодиле 45 годишниот но тој не умрел од тој куршум и со стап го претепале до смрт .
Оди на прес постави им го тоа прашањешто екипа е тоа?за шпиунирање по кафани,додека терористи роварат по државата?на таа екипа се мисли или некој друг?
Не знам, мене па ми е доста језиво. Сите се собрале на состанок пред пресот. Претходно само Гордана беше кога објавуваше информации, сега некако посериозна ми изгледа работава.бла, бла, бла... да ги согледаат податоците добиени од истрагата бла,бла, бла... ова ми личи дека нема ништо ново, ке излезат и ке повикаат на воздржаност, ке кажат дека имаат сериозни индиции.... ништо битно
Роднините на загинатите добро знаат кој ги закачал децата кога оделе по риби и кој се симнувал во Радишани и викал дека за Велигден ќе падне Крв каурска.brat ne si igraj so custvata na rodninite na zaginatite
Знам. ама ваљда е процурено инфото од пресот по др луѓе новинари ова она.Не е уште почнат пресот ко што гледам јас. Се уште пишува - НАСКОРО.
ke ima na vestite pakЗнам. ама ваљда е процурено инфото од пресот по др луѓе новинари ова она.
Треба да излезам од дома зато ми се брза
Не, дечково си кажа дека него му кажале. Се се сведува моментално на шпекулации и рекла-казала. Во суштина никој нема да знае додека не почне пресот. А кога ќе почне... тоа е веќе друго прашање.Знам. ама ваљда е процурено инфото од пресот по др луѓе новинари ова она.
Треба да излезам од дома зато ми се брза
немам време им го полнам буџетот за да даваат пензии на она ,па после да се чудат што се деси со децава.Оди на прес постави им го тоа прашање