B
Beck's
Гостин
A ti samo sto si cital nesto sto ti odgovara a ne realnoto. Iako ne vredi narkomanot da se komentira ama ete stana hit. Pocna prvoto poluvreme i on uste pred da zastane na golot, si zede siseto da pie voda, a u stil negov vodata ja plukna nakaj Ballistite. Posle celo poluvreme de so prst, de so nekoi negovi finti ne zastana so provokaciite. Nemase niti limenka pivo nito preku 50 kamenja, imase samo 2-3 kamenja i plasticno sise. Gi zede im gi pokaza na Stavrev a toj prozbore so delegatot. I toa bese se. Pa u vtoro policijata li mu frlase so kamenja sto prodolzi na ist nacin. Pa se nadevam ke jade uste pogolema kazna posto na izleguvanje frli so siseto prema Stavrev, za malku ne go zakaci. Dokaz plus deka ne zborime za normalno sustestvo.Изјава на Јорде:
Ovie od ALSAT ke gi razberam sto ne go pokazuvaat toa koga bev gagjan na gol so kamenja,limenka pivo,plasticno sise i preku 50 kamenja.......no nemozam da gi razberam sto del od nasive vesnici go potenciraat samo toa sto jas sum pokazuval "sreden prst".Normalno stana kaj nas vo drzavava da se stiti samo edna strana,a da ne se obelodeni sve sto se slucuvalo.....
Ја не го оправдуем Јорде. Ама зошто Ставрев не ја прекинал утакмицата, а делегатот не ги опоменал навивачите дека во случај да се продолжи со канонадата врз Јорде, утакмицата ќе биде прекината?
Не го читајте само тоа што ви одговара, туку гледајте реално. Реков, не го оправдуем ни Јорде, ама па и цело полувреме некој да те гаѓа со камења и шишиња, па да те пцуе и останато а никој да не реагира на тоа...јебига и чуекот си е малку забеган, па го напраел тоа што го напраел.
Toj bese dete sto ima mentalni problemi, pa site mu vika vlezi vlezi na teren se pozaebavaa so nego i on istrca. Pa debel ne mozese ni da trca, go stasaa policajcite mislam. Nemase da tepa nikoj toj. A pamtam vojvodite na golmanot na Renova pred 2-3 godini mu frlija so kofa za boja, on im vozvrati i sleduvase rafal kamenja i drugi predmeti. Ja vi tvrdam deka nikogas dosega ne sum ja videl tolku vozdrzana publikata nasproti provociranjata na narkomanotНа Шкендија-Вардар 0-1 влегоа во терен да го тепаат па судијата не ја прекина, на Шкендија-Работнички реванш од куп при слободен за Шкендија му фрлаа петарди и димни по што падна гол кој судијата не го поништи, а ти бараш за 50-тина камчиња да прекине утакмица?