Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.744

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.110
Овие спорт365 или се неписмени или не знам што, ова шо го напишав јас го објави федерацијата а не дека во Вторник се игра, дефинитивно е чим ФФМ рече дека Среда ќе се игра.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Овие спорт365 или се неписмени или не знам што, ова шо го напишав јас го објави федерацијата а не дека во Вторник се игра, дефинитивно е чим ФФМ рече дека Среда ќе се игра.
Работнички-Металург е вторник од 15 заради Тв пренос. Затоа ми нема некако логика од 18 да игра Вардар. Јас мислам во среда е дуелот Вардар-Пелистер овие имаат направено некоја грешка.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Нема најави за одложување бе? Да знаеме да не пишуваме кладилница?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
На bet365 од денешново коло ја има само Ѓорче - Шкендија. Ќе ја уплатат тие што треба и ќе ја блокирааат после

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нема најави за одложување бе? Да знаеме да не пишуваме кладилница?
Супер се терените и нема потреба да се одложат утакмиците.Еве на пример оној во Автокоманда е на исто рамниште со Ноу Камп. :D

Коефициентот да се удави некој од играчите или судиите во мочуриштево е 1.10.

B

Beck's

Гостин
Абе во трета лига има подобри терени од овој во Автокоманда, срамота е ништо да не превземат а се нафатиле божем овие од ФФМ за подобар фудбал. Па каде без инфраструктура бе смотани, кој им дал зелено светло на овие да можат да играат прволигашки натпревари на овој терен. Редно е да се превземе нешто

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Во новите 2.046 проекти има веројатно за терениве. Ма кој го боли кур за фудбалот во македонија бре.

Нека дојдат на нивата на дедо ми, ако е жито не е израснато уште многу па може да се трча, али сигурен сум дека е 100 пати подобро од она таму базентот.

У малта имаат подобри терени, а нема ни 10 екипи.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абе во трета лига има подобри терени од овој во Автокоманда, срамота е ништо да не превземат а се нафатиле божем овие од ФФМ за подобар фудбал. Па каде без инфраструктура бе смотани, кој им дал зелено светло на овие да можат да играат прволигашки натпревари на овој терен. Редно е да се превземе нешто
Додека не се корегираат СИТЕ терени во државава на кој што се игра прволигашки фудбал и стадионите не заличат на стадиони напредок во фудбалов нема да има.Се чудам кога гледам како некои се надеваат на европски Вардар и Шкендија од кога дојдоа новите газдни и не можам да се изначудам.Абрамович и нафташот на Манчестер Сити да влезат во некои клубови во државава нема да успеат да направат асални тимови затоа што кај нас нема услови за фудбал.Џабе е да имаш пари и за Роналдо,Меси и Рибери да ги донесеш во тим кога овие само што ќе видат во кои ниви треба да играат ќе ти ја одбијат понудата.Кај нас кога ќе дојде играч од страна што е научен да игра на просечни терени ако ништо повеќе овде се повредува по 20 минути игра затоа што и во најголемата вукојебина има подобри терени од нашиве.

Член од
1 февруари 2014
Мислења
218
Поени од реакции
368
Теренов е само за садење ориз :pos:
Иначе не отидов на утакмицава, мислев ќе ја одложат, па да не си губам време за џабе :tapp:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Абе, ај некој што е од Струмица :D. Стварно на митинг во Струмица, Ставревски рекол ќе го донесеме Челзи да игра против Турново? :pos: Од гомнојадци е муабетов ама ме убедуваа па неможеш на чисто да бидеш :D

Д

Дуле Пацов

Гостин
Абе, ај некој што е од Струмица :D. Стварно на митинг во Струмица, Ставревски рекол ќе го донесеме Челзи да игра против Турново? :pos: Од гомнојадци е муабетов ама ме убедуваа па неможеш на чисто да бидеш :D
Абе ништо да не те чуди.
Пред 2 години , кога Пелистер влезе во прва лига од втора , тогашниот претседател на Пелистер , Димче Шеровски скина глуост на ТВ и изјави дека Пелистер до година ќе играл со Реал Мадрид:pos::pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.744
Два дена знаеле каков им е теренот и ни А ни Б. џабе изгубивме време за да отидеме во Железара.
Крвта да им ја ебам нивна, треба да им ја земат службено или целосно да ги дислоцираат од тој терен. Па не може секогаш кога врне да не им е оспособен теренот.
Еве денеска скоро и да не врне, што не ја исчистиле таа водата која два дена се собирала :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom