Македонците и Албанците заедно бараат оставка од Јанкулоска

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
se dodeka vo makedonija ne se snosi odgovronost od nadleznite bez razlika za koja vladeacka elita partija koalicija ili sto bilo !!!
Makedonija nema da trgne napred
a tie ce si skandiraat i ponataka toa im e rabota
Не додека не се сврти Македонецот и рече ДОСТА МЕ ЕБЕВТЕ, СЕГА ЌЕ ВИ ВРАТАМ така ќе биде.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Кога ги видов знамињава ми се слоши, да беа убиени македонци никој немаше да протестира, ми се гади од луѓе како вас :tapp:

S

Shellshock nam67

Гостин
темава е жива глупост, после ваков настан да бараш одговрност од министеркава, мислам нема врска, да беше после некој други настани ајде де,ама овде за што се бара одговорност,дека полицаецот се борел за животот негов и на неговото дете,...срамно е какви партиски потчкоци крепи земјава.
imas klasicno ubistvo na plostad
odgovornost za toa 0 ej pravna drzava kade koga ????

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
А ЗАШТО НЕ БАРАТЕ ОДГОВОРНОСТ ОД СИТЕ ВО МВР????ОД ЗАМЕНИК МИНИСТЕР???ИЛИ ТОЈ Е албанец МАМИЦАТА ДА ВИ ЈА ЕБАМ СЕЧЕНА?????МОРЕ КАКО СИТЕ 4 НЕ ГИ СКИНАЛ,ДА ВИ ДОЈДЕ МАЛКУ ПАМЕТОТ!!!!!!!КОЈ ФАКТОР СТЕ ВИЕ ДА КАЖУВАТЕ ВИЕ КАДЕ ДА СЕ ПАРКИРА БЕ АШЛАЦИ ЕДНИ???ИЛИ МОЖДА ТОА ВИ Е ДОСТИЖ ВО КАРИЕРАТА,РЕДАРИ НА ПАРКИНГ?????

А ОВИЕ ПА НАШИВЕ ОД ПОЛИЦИСКА БРУТАЛНОС,СЕА МИ Е КРИВО ШО ИДЕВ НА ПРОТЕСТИТЕ ЛЕТОТО,НЕ РАДИ МАРТИН,ТУКУ РАДИ НИВ МИ Е КРИВО ШО ИДЕВ ЗАШО СЕ КУРОПУШАЧИ!!!!!!!!

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Во гостивар се искршени многу куќи на Македонци искршени се излози и на Македонски компании и македонски бизнисмени.
Јанкуловска МОЖДА треба да даде оставка бидејќи нема гз да пушти желки и да сравнат се албанецско со земја таму, но никако не смее да даде оставка ради човекот што си ја бранел честа и ќерката. А тие соросоиди Т.Н Македонци се надевам ќе дочекате на ваша кожа ваши деца да умираат да бидат тепани па да ви дојде умот, еве што се десило детално па заклучете сами кој е крив.

Код:
Според исказот на приведениот полицаец Јаким Трифуновски даден во истрагата, тој тргнал да ја носи 10 годишната ќерка кон училиште, кога видел дека едно лице седело потпрено на задниот дел од неговото возило Хјундаи, а друг стоел до него. Други тројца се движеле по тротоарот. Едниот од нив го познавал, живеел во близина, а другите двајца ги видел прв пат. Трифуновски се обидел да го стави ранецот на ќерка му на задното седиште,кога лицето што било потпрено на возилото му рекол:

„Уште еднаш ако го паркираш, ќе ти го искршам !“

Полицаецот ништо не одговорил. Тогаш пришол тој што живеел во близина, го фатил Трифуновски за јакната и му рекол:

„Знаеме кој си, знаеме дека си полицаец , те знаеме многу добро. Немој во иднина да го паркираш возилото овде зошто ќе ти го искршиме и тебе ќе те убиеме“.

- Знаејќи дека ќе дојде до тепачка, се завртев и ја ставив ќерката на совозачкото место и со нога ја затворив вратата.

Тогаш тројца почнале да го удираат со боксови и клоци,а Трифуновски само ја слушнал ќерката како плаче. Тогаш дошле други двајца и едниот од нив се стрчал кон страната од совозачот обидувајќи се да ја отвори вратата и да го извади девојчето од возилото. Тој почнал да вика:

„Ќе ве убијам и тебе и девојчето. Сите ќе ве убиеме“.

Во тој момент Трифуновски го извадил пиштолот што го носел на појасот и викнал:

„Тргнете се, бегајте, ќе пукам!“

Тогаш тој што се обидувал да ја отвори вратата рекол:

„Пукај, да ти е...ам мајката полициска“ .

Ова е исказот кој полицаецот го дал во истрагата во Гостивар
И јас би го истото направил да имам дете и некој да пробува да му направи нешто, и потполно ја оправдувам реакцијата на полицаецот (но незнам зошто го тоа спомнуваат дека е полицаец кога не бил на должност и прв бил нападнат-тоа би требало по закон да е самоодбрана.

S

Shellshock nam67

Гостин
А ЗАШТО НЕ БАРАТЕ ОДГОВОРНОСТ ОД СИТЕ ВО МВР????ОД ЗАМЕНИК МИНИСТЕР???ИЛИ ТОЈ Е албанец МАМИЦАТА ДА ВИ ЈА ЕБАМ СЕЧЕНА?????МОРЕ КАКО СИТЕ 4 НЕ ГИ СКИНАЛ,ДА ВИ ДОЈДЕ МАЛКУ ПАМЕТОТ!!!!!!!КОЈ ФАКТОР СТЕ ВИЕ ДА КАЖУВАТЕ ВИЕ КАДЕ ДА СЕ ПАРКИРА БЕ АШЛАЦИ ЕДНИ???ИЛИ МОЖДА ТОА ВИ Е ДОСТИЖ ВО КАРИЕРАТА,РЕДАРИ НА ПАРКИНГ?????

А ОВИЕ ПА НАШИВЕ ОД ПОЛИЦИСКА БРУТАЛНОС,СЕА МИ Е КРИВО ШО ИДЕВ НА ПРОТЕСТИТЕ ЛЕТОТО,НЕ РАДИ МАРТИН,ТУКУ РАДИ НИВ МИ Е КРИВО ШО ИДЕВ ЗАШО СЕ КУРОПУШАЧИ!!!!!!!!

DA I TOJ SO KECETO TREBA DA ODGOVARA SE SLAGAM (y)
--- надополнето: 1 март 2012 во 18:48 ---

DA I TOJ SO KECETO TREBA DA ODGOVARA SE SLAGAM (y)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Dobro kazi mi koj snosi odgovronost za ubistvo srede plostad pred tolkua svedoci i 3 dena istot da se krie od javnosta !!!
збориме за ова убиство,не за тоа.ако јас убијам некого,дали мојот шеф треба да биде сменет од функцијата???

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.393
Dobro kazi mi koj snosi odgovronost za ubistvo srede plostad pred tolkua svedoci i 3 dena istot da se krie od javnosta !!!
што е бе скриено, човекот ги уби и се предаде, што сакаш повеке, на гилотина да го ставет, да ти дојдеа тебе 4-5 души да те ебаат, што ке праеше ти?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.821
<3<3<3​
љунги и Македонци љунги заедно на протест​

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
<3<3<3​
љунги и Македонци љунги заедно на протест​
Се срамам од сликава :/ А во Гостивар истиот момент кога овие изиграваја соживот, кршеа македонски куќу, продавници, објект на ЕВН, извикуваа "Голема Албанија", "Смрт за каури" :/. А ниту 5% од тие што протестираа не дојдоја таму за да протестират за убиените момчиња туку начекаа момент да ги извадат паролите со ГОЛЕМА АЛБАНИЈА, а тие средношколците што мавале со камења, не се тие криви, родителите им се криви што ги учат на "соживот" ама овој соживот е сакај СЕ ама Македонци мрази....а си во нивна држава и ако не беа тие, Милошевич ќе ги масакрираше до 7мо колено....Благодарност огромна имаме од Албанците кои вчера ги раневме, НО ние нема да бидеме убиени од НЕПРИЈАТЕЛОТ туку од НАШИТЕ оти во државата од 1 милион народ 700 000 се предавници кои газот им е под кирија, кој на Америка, Русија, Германија, ЕУ, Грција, Бугарија.....Од наши ќе умриме од друг - никој :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom