Македонците и Албанците заедно бараат оставка од Јанкулоска

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.102
Не испаѓаат коа се палат цркви, манатири, кога се напаѓаат македонци туку сега испаѓаат од вакви луѓе ми е срам да се кажам дека сум македонец, клошари ! :mad:
Во право си.
Само нема ти за што да се срамиш.
Барем ѓубрето на куп нека се собира.
Вака за кеш и позирање пред камери - сунет ќе направат и ќе си го изедат остатокот у тавче гравче.
Тие имаат рок на траење , само фаците треба да им бидат обележани - .. "да седнеме на еден руски чај".

M

Moon Child

Гостин
Овде разговараме за овој случај, а не за претходни случаеви... Едина причина поради која треба да даде некој оставка тоа е што не се справуваат палат цркви знамиња тоа само а и не е кривицата во МВР некој погоре, не остава, нас не ни е премиер груевски премиер е еден од Швицарска дојден.
Да е само за овој случај ајде, гледам има поделени мислења, иако јас сум против она што го направил полицаецот, некои велат имал повод за да се случи тоа во ред. И не, не сум на страната на оние што извикуваат Голема Албанција или незнам што на протестите, не сум ниту на страната на оние што го сакаат Солунско поле. Не сум од ничија националистичко посрана шуплива глава. Реков да е за овој случај само, можеби ќе замолчам и нема да зборувам, ама куршлус се случува во МВР никој уво не го заболе!

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Сеа истанува прашањето,кога кучињата ќе се осветат?????И тоа ќе мине без никаква фама

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.393
a toa sto nikoj ne odgovarase za toa sto makedoncite se tepaa na kale a toa !!!!
koj snosi odgovornost !!!
toj so keceto gi osloboduvase a nasava ministerka so pravese nisto kako i sekogas !!!
i ovaa lingurka da sedi i ponataka vo MVR nema sansi !!!
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:12 ---

a da gi osloboduvaat kecinjata i da ne odgovraat so koja zelena na ramena mislis !!!
da ti tepaat tvoj narod a da si sedis so skrsteni race kaj go ima toa be alo
јас не ги ослободив, кажи им таму каде што треба, не мене, јас зборувам за овој случај а не ко тебе, што ке ти текне лупаш, менуваш теми секој две секунди.

S

Shellshock nam67

Гостин
Да е само за овој случај ајде, гледам има поделени мислења, иако јас сум против она што го направил полицаецот, некои велат имал повод

policaecot pravilno postapil vo SAMOODBRANA a za drugo se znae lingurkata e kriva

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Во случајов министерката нема зашто да поднесе оставка.

Овие од полициска бруталност нека се засрамат со тоа што денеска го направија, поради ова се им пропаѓа во вода што досега направија за Мартин, очигледно е веќе дека некој дебело ги плаќа за ова. Петмина ќе земат пари за тоа, а другите овци за стрижење ќе им се приклучат.

За Нешковски протестирав и јас со нив, ама свирепо убиство и убиство во самоодбрана се два различни поими, впрочем на протестите има и правници, нели тие ова требаше да го знаат многу подобро од нас?

А и 80% од тие денеска собраните таму не знаеја за што протестираат.

S

Shellshock nam67

Гостин
јас не ги ослободив, кажи им таму каде што треба, не мене, јас зборувам за овој случај а не ко тебе, што ке ти текне лупаш, менуваш теми секој две секунди.
ne ama indirekno ja branis lingurkata ne se brani taka ocajno znae narodot ne spie se znae sto se slucilo slucuva i ce se sluci vo nasava ni mala napatena makedonija

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.699
Поени од реакции
31.755
Ај прекинете да ја правдате само затоа што се работи за Албанци во случајов! И да не е за ова, постојат други причини за кои требаше да си даде оставка. Ама гледам некои работи многу брзо се забораваат. :facepalm:
koe licemerie,pa zgora posle se imash obraz i da pishuvash ,,,,za da vezesh kolku te plakaat,,,,pa i vo vakvi sluchaevi i pak podgrevash megjunacionalna omraza kazhuvajki deka se rabotelo za albanci koga tie istite shto i da se napadnale civil za kogo znaele deka e policaec,,,,,,,,,,posle se navistina chovek samo da zima primer kako treba prljavo da se igra i kako se prodava sopstveniot narod a sopstvenata drzhava se turka vo haos i vakvi bezredia ,iskluchivo za dnevnopolitichko partiski interesi, a ne se seti da iskazhesh sochustva na poginatite i da procenish deka napadnat e civil od chetvorica vozrasni koj patem bil policaec, a napgjachite go znaele toa, i pak go napadnale bez prichina,,,,,,,,,

damo vavilonska i site slichni na tebe shto da vi kazhe chovek koga go prodavate sopstveniot narod ,,,,,,,ili preminete vo druga nacija,,,,,,ili ne se obiduvajte da imate makedonski naslednici,,,,,,,,,,,,,ako e i od vas ne da e mnogu tuku mlekoto e veke prekipano,,,,,,,,,

M

Moon Child

Гостин
koe licemerie,pa zgora posle se imash obraz i da pishuvash ,,,,za da vezesh kolku te plakaat,,,,pa i vo vakvi sluchaevi i pak podgrevash megjunacionalna omraza kazhuvajki deka se rabotelo za albanci koga tie istite shto i da se napadnale civil za kogo znaele deka e policaec,,,,,,,,,,posle se navistina chovek samo da zima primer kako treba prljavo da se igra i kako se prodava sopstveniot narod a sopstvenata drzhava se turka vo haos i vakvi bezredia ,iskluchivo za dnevnopolitichko partiski interesi, a ne se seti da iskazhesh sochustva na poginatite i da procenish deka napadnat e civil od chetvorica vozrasni koj patem bil policaec, a napgjachite go znaele toa, i pak go napadnale bez prichina,,,,,,,,,

damo vavilonska i site slichni na tebe shto da vi kazhe chovek koga go prodavate sopstveniot narod ,,,,,,,ili preminete vo druga nacija,,,,,,ili ne se obiduvajte da imate makedonski naslednici,,,,,,,,,,,,,ako e i od vas ne da e mnogu tuku mlekoto e veke prekipano,,,,,,,,,
Со тебе ми е под честа да разговарам.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.699
Поени од реакции
31.755
ne ama indirekno ja branis lingurkata ne se brani taka ocajno znae narodot ne spie se znae sto se slucilo slucuva i ce se sluci vo nasava ni mala napatena makedonija
nikoj tuka ne ja opravduva ministerkata ochajno,,,, bidejki nema potreba od toa tuku samo e replika na vas makedonokanibalite,,,,a vie ste tie shto ochajno se obiduvate bez nikakov osnov vo sluchajov da barate ostavka

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.393
не ме боли куров за лингурката,само пак ке кажам,после овој случај да бараш оставка, само им даваш легалност на хиениве, после овој случај ни под разно не смее да даде оствака, а ти слободно можеш да тераш политика и таму кај што не му е место, појке не коментирам.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не забораваме, не се секирај.
А вие не мора да долевате оган на маслото, има време и начин за тоа, сега кога цела држава гори, се палат цркви, се тепаат наши деца по автобуси, кршат наши дуќани и продавници не е време за тоа што вие иницирате.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
сеа одма утре треба контра протести за човекот зашо пукал во самоодбрана,ама одма у понеделник сите ќе лапаат кривични пријави,зашо ќе бидат насочени како поддржувачи на убиство

I

IBIZA SOUND

Гостин
dali ke imase volku guzva ako .iptar ubiese makedonec
SEKAKO DEKA NE

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Да е само за овој случај ајде, гледам има поделени мислења, иако јас сум против она што го направил полицаецот, некои велат имал повод за да се случи тоа во ред. И не, не сум на страната на оние што извикуваат Голема Албанција или незнам што на протестите, не сум ниту на страната на оние што го сакаат Солунско поле. Не сум од ничија националистичко посрана шуплива глава. Реков да е за овој случај само, можеби ќе замолчам и нема да зборувам, ама куршлус се случува во МВР никој уво не го заболе!
Па од која страна си ? За Американците или Русите :facepalm:
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:24 ---
dali ke imase volku guzva ako .iptar ubiese makedonec
SEKAKO DEKA NE
Многу јасно.

S

Shellshock nam67

Гостин
Не забораваме, не се секирај.
А вие не мора да долевате оган на маслото, има време и начин за тоа, сега кога цела држава гори, се палат цркви, се тепаат наши деца по автобуси, кршат наши дуќани и продавници не е време за тоа што вие иницирате.

vo VLADA GI IMAMA KECINJATA ZA TOA KOJ E KRIV A !!!!!
nekoj si Mesija pastir
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:25 ---
сеа одма утре треба контра протести за човекот зашо пукал во самоодбрана,ама одма у понеделник сите ќе лапаат кривични пријави,зашо ќе бидат насочени како поддржувачи на убиство
pa ce te apsi istava (brk ministerka ) sto mislis pak da ja podrzuvate vie
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:27 ---
не ме боли куров за лингурката,само пак ке кажам,после овој случај да бараш оставка, само им даваш легалност на хиениве, после овој случај ни под разно не смее да даде оствака, а ти слободно можеш да тераш политика и таму кај што не му е место, појке не коментирам.
stom i se navrtija hienite ce ja jadat toa e sigurno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom