Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
11 декември 2010
Мислења
408
Поени од реакции
210

Абе ти си стварно глуп.Секој специјална единица има потреба од специјалци снајперисити и ако има други држави но тие не се толку добри како нашите.
Абе друже колку години имаш ти и дали можеш да размислуваш со своја глава, да не си некое мало дете што дома му прават филмови и прикаски за пред спиење, а ние пак тука ке трудиме да ти објасниме :)

Секој специјална единица има потреба од специјалци снајперисити и ако има други држави но тие не се толку добри како нашите.
Абе ти знаеш ли што зборуваш какви Тигри бре дете, нашите до 1992 немаа оружје какво што треба а не па да сме најдобри во светот, па и по снајперизам :) ејј размисли малку океј па ке правиме муабет.

Како бе за себе еве тој самиот убаво си кажува дека и самиот поединечно и тимски.зато треба малку повеќе да бидете информирани.
Да убаво си кажува не лаже тој нели па на телевизија е таман работа:)

Јас сум само информиран за воцлите и тигрите.Воцлите имаат 30 снајперисти а тигрите само 3.
Ахам значи ЕСЗ "Тигар" која располага со само 3 снајперисти се 3-ти се на светот по снајперизам при специјална едицина така ли?
Абе не биди смешен земи како што велиш самоиот информирај се малку и за другите специјални единици во светот па ке видиш кај се наогаме ние океј!

.зато треба малку повеќе да бидете информирани.
Информирај се ти малку повеке па ке правиме муабет!

Абе ти си стварно глуп.Секој специјална единица има потреба од специјалци снајперисити и ако има други држави но тие не се толку добри како нашите.
Хахаха смешен си ми ејјј ццц

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Мандар, ти ли си? :) :LOL:
Не сум ама мојот комшија работи во Воената Полиција во 3 чета и тој тоа ми го кажа.
--- надополнето: Jun 28, 2011 10:54 AM ---
Абе друже колку години имаш ти и дали можеш да размислуваш со своја глава, да не си некое мало дете што дома му прават филмови и прикаски за пред спиење, а ние пак тука ке трудиме да ти објасниме :)

Абе ти знаеш ли што зборуваш какви Тигри бре дете, нашите до 1992 немаа оружје какво што треба а не па да сме најдобри во светот, па и по снајперизам :) ејј размисли малку океј па ке правиме муабет.

Да убаво си кажува не лаже тој нели па на телевизија е таман работа:)

Ахам значи ЕСЗ "Тигар" која располага со само 3 снајперисти се 3-ти се на светот по снајперизам при специјална едицина така ли?
Абе не биди смешен земи како што велиш самоиот информирај се малку и за другите специјални единици во светот па ке видиш кај се наогаме ние океј!

Информирај се ти малку повеке па ке правиме муабет!

Хахаха смешен си ми ејјј ццц
Добро ајде паметниот попушта нека е по твое ама да знаеш дека грешиш.
--- надополнето: Jun 28, 2011 10:55 AM ---
Не сум ама мојот комшија работи во Воената Полиција во 3 чета и тој тоа ми го кажа.
--- надополнето: Jun 28, 2011 10:54 AM ---

Добро ајде паметниот попушта нека е по твое ама да знаеш дека грешиш.
И да ти кажам дека јас од сите вас сум повеќе информиран за такви работи затоа ќути.

Член од
11 декември 2010
Мислења
408
Поени од реакции
210
И да ти кажам дека јас од сите вас сум повеќе информиран за такви работи затоа ќути.
Другар ми по одговорите изгледе дека не си баш информиран или не си добро информиран.Нема по мое по твое тоа е така!

позз

С

Спенсер

Гостин
Викаш? :) Ако кажуваш работи кои не се за во јавност,а згора на тоа и неточни... тешко дека си добро информиран :)

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Другар ми по одговорите изгледе дека не си баш информиран или не си добро информиран.Нема по мое по твое тоа е така!

позз
Не е грешиш а јас сум супер информиран за се.А тое што викаш не е така неточно е тоа ти што го кажуваш.
--- надополнето: Jun 29, 2011 9:34 PM ---
Викаш? :) Ако кажуваш работи кои не се за во јавност,а згора на тоа и неточни... тешко дека си добро информиран :)
Е како се неточни бе Блаже од каде знаеш ти дека се ноточни.100% се точни штом специјалци ми ги кажуваат.

Член од
11 декември 2010
Мислења
408
Поени од реакции
210
Е како се неточни бе Блаже од каде знаеш ти дека се ноточни.100% се точни штом специјалци ми ги кажуваат.
Епа изгледа дека добро те лажат, а инаку што ти кажуваат дека се најдобри на светот?

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Секако повеќе од тебе знам за АРМ и МВР.И јас ако сум глупав ти си трактор зошто појма си немаш за нашите специјалци а пак можам да си замислам и за странските колку знаеш.
ја читам темава од некаде 90та страна, и налетвам на вас двајца келнери, резил сте. Штом демократски е форумов, 15 или 16 или 17 да има години, има право да кажи што мисли? Инаку продава некој амблем тигар можеби?

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Епа изгледа дека добро те лажат, а инаку што ти кажуваат дека се најдобри на светот?
Доста бе глупчо глупав ти си појма немаш преку глава ми си престани веќе.
--- надополнето: Jul 11, 2011 4:34 PM ---
ја читам темава од некаде 90та страна, и налетвам на вас двајца келнери, резил сте. Штом демократски е форумов, 15 или 16 или 17 да има години, има право да кажи што мисли? Инаку продава некој амблем тигар можеби?
Е брат тешко ама да се пофалам јас ќе добијам амблем тој стариот црниот на тигрите и црна маичка од тигрите.

Член од
13 март 2011
Мислења
42
Поени од реакции
12
Гледам дека не се зборува нешто корисно тука... Па сакам да прашам нешто.. втора година ке сум од септември, а потоа планирам да одам воена единица.. незнам како одат работите, каде да одам после средното, и дали примаат регрути.. можеби е рано за оваа но сакам да знам уште од сега.. :)

С

Спенсер

Гостин
Гледам дека не се зборува нешто корисно тука... Па сакам да прашам нешто.. втора година ке сум од септември, а потоа планирам да одам воена единица.. незнам како одат работите, каде да одам после средното, и дали примаат регрути.. можеби е рано за оваа но сакам да знам уште од сега.. :)
Имаш ти уште време :) За регрутирање на нови припадници конкурс немало оддамна мислам... така да,во застој се овие работи/

С

Спенсер

Гостин
Утре, 17.08.2011 ќе има отворен ден на АРМ на Воениот стадио. Незнам кога точно отвара,ама и требало до 10.00 па до кај 14-15.00 да биде сигурно... :)

Кој го интересира нека оди да види со што располага АРМ :)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
Млади деца да се замараат со вакви ствари, просто да се чудиш.Излези низ град, види живот у пичку матер и живост и све, глупости армија мармија.

Kajgana Shop

На врв Bottom