Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
Изјава на Јорде:
Ovie od ALSAT ke gi razberam sto ne go pokazuvaat toa koga bev gagjan na gol so kamenja,limenka pivo,plasticno sise i preku 50 kamenja.......no nemozam da gi razberam sto del od nasive vesnici go potenciraat samo toa sto jas sum pokazuval "sreden prst".Normalno stana kaj nas vo drzavava da se stiti samo edna strana,a da ne se obelodeni sve sto se slucuvalo.....

Ја не го оправдуем Јорде. Ама зошто Ставрев не ја прекинал утакмицата, а делегатот не ги опоменал навивачите дека во случај да се продолжи со канонадата врз Јорде, утакмицата ќе биде прекината?
Не го читајте само тоа што ви одговара, туку гледајте реално. Реков, не го оправдуем ни Јорде, ама па и цело полувреме некој да те гаѓа со камења и шишиња, па да те пцуе и останато а никој да не реагира на тоа...јебига и чуекот си е малку забеган, па го напраел тоа што го напраел.
A ti samo sto si cital nesto sto ti odgovara a ne realnoto. Iako ne vredi narkomanot da se komentira ama ete stana hit. Pocna prvoto poluvreme i on uste pred da zastane na golot, si zede siseto da pie voda, a u stil negov vodata ja plukna nakaj Ballistite. Posle celo poluvreme de so prst, de so nekoi negovi finti ne zastana so provokaciite. Nemase niti limenka pivo nito preku 50 kamenja, imase samo 2-3 kamenja i plasticno sise. Gi zede im gi pokaza na Stavrev a toj prozbore so delegatot. I toa bese se. Pa u vtoro policijata li mu frlase so kamenja sto prodolzi na ist nacin. Pa se nadevam ke jade uste pogolema kazna posto na izleguvanje frli so siseto prema Stavrev, za malku ne go zakaci. Dokaz plus deka ne zborime za normalno sustestvo.

На Шкендија-Вардар 0-1 влегоа во терен да го тепаат па судијата не ја прекина, на Шкендија-Работнички реванш од куп при слободен за Шкендија му фрлаа петарди и димни по што падна гол кој судијата не го поништи, а ти бараш за 50-тина камчиња да прекине утакмица? :P
Toj bese dete sto ima mentalni problemi, pa site mu vika vlezi vlezi na teren se pozaebavaa so nego i on istrca. Pa debel ne mozese ni da trca, go stasaa policajcite mislam. Nemase da tepa nikoj toj. A pamtam vojvodite na golmanot na Renova pred 2-3 godini mu frlija so kofa za boja, on im vozvrati i sleduvase rafal kamenja i drugi predmeti. Ja vi tvrdam deka nikogas dosega ne sum ja videl tolku vozdrzana publikata nasproti provociranjata na narkomanot

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не беше гаѓан цело полувреме. Прво нормално скандиравме "Јорде педер", по што тој го покажуваше средниот прст, судијата се прави ќорав, играта си продолжи. Потоа летна мали камчиња, по што Јорде зеде еден од тие камчиња и го фрли во трибината. Тоа доведе до тоа да се фрлат повеќе камења кон него.

Во второто полувреме како што кажаа погоре само полицајците можеби го гаѓале...ама што не кажува наркоманот дека кога го исклучи судијата тој фрли со пластично шише по судијата!!
Многу сте контрадикторни, прво викате 2-3 камчиња само, сега читам друго. Бар усогласетесе :D

Иначе некој од страна да чита ќе се изначуди како може камења да има на стадион во кој играат прволигаши....

B

Beck's

Гостин
Многу сте контрадикторни, прво викате 2-3 камчиња само, сега читам друго. Бар усогласетесе :D

Иначе некој од страна да чита ќе се изначуди како може камења да има на стадион во кој играат прволигаши....
Toni bil kaj Ballistite a ja od glavna pojasno si gi sledev situaciite. Znaat i Ballistite deka tokmu radie ovie incidenti upravata ne im dozvoluvase vlez na tribinata, pa taka ne mozea da ja usrat rabotata na prviot niven test
--- надополнето: 26 септември 2012 во 00:13 ---
A za kamenja e dobar stadionot, ima za sekoj. Zatoa i e tesko da kontroliras golema tolpa luge:)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Хехех Јорде наркоманот пак у центар на пажња е.........поголем сељак низ градов од него не сум видел.......
Толку со игрите да се истакнуваше колку со глупостите до сега светска кариера ќе направеше......
Додуше не е ни он скроз крив,овие го мавале и го вреѓаче,али сепак професионалец е наводно и треба да си преќути некои работи.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.313
Можете сите да му се фатите на Јорде !!! Кој вие .... што топ тема ви стана на свите ??? Ај киселиве ги рабирам ама другиве ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Па не беа ниту 20 камења, малце беа пошто веднаш се реагираше да запрат!

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Е ова е полиција не кај нас ги милувет е вака се праи ако фрлет со камејна од трибина па испразнија притовори ги најпроблематичните и забрани му пристап на секој спортцки натпревар.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Момци и девојки, фанови на некој Македонски клуб, ми треба ваша помош. Имено на сајтот на ФФМ не најдов информации за составите на клубовите (првотимци и резервисти), па би ве замолил да ми дадете информации за играчите (име/презиме, возраст и квалитет од 1 до 10) на вашиот клуб. Пример

Екипа Дрита

Тошо Малерот 22 4
Миле Паника 18 9
Цацко Конопишки 31 3

Или пак да ми посочите сајт каде можам да ги најдам овие информации.

Фала

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
433
Момци и девојки, фанови на некој Македонски клуб, ми треба ваша помош. Имено на сајтот на ФФМ не најдов информации за составите на клубовите (првотимци и резервисти), па би ве замолил да ми дадете информации за играчите (име/презиме, возраст и квалитет од 1 до 10) на вашиот клуб. Пример

Екипа Дрита

Тошо Малерот 22 4
Миле Паника 18 9
Цацко Конопишки 31 3

Или пак да ми посочите сајт каде можам да ги најдам овие информации.

Фала
http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=8&Itemid=125

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Резултати од куп утакмициве знае некој како се ?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Е ова е полиција не кај нас ги милувет е вака се праи ако фрлет со камејна од трибина па испразнија притовори ги најпроблематичните и забрани му пристап на секој спортцки натпревар.
0:49 е вака кај нас фалат реакции на повозрасни за да не гледаме фрлање со камења.

Резултати од куп утакмициве знае некој како се ?
Тетекс - Локомотива 2:0 на полувреме, другите се без податоци на rezultati.com :confused:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Na flashscore.com gledam samo Teteks povedol so 2:0, drugite 0-0, kaji gi vide LaHiguera rezultat na Euromilk-Vardar
Odi na Bet365.com , gi ima KLADENJE VO ZHIVO , tamu se Vardar , Teteks , i SHKENDIJA!

Sme igrale dobro spored statistikite , Udari kon gol , 2 zholti kartoni za Bregalnica , .
--- надополнето: 26 септември 2012 во 16:09 ---
47 min vo SHTIP - i natamu Bregalnica-Shkendija 0:0 .

Do sega :

Udari kon gol : 0-2
Korneri : 2-1

So akciite izramneto , so ovoj rez. nie odime PONATAMU!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тетекс - Локомотива 3:0 моментално.

Чим ги има за кладење во живо, Тетекс мајката им ја еба на голови у купов. Претходни 7-2 со Охрид, сега пак изгледа ќе биде 4+ или појќе....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom