Македонците и Албанците заедно бараат оставка од Јанкулоска

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Shellshock nam67

Гостин
што е бе скриено, човекот ги уби и се предаде, што сакаш повеке, на гилотина да го ставет, да ти дојдеа тебе 4-5 души да те ебаат, што ке праеше ти?
za martin neskovski za toa ubistvo !!!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Koj бара бе .. љопи и продадени души пичка ги матер :mad: соросоиди и лигави педери кои наводно се борат за човекови права ..осудуваат човек кој во самоодбрана пукал и убил и тоа го сметаат за полициско насилство:mad:

Ја кога зборев дека протестите за Мартин беа партиски и монтирани ненормални ме правевте некои!

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Abe kakva odgovornost kakva ostavka more so vi e sto se tie krivi sto na nekoj go maltretirale i tepale 4ca pred negovata kerka i mu doslo preku glava i gi ispukal ? Aj ne tresete gluposti prost narod !

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
imas klasicno ubistvo na plostad
odgovornost za toa 0 ej pravna drzava kade koga ????
Многумина сакаме оставка од Бркот, поради случајот со Мартин и други случаи.

Проблемот е зошто денес и зошто баш после настанот во Гостивар?Имаше протести порано низ летото, зошто не продолжија после пресудата за Игор Спасов?Зошто тогаш не продолжија?Со користење на случајот за Гостивар, за барање оставка на Бркова (која во случајов е со НУЛА ОДГОВОРНОСТ) само лоша слика создадоа сами за себе.

S

Shellshock nam67

Гостин
<3<3<3​
љунги и Македонци љунги заедно на протест​
Се срамам од сликава :/ А во Гостивар истиот момент кога овие изиграваја соживот, кршеа македонски куќу, продавници, објект на ЕВН, извикуваа "Голема Албанија", "Смрт за каури" :/.
so istata onaa smelost so koja kecinjata vo drzavna administracija so amin na pastirot si pijat turski caj vo Ramstor sekoe pladne i popladne plateni so drzavni pari.
i istite makedoncite se tepaat na kale e od tie pricini i ovie protestiraat

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.393
za martin neskovski za toa ubistvo !!!
кој нешкоски бе, ти отвараш тема после вчерашното убиство и кога виде дека те фатија со панталоните спуштени ми вртиш друг муабет.

S

Shellshock nam67

Гостин
Многумина сакаме оставка од Бркот, поради случајот со Мартин и други случаи.

Проблемот е зошто денес и зошто баш после настанот во Гостивар?Имаше протести порано низ летото, зошто не продолжија после пресудата за Игор Спасов?Зошто тогаш не продолжија?Со користење на случајот за Гостивар, за барање оставка на Бркова (која во случајов е со НУЛА ОДГОВОРНОСТ) само лоша слика создадоа сами за себе.
pa samo na toj nacin moze da se sredat nekoi raboti vo makedonija
posto na ona samata ne i teknuva za toa !!! a eve citam vo najava na fokus ce odela najverojatno ambasadorka daj boze neka krsi glava

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Се кладам дека одвај чекале да отидат дома и да запалат по некое македонско знаме...

S

Shellshock nam67

Гостин
кој нешкоски бе, ти отвараш тема после вчерашното убиство и кога виде дека те фатија со панталоните спуштени ми вртиш друг муабет.
ne go vrtam muabetot temata e policiska brutalnost nametnata od ministerkata i nikoj drug !!!
konecno istata treba da snosi odgovornost

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
<3<3<3​
љунги и Македонци љунги заедно на протест​
Ми се гади од сликава. Додека одредени педерчиња од СТОП за Полициска Бруталност изиграваат пацифисти и демократи, другиве им забиваат нож во грб, нека земат нека се убијат, не ги рачунам за Македонци, тие се амеби, срам, брука во движење.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom