za nasi uslovi poveke od ekstra se, a ja bi sakal osven ovie dvajca po da se donesat i Agron Memedi i Armend Alimi
Да, Положани е сосема солидно засилување за наши услови.
Кога дојде во Вардар пред сезона и пол имаше партии топло-ладно. Ако му се играше правеше дар-мар, ако не, се вклопуваше во сивилото од остатокот од екипата.
Уште ми текнува на неговиот еврогол со Ренова кога идните шампиони ги тепавме со 2-0
За Неџипи немам што многу да кажам. Ја напушти земјава како екстра фудбалер, како најдобар во нашево првенство.
Ама од тогаш неможе да се офали со некои успеси...
И Мемеди и Алими се сосема солидни засилувања, само ќе видиме кој од овие чќе доенсете.
Јас сметам дека најсигурно засилување ќе ви биде Аломеровиќ. Сега кога остана без клуб, мислам дека ќе си го вратите назад.
Сепак кој и да дојде, мислам дека губењето на Хасани, Куртиши и ако ги изгубите Емини и Сали, ќе влијае катастрофално за вас.
А уште ако не донесете засилувања, е тогаш и дефинитивно отпаѓате од трка за титулата.
Мислам дека нема да имате проблеми за третото место, пошто ниту една екипа од другиве не се издвојува, а вие на домашен терен освојувате еден куп поени.