Марјан Ѓорѓиевски

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Tипично Македонски...само да се плукало :)
ако мислите дека можете подобро снимете и вие..ставете на интернет па ќе видиме дали ве бива :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Toa bogati luge malku mi se gledase ko frustracii da si puka
ако глеаш така, фрустрации пука и на останатите видеа , де за кафаната(и луѓето во неа), де за утринската програма , де за сериите и комшиите...само финтава е шо тој то го споделвит со народов наш ...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Tипично Македонски...само да се плукало :)
ако мислите дека можете подобро снимете и вие..ставете на интернет па ќе видиме дали ве бива :)
Не плукам.Не сметам дека е лош.За наши стандарди овде е добар но ова не е стенд ап.И не треба да си богат за да имаш стенд ап настапи по локални кафиќи.Сите почнале од таму сигурно не се родиле на сцена.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Не плукам.Не сметам дека е лош.За наши стандарди овде е добар но ова не е стенд ап.И не треба да си богат за да имаш стенд ап настапи по локални кафиќи.Сите почнале од таму сигурно не се родиле на сцена.
и он има стенд ап настапи бе брат .. и што е тоа за наши стандарди ? не е кола он па за наши стандарди да е добар или не ......или е смешен или не

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
и он има стенд ап настапи бе брат .. и што е тоа за наши стандарди ? не е кола он па за наши стандарди да е добар или не ......или е смешен или не
Стенд ап комедијата кај нас не е многу застапена и тек почнува да се развива.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И мене не ми е смешно...од сите 13,ова и Компјутерџии најтапа му се...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Имаше некој моменти во ова, со тоа рецептите и уште нешто, ама едно од послабите му е ова.

P

PewDiePie

Гостин
Искрено ? Со тоа ликовите Милован и Леон го претера веќе,станува досаден.

Јако беше тоа дека комшиите ти собираат се за слава,и песната за Ѓорги Сугарев,тоа беше стварно добар момент.

V

Vollstandig

Гостин
Е ова го утнал и тоа како. Али јебига не можи секогаш да има само квалитетни видеа...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
утнато е видеото, ама не секогаш може да се вади ептен смешни видеа, и инспирација е во прашање некогаш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.067
Поени од реакции
23.511
И мене не ми е смешно...од сите 13,ова и Компјутерџии најтапа му се...
можи толку разбираш, можи многу сте софистицирани па не одите на слави и имендени, или отуѓени од лугето или ете напредни.
инаку баш во ова е се точно од збор до збор, сега не се прајте модерни со сила.
можеби само во битола слави чекаат и имендени, вие само за на погреб се берите, господ да чува.

Kajgana Shop

На врв Bottom