- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.069
- Поени од реакции
- 74.744
Тактички со оглед на тоа што дел од нашата група нема да биде во Скопје тој период.
Крвта да им ја ебам, толку имам работи за во вторник, цел план ми го испозаебаа
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
Тактички со оглед на тоа што дел од нашата група нема да биде во Скопје тој период.
Работнички-Металург е вторник од 15 заради Тв пренос. Затоа ми нема некако логика од 18 да игра Вардар. Јас мислам во среда е дуелот Вардар-Пелистер овие имаат направено некоја грешка.Овие спорт365 или се неписмени или не знам што, ова шо го напишав јас го објави федерацијата а не дека во Вторник се игра, дефинитивно е чим ФФМ рече дека Среда ќе се игра.
Супер се терените и нема потреба да се одложат утакмиците.Еве на пример оној во Автокоманда е на исто рамниште со Ноу Камп.Нема најави за одложување бе? Да знаеме да не пишуваме кладилница?
Додека не се корегираат СИТЕ терени во државава на кој што се игра прволигашки фудбал и стадионите не заличат на стадиони напредок во фудбалов нема да има.Се чудам кога гледам како некои се надеваат на европски Вардар и Шкендија од кога дојдоа новите газдни и не можам да се изначудам.Абрамович и нафташот на Манчестер Сити да влезат во некои клубови во државава нема да успеат да направат асални тимови затоа што кај нас нема услови за фудбал.Џабе е да имаш пари и за Роналдо,Меси и Рибери да ги донесеш во тим кога овие само што ќе видат во кои ниви треба да играат ќе ти ја одбијат понудата.Кај нас кога ќе дојде играч од страна што е научен да игра на просечни терени ако ништо повеќе овде се повредува по 20 минути игра затоа што и во најголемата вукојебина има подобри терени од нашиве.Абе во трета лига има подобри терени од овој во Автокоманда, срамота е ништо да не превземат а се нафатиле божем овие од ФФМ за подобар фудбал. Па каде без инфраструктура бе смотани, кој им дал зелено светло на овие да можат да играат прволигашки натпревари на овој терен. Редно е да се превземе нешто
Абе ништо да не те чуди.Абе, ај некој што е од Струмица. Стварно на митинг во Струмица, Ставревски рекол ќе го донесеме Челзи да игра против Турново?
Од гомнојадци е муабетов ама ме убедуваа па неможеш на чисто да бидеш
![]()
Два дена знаеле каков им е теренот и ни А ни Б. џабе изгубивме време за да отидеме во Железара.Абе во трета лига има подобри терени од овој во Автокоманда, срамота е ништо да не превземат а се нафатиле божем овие од ФФМ за подобар фудбал. Па каде без инфраструктура бе смотани, кој им дал зелено светло на овие да можат да играат прволигашки натпревари на овој терен. Редно е да се превземе нешто