- Член од
- 21 мај 2016
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 146
gi imam poveke od 500 vo pc sve od volciteДобри слики
Имам и јас, ама секогаш е интересно да се видат некои новиgi imam poveke od 500 vo pc sve od volcite
Tocno no Volcite ne se reklamiraat kako ovie sto se od EBR i Tigrite ))Имам и јас, ама секогаш е интересно да се видат некои нови
па така и требаTocno no Volcite ne se reklamiraat kako ovie sto se od EBR i Tigrite ))
Па кога ќе видиш кој се станал припадник на единиците, и какво е нивното ПОНАШАЊЕ (не однесување, понашање- има разлика меѓу овие две)... реалноста е таа. Во тие единици има многу луѓе што не треба да се таму. Треба детална анализа и од корен менување на единиците. ебр и алфа посебно... алфа ич да не ги споменувам, не ги рачунам дека постојат како единица. Треба тие уфилманите напувани и надувани билдери да се облечат во плава униформа, и некоја година да пропешачат позорникарска служба- патрола. Здравје боже ако издржат тоа, после нека одат во единиците... уствари, што знам ја беzoshto ti odmile edinicata !
Veke e sekade taka bratko za zal... i zatoa ne ne biva nie mozeme da jademe trici kolku sakame ama toa e...Neznam kako e vo armijata vo Rengerite i Volcite ama ovie policiskite edinici se teski liglovci.. Sum slusnal vo Volcite e drug red malce po strogo e...Па кога ќе видиш кој се станал припадник на единиците, и какво е нивното ПОНАШАЊЕ (не однесување, понашање- има разлика меѓу овие две)... реалноста е таа. Во тие единици има многу луѓе што не треба да се таму. Треба детална анализа и од корен менување на единиците. ебр и алфа посебно... алфа ич да не ги споменувам, не ги рачунам дека постојат како единица. Треба тие уфилманите напувани и надувани билдери да се облечат во плава униформа, и некоја година да пропешачат позорникарска служба- патрола. Здравје боже ако издржат тоа, после нека одат во единиците... уствари, што знам ја бе
Дај нека им каже некој дека ебр не е специјална единица, како што тие милуваат да ја пишуваат по фб.
Море каква детална анализа, само уште полошо ќе биде, ова веќе не се ''специјални'' единици него предмет на потсмев станаа меѓу народот. Срамота стварно. Ова се однесува за МВР, а АРМ е веќе друг муабет.[DOUBLEPOST=1475410890][/DOUBLEPOST]Па кога ќе видиш кој се станал припадник на единиците, и какво е нивното ПОНАШАЊЕ (не однесување, понашање- има разлика меѓу овие две)... реалноста е таа. Во тие единици има многу луѓе што не треба да се таму. Треба детална анализа и од корен менување на единиците. ебр и алфа посебно... алфа ич да не ги споменувам, не ги рачунам дека постојат како единица. Треба тие уфилманите напувани и надувани билдери да се облечат во плава униформа, и некоја година да пропешачат позорникарска служба- патрола. Здравје боже ако издржат тоа, после нека одат во единиците... уствари, што знам ја бе
Дај нека им каже некој дека ебр не е специјална единица, како што тие милуваат да ја пишуваат по фб.
И тоа многу построго еVeke e sekade taka bratko za zal... i zatoa ne ne biva nie mozeme da jademe trici kolku sakame ama toa e...Neznam kako e vo armijata vo Rengerite i Volcite ama ovie policiskite edinici se teski liglovci.. Sum slusnal vo Volcite e drug red malce po strogo e...
Ne e glupo, zatoa e imalo red i disciplina....Форумите се читаат и од добро намерни и од недобро намерни.
Ги слушнаа критиките с енадевам дека следно ке бидат мерки кои ке идат во правец на поголема професионалност !
Слики кередат ПРна единицата а не секој кадет !
У ЈНА се казнуваше со притвор ако се сликаш со пушката што ја должиш.
Глупо не глупа така беше !