I
IBIZA SOUND
Гостин
abe decki me intersira dali znaete kolkava plata zemaat alfite i EBR
па... најточно неможе да се каже... во плата спаѓаат и дневници,денови на терен и сл... ЕБР се некаде 28000-30000... може и повеќе,ако има работа на терен...abe decki me intersira dali znaete kolkava plata zemaat alfite i EBR
Не се наши/// моја грешка.
Една убава слика... припадници на ЕСЗ снајперски тим...
Прво треба да идеш војска ако немаш служено..после идеш у скопје се пријавуеш...ако поминеш во воена болница на прегледите те праќааат на криволак 24 дена..ако издржиш 24 дена.. имаш 15 месечна обука после за волк..и по 15 месеци оп црвена баретка (навидум лесно) ако не си физички спремен баце џабе еluge dali nekoj znae dali i koga se primaat novi clenovi na volcite i koi se kriterijumite za da stanes del od niv. ve molam odgovorete mi
Odnapred vi blagodaram
--- надополнето ---
DALI TREBA DA SI VRABOTEN VO ARM ZA DA VLEZES VO KONKURENCIJA ?
Vi blagodaram, a dali ima nekoja starosna granica bidejki jas imam 18 godiniПрво треба да идеш војска ако немаш служено..после идеш у скопје се пријавуеш...ако поминеш во воена болница на прегледите те праќааат на криволак 24 дена..ако издржиш 24 дена.. имаш 15 месечна обука после за волк..и по 15 месеци оп црвена баретка (навидум лесно) ако не си физички спремен баце џабе е
27 мислам е старосна граница... како и да е,мораш прво доброволно војска 3 месеца...Vi blagodaram, a dali ima nekoja starosna granica bidejki jas imam 18 godini
Вака од разминување со цајкани и од слики што имам гледано знам дека обичниве цајкани поголемиот дел имаат застава пиштоли, од специјалциве имам видено со MP5, М4, а сега на погорниве слики гледам купиле Тавор, пиштолите мислам дека им се глокови. Друго немам приметено па да додадам. Ако имаат и они отворен ден како армијата па да направат некоја изложба па да идеме баш да видиме што друго имаат.може некој да даде листа на оружјето кое го користат припадниците на МВР - од обичните полицајци (мислам дека носат Глокови?), преку Алфите и ЕБР, до Тигровите. акцент на пиштолите, но не би било на одмет и остантото да се наведе.
исто ме интересира кои пиштоли ги преферираат Волците?
фала
се брзам сега,на кратко само...може некој да даде листа на оружјето кое го користат припадниците на МВР - од обичните полицајци (мислам дека носат Глокови?), преку Алфите и ЕБР, до Тигровите. акцент на пиштолите, но не би било на одмет и остантото да се наведе.
исто ме интересира кои пиштоли ги преферираат Волците?
фала