S
Shellshock nam67
Гостин
za martin neskovski za toa ubistvo !!!што е бе скриено, човекот ги уби и се предаде, што сакаш повеке, на гилотина да го ставет, да ти дојдеа тебе 4-5 души да те ебаат, што ке праеше ти?
za martin neskovski za toa ubistvo !!!што е бе скриено, човекот ги уби и се предаде, што сакаш повеке, на гилотина да го ставет, да ти дојдеа тебе 4-5 души да те ебаат, што ке праеше ти?
и после ке плачат пичинава кога ке ги истепа група хиени, ама така им треба нека им ебаат мајката.
<3<3<3љунги иМакедонциљунги заедно на протест
Многумина сакаме оставка од Бркот, поради случајот со Мартин и други случаи.imas klasicno ubistvo na plostad
odgovornost za toa 0 ej pravna drzava kade koga ????
so istata onaa smelost so koja kecinjata vo drzavna administracija so amin na pastirot si pijat turski caj vo Ramstor sekoe pladne i popladne plateni so drzavni pari.Се срамам од сликава :/ А во Гостивар истиот момент кога овие изиграваја соживот, кршеа македонски куќу, продавници, објект на ЕВН, извикуваа "Голема Албанија", "Смрт за каури" :/.
кој нешкоски бе, ти отвараш тема после вчерашното убиство и кога виде дека те фатија со панталоните спуштени ми вртиш друг муабет.za martin neskovski za toa ubistvo !!!
pa samo na toj nacin moze da se sredat nekoi raboti vo makedonijaМногумина сакаме оставка од Бркот, поради случајот со Мартин и други случаи.
Проблемот е зошто денес и зошто баш после настанот во Гостивар?Имаше протести порано низ летото, зошто не продолжија после пресудата за Игор Спасов?Зошто тогаш не продолжија?Со користење на случајот за Гостивар, за барање оставка на Бркова (која во случајов е со НУЛА ОДГОВОРНОСТ) само лоша слика создадоа сами за себе.
ne go vrtam muabetot temata e policiska brutalnost nametnata od ministerkata i nikoj drug !!!кој нешкоски бе, ти отвараш тема после вчерашното убиство и кога виде дека те фатија со панталоните спуштени ми вртиш друг муабет.
Koja бе полициска бруталност ?ne go vrtam muabetot temata e policiska brutalnost nametnata od ministerkata i nikoj drug !!!
konecno istata treba da snosi odgovornost
2 дена истото се прашувам....само ми е криво ЗАШТО СИТЕ 4 ДУШИ НЕ ГИ СКИНАЛ!!!!!!
За кеш , им ебам тоа ѓубрињата ...Ја не знам само со кој памет нашиве испаднале на протест ? Не бе од наши сме пателе и од наши ќе патиме![]()
Ми се гади од сликава. Додека одредени педерчиња од СТОП за Полициска Бруталност изиграваат пацифисти и демократи, другиве им забиваат нож во грб, нека земат нека се убијат, не ги рачунам за Македонци, тие се амеби, срам, брука во движење.
НЕ НА ВАКОВ НАЧИН.ТОЛКУ!pa samo na toj nacin moze da se sredat nekoi raboti vo makedonija
posto na ona samata ne i teknuva za toa !!! a eve citam vo najava na fokus ce odela najverojatno ambasadorka daj boze neka krsi glava