- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Збори бе брат !Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..
Збори бе брат !Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..
Премногу нелогички ми изгледа ова...Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..
На гости во Ѓорче,и некој нејзин пријател дошол и им соопштил..Кај била на гости?
Од каде е изворот на информацијата?
Мајка ти у станица на гости да не била?Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..
аииииииииииииииииииииииииииииии... Дај Боже да фатиле, дај Боже! Него некој најде линк за у живо или од МИА да чекаме?Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..
Длабоко од центарот...Кај била на гости?
Од каде е изворот на информацијата?
Од каде ова сега???Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..
како знаеш дека е поврзан со убиството?Мајка ми сеа си дојде од гости,и ми кажа дека фатиле еден од злосторниците во населба аеродром и моментално алфите му кршеле коски...Албанец е..