Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Server not found..
Кај сите ова се јавува? Или моите администратори блокирале нешто?
Ај пишете ако кажат некоја битна информација на пресот.

Луѓе дај воздржете се од трескање глупости, навистина нема смисла.
Со оглед на тоа дека Кајгана излегува најобјективен медиум, би било фино ако може да се прочита некоја информација без да треба да прочиташ 10000 глупи, тотално офтопик мислења.
--- надополнето: 18 април 2012 во 14:50 ---
Абе веќе ви имам кажано, ама пак не е на одмет:

Земи легни у кревет и покри си ја глаата со јастук. Викај едно пеесет пати: - Не се Албанци! Не се Албанци! Не се Албанци!...

Кога ќе станеш од кревет провери дали ти се исполнила желбата. Ќе се вчудоневидиш од спознанието за тоа колку подсвеста е моќна работа! Чуда прави!

Добро и јас мислам дека се Албанци.
Навистина мораш да напишеш милион постови дека се Албанци?!

Земи легни у кревет и покри си ја глаата со јастук. Викај едно пеесет пати: - Не се Албанци! Не се Албанци! Не се Албанци!...

Кога ќе станеш од кревет провери дали ти се исполнила желбата. Ќе се вчудоневидиш од спознанието за тоа колку подсвеста е моќна работа! Чуда прави!

Ама од кај го најдоа баш Љуботен? Може сторителите да се од Скопје, Тетово, Гостивар, од било каде. Ако веќе некој има информација, треба истата да е поткрепена со доказ. :)

олади.

Мое мислење е дека се знај кој се, ама ако се кажи биче жустро :confused:
Стратегијата е општо таа, се чека да добијат на време, затоа што револтот после 10 дена и после 1 ден кај Македонците не е ист. 90% ќе заборават на настанов, ако не се зборува директно на медиумите (веќе случено, веќе видено, и на претходните страни има за ова зборувано)
А од каде видовте во колку саат е закажан пресот? Дека таму на страната само НАСКОРО пишува

Каков Љуботен бе косовари се гарант (шпекулација)
И јас сум убеден дека се Косовари, но исто така можно е да има некој наш од причина што добро го познавале теренот, или пак истите повеќе пати го газеле местото на злостворството и го знаеле теренот доста добро.
Јас мислев да не е некое официјално соопштение зошто така звучеше постот негов, ама најверојатно шпекулира и тој.

А кои му се доказите. Јас можам да се јавам и да речам дека се од Марс. Не оди тоа така, може да се од друго село, може да не се ни од државава, може и од Скопје и од секаде да се. Се е тоа шпекулација. Треба да се пријави на 199, доколку некој има солидни и цврсти информации, а не претпоставки. За претпоставки го имаме Зоран Божиновски. :icon_lol:
Гарант и тој фантастот сеа збори дека он располага со факти, а за претпоставки го имате форумон Кајгана.

немам време им го полнам буџетот за да даваат пензии на она ,па после да се чудат што се деси со децава.
Оди сарказамот и гневот исфрли го на друго место. Јас не сум преставник од влада. Оди на прес па прашај зашто парите твои од буџетот одат за пензии на она.
Какви ликови има на темава значи :facepalm:

Не сакам да правам анализи ама тебе ти треба помош од психолог, јас 100 пати пишав на темава дека се Косовари, или тие не се Албанци за тебе?

PurplePuma најди му се на човекот. :D

Гарант и тој фантастот сеа збори дека он располага со факти, а за претпоставки го имате форумон Кајгана.

Да, ама форумот сам по себе треба да е за дискусии и претпоставки. Ама ние не објавуваме и не шириме муабети дека таблицата МТ е Македонски телекомуникации. :facepalm: Врска си немаат муабетите со случајот. И да, тука на форумов не се претставуваме како новинари, ниту се нарекуваме така.

ДАЈ БЕ ДОСТАТА ШТО СЕ РАСКАРАВТЕ МЕЃУ СЕБЕ ем трошка народ сме на свет ем се караме и делиме зато не заебаваат цело време ке кажат наскоро што како воздржете се малце доста се плукаме едни на други ТРЕБА ДА ГИ ПЛУКАМЕ ДУШМАНИТЕ

И јас сум убеден дека се Косовари, но исто така можно е да има некој наш од причина што добро го познавале теренот, или пак истите повеќе пати го газеле местото на злостворството и го знаеле теренот доста добро.
Јас мислев да не е некое официјално соопштение зошто така звучеше постот негов, ама најверојатно шпекулира и тој.
Зошто си убеден?

Добро, зарем не е можно убијците да се македонци?Или сепак друга националност?Немора одма да шпекулирате дека биле албанци.Додека не кажале точно кој се убијците све џабе велите дека се албанци.Имајте малку почит и за загинатите и бидете стрпливи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom