Македонски специјални единици (полициски и воени)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Епа токму тој муабет ќе повлече многу други несакани. Крај на дискусијата. Како ја теравте темата до сега, така и од сега. Само исклучете се друго, како што беше претходниот муабет.

С

Спенсер

Гостин
нова успешна акција на ЕБР... не многу ризична,али сепак...:vozbud:

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
Mene uste mi e vo glava ona napadot na kako li se vikase nocniot, klub go demoliraa - PROFESIONALNO.
Osgovara[e nekoj?????

С

Спенсер

Гостин
Mene uste mi e vo glava ona napadot na kako li se vikase nocniot, klub go demoliraa - PROFESIONALNO.
Osgovara[e nekoj?????
Вака... тоа беа лавовите,што го демолираа Колосеум мислам беше... тие веќе не постојат,ги расформираа... секако дека одговараа... од лавовите е настаната денешната ЕБР, оние што беа најдобри,најподготвени сега се во ЕБР...

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
Вака... тоа беа лавовите,што го демолираа Колосеум мислам беше... тие веќе не постојат,ги расформираа... секако дека одговараа... од лавовите е настаната денешната ЕБР, оние што беа најдобри,најподготвени сега се во ЕБР...
Ne vidov deka nekoj odgovarase, ili bese, se izvinuvame i toa mnogu. Ja nadomestile stetata.??
Da ne se zalazuvame.

С

Спенсер

Гостин
Ne vidov deka nekoj odgovarase, ili bese, se izvinuvame i toa mnogu. Ja nadomestile stetata.??
Da ne se zalazuvame.
незнам што точно бидна...ама верувај,оние кои што требало-се казнети... суспензија и слично...

С

Спенсер

Гостин
Сепак - демократијата поинаку ја змислував и ја замислувам.
тоа е тоа... еднаш направиел штета, миљарда пати биле во служба на татковината.:vozbud:

него,еве некоја слика,да се види како стои амблемот на униформа...

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
Во 2001 год. Шкорпионите скоро половината побегнале на боловање, дали е точно ?Никој од урлачите не се пријавуваше за одслужување на воениот рок.Да се види колку од тогашните војници се вработени а колку од бегачиве кои и не служеа( потоа) воен рок?.
Се надевам на интерсни показатели.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Иначе дискотеката не беше Колосеум беше Процес што влегоја ЕБР и направија парче внатре 50 души од кои 45 условно осудени :vozbud:
Со задоволство би влегол во ЕБР само не знам како и што треба :nesum:

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Па првин мислам треба да си обичен полицаец пак од таму да се пријавиш и ако те избират да влезиш во ЕБР.

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Е така де конкурс ама зборот ми беше дека првин треба да си обичен полицаец па после од таму.
:smir::salut:

С

Спенсер

Гостин
Иначе дискотеката не беше Колосеум беше Процес што влегоја ЕБР и направија парче внатре 50 души од кои 45 условно осудени :vozbud:
Со задоволство би влегол во ЕБР само не знам како и што треба :nesum:
Прво треба да си полицаец некое време, мислам 2 години дека беше... потоа на интерен конкурс,ако пројдеш проверки и сл... :vozbud:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Прво треба да си полицаец некое време, мислам 2 години дека беше... потоа на интерен конкурс,ако пројдеш проверки и сл... :vozbud:
Мислам дека ти го збореше ова одамна... кои услови и проверки треба да ги поминеш за да влезеш во ЕБР?

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Мислам дека ти го збореше ова одамна... кои услови и проверки треба да ги поминеш за да влезеш во ЕБР?
да имаш отслужен воен рок(само не знам дали важи сеуште ова),Македонско државјанство,да не се води за тебе судска постапка,или да имаш некоја кривична пријава.......
па имаш лекарски прегледи,па психички тестови и на крај физичките(мислам дека беше 20 дена во околината на Маврово)

Kajgana Shop

На врв Bottom