Македонски титлови -> побарување!

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Ej aj ako moze nekoj da mi prati titlovi na makedonski za Green Street Hooligans po pp.aj koj ke se nafati neka mi prati po pp.ajt

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
има ваква тема. :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ej aj ako moze nekoj da mi prati titlovi na makedonski za Green Street Hooligans po pp.aj koj ke se nafati neka mi prati po pp.ajt
Ај и мене превод за филмов ако има некој Green Street Hooligans на 1 цд. Најдов еден ама хиероглифи ми дава.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Тоа ти е до плејерот, ако преводот е на српско-хрватски тогаш е на кодна страна Estern Europe, а плејерот мо=е ти е наместен на кирилица, или обратно. Погледни ги поставките за фонтот и кодната страна за титловите на плејерот.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ај ако може македонски превод за Scarface.

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
Ај ако може превод за Jane Austin's Mafia.Не мора македонски може и српски или хрватски само да е добар пошто сите што ги најдов каснат.
Фала однапред

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Ај ако може превод за Jane Austin's Mafia.Не мора македонски може и српски или хрватски само да е добар пошто сите што ги најдов каснат.
Фала однапред
Кажи ми од каде го имаш симнато (дај ми линк), па ќе се обидам да го симнам и да ти го претитлувам. А може и да го искуцам на македонски. :)

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
Не знам кој од вас го има гледано филмот десетото кралство го даваа пред некое време на телма.Го симнав од интернет 11 GB на три DVD цедеа и сега никако да најдам превод за него.Има некои се за 5 цедиња ама за 3 никако да најдам.Ај ако знае некој нека каже.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Дали некој внесувал превод со програмата subtitle workshop?Јас имам упатство на српски и пак не можам да го внесам преводот.
Еве стигвам до овде:

И после што???
Аман пишите на ПП.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Решен проблем.Сам си го открив...:helou:

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
Ima li nekoj makedonski, srpski, hrvatski ili bugarski prevod za Slacker Uprising..noviot film na Michael Moor? pomagajte!

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
www.podnapisi.net е сега нема многу македонски преводи ама српски и хрватски обавезно

Kajgana Shop

На врв Bottom