Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
а овие шо „навиваат“ за екипи од Англија, Германија, Шпанија, како се нарекуваат? Зошто нели овие што ги пратат Партизан, Хајдук мајдук, се србомани итн
тие што ги пратат Балканските екипи повеќе ги разбирам, ќе стегне гзот ќе отиде да изгледа утакмица па макар да и еднаш у годината, а овие европејциве шлакаат раце пред ТВ и се декларирааат како ватрени

п.с. И сеа Работнички како ќе го изигра суперкупот? :icon_lol:
Мислам дека со второпласираниот во првенството, во случајов Турново.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислам дека со второпласираниот во првенството, во случајов Турново.
Мислам дека со поразениот од Куп финалето т.е Металург.

Во Шпанија имаше ваков случај, Барселона освои и Лига и Куп па после Супер Куп играше со финалистот на Купот.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Абе види вака какво е такво е, наше си е македонско и друго немам за да идам, мене гопсод ме дал тука во МАкедонија и ќе гледам мак првенство и ќе навивам за македонски клуб, а овие шпанско италијанско ги гледам кога има интересни утакмици.
Збориш за фудбалот а и кошарката ти е исто, никакви странци, слаба лига, МЗТ се проба и вотро по квалитет натпреварување башка од предходните сеозни послабо пошо е делено на региони и е зголемен борјот на учесници и останаа убедливо последни. Така да коа ќе видиш само во ракоемтот имаме на европско ниво јаки клубови.
Се согласувам целосно , него поентата ми беше што да речеме еве за Вардар па и за шкендија можда е и боље како тим да имаат цело лето празно да се спрема да се работи на засилувања и на "проектот" отколку да се деси дебакл уште во прво коло од некојси анонимуси...[DOUBLEPOST=1400517425][/DOUBLEPOST]со металург ке игра

F

FARANG

Гостин
Нема суперкуп кога една екипа ја освоила двојната круна.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
После денешнава дешавка, Брегланица и штипајни уште толку ми станаа одвратни, не знам само како ќе поминат доогидна.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да нема забуни Вардар е прв на гости, затоа што сите сте за Вардар само не признавате :P
Да, да сите се за Вардар, само вие Скопјаните не сте. Затоа дома имате "прекрасна" посета :ROFLMAO:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Табелата со картоните не ја сфаќам, како се тие бројки (за вкупно) израчунати?? Пример за шкендија вика 50 жолти и 6 црвени, а вкупно вика 68??? Зошто секој црвен картон како 3 картона се калкулирал за вкупно?? Логично е како 2 жолти да се брои...

B

Beck's

Гостин
Табелата со картоните не ја сфаќам, како се тие бројки (за вкупно) израчунати?? Пример за шкендија вика 50 жолти и 6 црвени, а вкупно вика 68??? Зошто секој црвен картон како 3 картона се калкулирал за вкупно?? Логично е како 2 жолти да се брои...
Црвениот картон носи 3 негативни поени според нивната пресметка

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Nie zaedno so turnovci sme vo grupata na ne nositeli..

A metalurg izglea ke bide vo grupata na nositeli za prvata runda

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
http://sport.com.mk/default.asp?ItemID=945B0F59FA7CBC4393B0DC13CAA6433C
Стоки стокосани, ниту ги бивало ниту ќе ги бива, шо би коштало да се напрај 4 кружен систем со 36 кола како секаде?
Само кај нас се драпа со ова шо според мене е тотално непотребно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom