Вака... тоа беа лавовите,што го демолираа Колосеум мислам беше... тие веќе не постојат,ги расформираа... секако дека одговараа... од лавовите е настаната денешната ЕБР, оние што беа најдобри,најподготвени сега се во ЕБР...Mene uste mi e vo glava ona napadot na kako li se vikase nocniot, klub go demoliraa - PROFESIONALNO.
Osgovara[e nekoj?????
Ne vidov deka nekoj odgovarase, ili bese, se izvinuvame i toa mnogu. Ja nadomestile stetata.??Вака... тоа беа лавовите,што го демолираа Колосеум мислам беше... тие веќе не постојат,ги расформираа... секако дека одговараа... од лавовите е настаната денешната ЕБР, оние што беа најдобри,најподготвени сега се во ЕБР...
незнам што точно бидна...ама верувај,оние кои што требало-се казнети... суспензија и слично...Ne vidov deka nekoj odgovarase, ili bese, se izvinuvame i toa mnogu. Ja nadomestile stetata.??
Da ne se zalazuvame.
тоа е тоа... еднаш направиел штета, миљарда пати биле во служба на татковината.Сепак - демократијата поинаку ја змислував и ја замислувам.
Прво треба да си полицаец некое време, мислам 2 години дека беше... потоа на интерен конкурс,ако пројдеш проверки и сл...Иначе дискотеката не беше Колосеум беше Процес што влегоја ЕБР и направија парче внатре 50 души од кои 45 условно осудени
Со задоволство би влегол во ЕБР само не знам како и што треба :nesum:
Мислам дека ти го збореше ова одамна... кои услови и проверки треба да ги поминеш за да влезеш во ЕБР?Прво треба да си полицаец некое време, мислам 2 години дека беше... потоа на интерен конкурс,ако пројдеш проверки и сл...
да имаш отслужен воен рок(само не знам дали важи сеуште ова),Македонско државјанство,да не се води за тебе судска постапка,или да имаш некоја кривична пријава.......Мислам дека ти го збореше ова одамна... кои услови и проверки треба да ги поминеш за да влезеш во ЕБР?