Марчело

S

StormRage

Гостин
MARCHELO 4EVER...premnogu e genijalen a edo i frenki iskreno nemozat so nego...
ednostavno deckoto si e prica za sebe, a da tretiot album sto mu iskoci ne bese rap ko prethodnite dva ali deckoto pokaza sto e prav raper, u testament znaci naprai partali pokaza, mislam taa pesna ke stoi mnogu vreme ,
za lirikite mozam samo so eminem da go sporedam...ednostavno covekot mi e idol.A sea na ovoj 17 sto projde zabelezav deka u Makedonija on imal dosta publika, jeste da poise dojdoa za transot ali grupata so bese za Marchelo svaka respekt(znaci nikoj u mkd nemoze da naprai takva atmosfera za samo 45-50 minuti)ajt pozz sea otidov da ja vrtam"podzemlje" 1L MARCHELO...

zapazete genije zver e covekot samo zapazete go videovo (za site sto nemaat zivot i sto kenjaat po net...)
со Маајка и Френки не се мери ништо... текстови имаат ненормални значи за текстови и марчело е супер... ама Едо
аа брзина?

а пак марчелово последно мноогу ме јаде со

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
со Маајка и Френки не се мери ништо... текстови имаат ненормални значи за текстови и марчело е супер... ама Едо
Зависи што бараш во текст.
За некои можеби на Слаткар текстовите се најдобри, ако си женско, имаш 14 години и по пат си ментално ретардиран.
Марчело има подлабока суштина во текстовите, песните и текстовите му се спремани до перфекција, одлични пораки испраќа преку некои свои песни и стварно се гледа дека е многу начитан.
Во тој поглед НИКОЈ не може да се мери со него, ни на Балканот, ни пошироко.

S

StormRage

Гостин
Зависи што бараш во текст.
За некои можеби на Слаткар текстовите се најдобри, ако си женско, имаш 14 години и по пат си ментално ретардиран.
Марчело има подлабока суштина во текстовите, песните и текстовите му се спремани до перфекција, одлични пораки испраќа преку некои свои песни и стварно се гледа дека е многу начитан.
Во тој поглед НИКОЈ не може да се мери со него, ни на Балканот, ни пошироко.
секој си има своја поента во песните... а на пр Едо и Френки имаат многу или заебанции или да речам за нашава ситуација... политики ова она... сепак Маајка FTW!

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33

Две промо сингл песни од идниот албум на Марчело - „Деца & Сунце“
Вреди да се слушне...

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Најдобар рапер во Европа. Марчело Де Факто !!!!!

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Нема што да се каже, и новиов албум сега што му искочи „Деца и Сунце„ прави партали, меѓу најдобрите ако не и најдобар рапер во моментов

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.051
Поени од реакции
51.397
кој даде линк да го симнам, вечно благодарен ќе бидам...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
moze da se najde nekoj torrent za cela diskografija negova? Dobar e noviov album osobeno

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
На Youtube под секој клип од овој user има линк за симнување.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Многу јак рапер..нема што..ме мотивираат неговиве песни

Член од
9 декември 2010
Мислења
68
Поени од реакции