- Член од
- 11 декември 2010
- Мислења
- 408
- Поени од реакции
- 210
Абе друже колку години имаш ти и дали можеш да размислуваш со своја глава, да не си некое мало дете што дома му прават филмови и прикаски за пред спиење, а ние пак тука ке трудиме да ти објаснимеАбе ти си стварно глуп.Секој специјална единица има потреба од специјалци снајперисити и ако има други држави но тие не се толку добри како нашите.
Абе ти знаеш ли што зборуваш какви Тигри бре дете, нашите до 1992 немаа оружје какво што треба а не па да сме најдобри во светот, па и по снајперизам ејј размисли малку океј па ке правиме муабет.Секој специјална единица има потреба од специјалци снајперисити и ако има други држави но тие не се толку добри како нашите.
Да убаво си кажува не лаже тој нели па на телевизија е таман работаКако бе за себе еве тој самиот убаво си кажува дека и самиот поединечно и тимски.зато треба малку повеќе да бидете информирани.
Ахам значи ЕСЗ "Тигар" која располага со само 3 снајперисти се 3-ти се на светот по снајперизам при специјална едицина така ли?Јас сум само информиран за воцлите и тигрите.Воцлите имаат 30 снајперисти а тигрите само 3.
Абе не биди смешен земи како што велиш самоиот информирај се малку и за другите специјални единици во светот па ке видиш кај се наогаме ние океј!
Информирај се ти малку повеке па ке правиме муабет!.зато треба малку повеќе да бидете информирани.
Хахаха смешен си ми ејјј цццАбе ти си стварно глуп.Секој специјална единица има потреба од специјалци снајперисити и ако има други држави но тие не се толку добри како нашите.