Тактички со оглед на тоа што дел од нашата група нема да биде во Скопје тој период.
Крвта да им ја ебам, толку имам работи за во вторник, цел план ми го испозаебаа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тактички со оглед на тоа што дел од нашата група нема да биде во Скопје тој период.
Работнички-Металург е вторник од 15 заради Тв пренос. Затоа ми нема некако логика од 18 да игра Вардар. Јас мислам во среда е дуелот Вардар-Пелистер овие имаат направено некоја грешка.Овие спорт365 или се неписмени или не знам што, ова шо го напишав јас го објави федерацијата а не дека во Вторник се игра, дефинитивно е чим ФФМ рече дека Среда ќе се игра.
Нема најави за одложување бе? Да знаеме да не пишуваме кладилница?
Абе во трета лига има подобри терени од овој во Автокоманда, срамота е ништо да не превземат а се нафатиле божем овие од ФФМ за подобар фудбал. Па каде без инфраструктура бе смотани, кој им дал зелено светло на овие да можат да играат прволигашки натпревари на овој терен. Редно е да се превземе нешто
Абе ништо да не те чуди.Абе, ај некој што е од Струмица. Стварно на митинг во Струмица, Ставревски рекол ќе го донесеме Челзи да игра против Турново?
Од гомнојадци е муабетов ама ме убедуваа па неможеш на чисто да бидеш
![]()
Два дена знаеле каков им е теренот и ни А ни Б. џабе изгубивме време за да отидеме во Железара.Абе во трета лига има подобри терени од овој во Автокоманда, срамота е ништо да не превземат а се нафатиле божем овие од ФФМ за подобар фудбал. Па каде без инфраструктура бе смотани, кој им дал зелено светло на овие да можат да играат прволигашки натпревари на овој терен. Редно е да се превземе нешто