- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.921
- Поени од реакции
- 73.330
Кога читам какви се работи се пишуваат ми иде со сатар да си ја пресечам главава.Аха, ќе отидеш... т.е. ќе отидеш, ама дали ќе се вратиш прав е прашањето.
Можеш да отидеш кај родители Албанци, но на дете кое не е „тепач“, кај родители кои правилно го воспитале детето. Но пошто таквите деца се примерни, нема што да одиш таму, нели !?
Родителите на „тепачите“ не се многу поразлични од нив, неможеш да отидеш кај нив на разговор. Ќе ти излезат 423 комшии па ај да те видам што ќе збориш. Твоето дете ќе испадне криво, сакал ти или нејќел...
Има Албанци кои се и поригирозни у воспитувањето на своите деца, у поглед да не влага у невољи и да не се ку*чи, но такви те се малку, треба да имаш среќа да имаш работа со нив, ане со некои кои на детето го учат да пука место да игра фудбал.
Престанете да живеете во паралелен свет...
Абе во кој свет живеете бе АЛОООО?????
Па мислите дека нивните родители размислуваат поинаку од самите деца?
Децата учат од родителите, нивните родители се бетер од самите деца. Некои исфрустрирани Косовари на кои Милошевиќ им ги тртел газовите, сега ги учат своите деца како да ги тепаат и мразат оние кои ги спасија од сигурна смрт.
Абе проклета да е таа 99 година!
Вакви испади има заради неинфомираноста на народот.
Дали луѓево насекаде одат со коли па не се среќаваат со вакви работи не ми е јасно.
Само едно ќе ги прашам. Сте помислиле ли каков им е животот на Македонските деца во општините со Албанско население? Дали и они ја имаат привилегијата навечер да и прошетаат низ маало?
Страшно е тоа што се случува во Скопје, особено за оние кои не се запознаени со настаните.
Ви викам сдругарка моја 17 годишно девојче беше нападната неделава во парк во една Скопска населба од група Албанци. Девојчето го носеа на бајачка.
Децата ги знаат, од маалото се, пријавено е и во полиција. Но ПОЛИЦИЈАТА НЕ СМЕЕ ДА ПИСНЕ.
Зошто?
Дека маалото од кое доаѓаат ги дава најголемите рекетари на Албанските партии во Скопје.
И замисли родителиве на другаркава да отишле кај нејзините да се жалат?
Абе тоа полиција не ти помага па камоли родителите нивни.
Исто и детето што беше истепано во Ченто за време на инцидентите. Го пратиле неговите да купи нешто во продавница бидејќи родителиве на женска ми им дошле на гости.
Си дошло со скршен нос, без мобилни и пари.
Сторителите НЕПОЗНАТИ.