RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Нека не ви продаваат ветер во магла, во Драчево е се во ред. Продолжете си сега со муабетот.
Лошо, на ваков ден не трба вакви работи да се прават, незнам што да кажам.Тензично е ситуацијава во Радишани и Драчево патот се блокрани но при интервенција на Полицијата е се ОК сеа .. Како што кажав и пред малку , скршен-запален продавница на еден Албанец , а младите Македонци кај Радишани прават проблеми без потреба .
само не не дупи у здрав мозок, иначе се е ок., а младите Македонци кај Радишани прават проблеми без потреба .
http://alsat-m.tv/lajme/vendi/127150.htmlАбе тресе глупости само, не го ни перцепирајте.
Нормално е да измислуваат таклви вести, како инаку би го задржале епитетот на напатени душички.
Тоа е разликата меѓу нас и нив, нашите медиуми уште толку ја убиваат Македонија, а АЛСАТ објавува само про-албански новости и секоја новост ја спинува (дури и убиство-егзекуција на 4 деца и постар човек) во корист на албанија.. испадна Амди Бајрам во право, новинариве прават анти-контра-пропаганди..ако памтите.Абе тресе глупости само, не го ни перцепирајте.
Нормално е да измислуваат таклви вести, како инаку би го задржале епитетот на напатени душички.
Да обично терористичките групи си даваат вакви имиња за да си го прикријат своето вистинско лице ... као демек еве ние сме народна армија ние сме борци за права и сл ..Ја се извињавам, АНА= Албанска народна армија?
Многу ми се достојни тие ваши медиуми.
Da.Ја се извињавам, АНА= Албанска народна армија?
На Драчевчани не смее да им писнат ...пошо го имаат јадено многу пати,да се сите ко драчевци ќе ја опраевме работава !!!!Нека не ви продаваат ветер во магла, во Драчево е се во ред. Продолжете си сега со муабетот.
Абе во ред, може AKSH како организација е расформирана, но сепак постојат одметници, а и два дена пред убиството се огласи Гафур Адили, пренесена од српски медиум (нормално секогаш кога се случува лошо за Македонија, секогаш Србите даваат ударни вести). Исто така го имам постирано назад.Izbegavme od tema, no ANA poveketo go poznavaat ko formacija sto bi se borelo za teritorii, a ne za politicki celi(citaj Ali Ahmeti 2001). Taka da nivnata povrzanost ja otfrla vo voda tezata za postoenjeto ili efikasnoto postoenje na edna vakva edinica. Seto ova e moe mislenje sto ne znaci deka e tocno
Медиумите се крш,абе КРШ! Го спомна Амди добро викаше,сите би ве затворил да можам..не е Амди будала, народов е будала што толерира вакви медиуми.. Денес ударна вест е проблемот со кучињата скитници во Тетово Треба од Алсат да учат нашиве кретенски медиуми како се работи,продадени души.Тоа е разликата меѓу нас и нив, нашите медиуми уште толку ја убиваат Македонија, а АЛСАТ објавува само про-албански новости и секоја новост ја спинува (дури и убиство-егзекуција на 4 деца и постар човек) во корист на албанија.. испадна Амди Бајрам во право, новинариве прават анти-контра-пропаганди..ако памтите.