каменец е таму тоа земјата, киселина да истуриш ќе седи така. Имам трчано на истиот овој терен, бекатон гомна да јаде.Ќе го исчистеле до утре
Уште им даваат право одново да си играат на стадионот. Море казни ги таму, никогаш да не заиграат повеќе во Железара. Теренот никакви критериуми не исполнува, кога игравме еднаш со нив примивме гол од слободен заради дупката пред голманот, а кога врне нема топката не отскокнува таму.
Јас не сум рекол никаде а како навивач на Ѓорче должен сум да ви честитам опстанок во Прва Лига и се најубаво понатаму.Ajde Gjorce tamu kaj sto vi e mestoto 2 LIGA!!!
I do tie navivaci na Gjorce tuka vo forumot sto vikaa pred nekoj mesec ke zborime na kraj koj ke padne Shkendija ili Gjorce..
ete 0:3 pozz i fala za ucestvoto.
Нема организација пријателе му е*аа мајката на клубот тоа е разликата. Вие сте Реал Мадрид моментално во организација и во играчки кадар за нас. Уште пред да почне лигата се знаеше дека неможе да се очекува ништо од нас сезонава. Кажи ти вака како постар фан на Шкендија кога во Ѓорче сте поминале со лош пречек кога клубот беше најјак? Искрено, никогаш. Ни им фалело нешто на ваши навивачи со коли кога доаѓале. Тоа е разликата, вака провладино да се изразамНе ама убедливо најсељачка публика иматеА и топки немавте доволно да го ебам, по цела минута чекаа да се носи друга. Инаку мило ми е што не покажавте некоја безпотребна оштра игра и крајно ферски го завршивте натпреварот
Не можи никако шампиони да бидите.Инаку за другите незнам ама убеден сум дека на крајот ќе завршиме пред Пелистер, марк мај вордс![]()
Kazi iskreno na koja utakmica planirate da zemete bodoviНе можи никако шампиони да бидите.
Крајот го краси делото.Kazi iskreno na koja utakmica planirate da zemete bodovi
osven so Bregalnica da receme.
Koga bevte prvi pisav tuka deka zavrsite na sredina i ke se citiram togas![]()
Накрај ќе ни ја пуштите за Европа да излезиме,џабе збораш.Kazi iskreno na koja utakmica planirate da zemete bodovi
osven so Bregalnica da receme.
Koga bevte prvi pisav tuka deka ke zavrsite na sredina i ke se citiram togas![]()