Не и кај мене е исто само Ѓорче заебава, дргуите мечеви е добар.Само кај мене ебава стримот за Ѓорче?
До сега можеа комотно 3 гола да дадат Академија.Голманот на Ѓорче спречи 2 чисти гола.Катастрофа Ѓорче 3 100% шанси за Пандев, како намерно да ги оставаат Ѓорче.
Да, Менде Петковски од БитолаПо темиве пишуваат луѓе што долго време следат македонски фудбал, па сакав да ве распрашам дали се сеќавате кои новинари известуваа за време на радио преносите од 90-тите и раните години на новиот милениум.
1. Александар Стиков
2. Жан Пијанманов
3. Александар Мучев
4. Гоце Сипковски
Дали Менде Петковски известуваше од Битола или сум се помешал нешто? Имаше и некој Герасимовски, ако добро памтам. Друго нешто да ви падне на памет?![]()
Не знам оти се ми се чини дека не беше менде туку димче миновски на радио и за телеспорт на мтв 1(понеделник после вечерните вести) и редовно кога Пелистер губеше во гости(надвор од Скопје) не стигаше снимката или ако победеше во Битола исто не стигаше снимката па дури и како сега се сеќавам на гнасните коментари на попев или како беше тојсо бркојте судијата за секој пенал против нас беше оправдан а секој недосудени пенал за нас исто беше оправдан од то копиле мало гробот да му се урни ко ќе умри па дури и на то игри без граници меѓу градовите не сакати со судењето!Да, Менде Петковски од Битола![]()
Киро Герасимов од Кочани, ако мислеш на него. Известуваше за Осогово до 2000и некоја, кога испадна 2 лига.По темиве пишуваат луѓе што долго време следат македонски фудбал, па сакав да ве распрашам дали се сеќавате кои новинари известуваа за време на радио преносите од 90-тите и раните години на новиот милениум.
1. Александар Стиков
2. Жан Пијанманов
3. Александар Мучев
4. Гоце Сипковски
Дали Менде Петковски известуваше од Битола или сум се помешал нешто? Имаше и некој Герасимовски, ако добро памтам. Друго нешто да ви падне на памет?![]()
ili bolje kazano lele Evrogolot !! Sto da pravi golmanot!