Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.304
Поени од реакции
5.909
Другари кој е "Вампир" ? Еден од најистакнатите членови во 2001, Не ме фаќајте за збор ама мислам дека е од ЕСЗ Тигар ?!

Член од
14 август 2016
Мислења
101
Поени од реакции
185
Другари кој е "Вампир" ? Еден од најистакнатите членови во 2001, Не ме фаќајте за збор ама мислам дека е од ЕСЗ Тигар ?!
Прво во ЕСЗ ,па по формирањето на Лавовите се приклучува таму.[DOUBLEPOST=1474361223][/DOUBLEPOST]Ај нешто од БСН

39.jpg 02.JPG 20.JPG 23.jpg 25.jpg 33.jpg 35.jpg 37.jpg 38.jpg 39.jpg

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2013
Мислења
886
Поени од реакции
3.485
the magnificent leader na profilot ti pisuva pol-ZENSKO zensko li si? Slikite se objaveni veke ovde objaveni od Volcite.

Crnorize ne te fakame za zbor Vampir ne e od poistaknatite clenovi vo 2001.toj i negovite kolegi mladi i habri mislam deka na so 23 24 kako specijalci godini ja branea drzavata pripadnik na ESZ TIGAR taka ja pominuva vojnata po formiranjeto se priklucuva vo EBI LAOVI kako instruktor so del od negovite kolegi od TIGRITE. potoa LAVOVITE se preimenuvaa vo SEBR EBR bese del od EBR se dodeka ne zavrsi vo zatvor prviot pat otkako go namestija.... bese vo kelija so eden od tie sto gi silovaa izzivuvaa maltretiraa mavrovskite rabotnici.... potoa na ulica i do pred nekolku dena bese pak vo Zatvor sega e na sloboda ete malce poveke info osnovi informacii za VAMPIROT.

Член од
9 јули 2016
Мислења
84
Поени од реакции
27
the magnificent leader na profilot ti pisuva pol-ZENSKO zensko li si? Slikite se objaveni veke ovde objaveni od Volcite.

Crnorize ne te fakame za zbor Vampir ne e od poistaknatite clenovi vo 2001.toj i negovite kolegi mladi i habri mislam deka na so 23 24 kako specijalci godini ja branea drzavata pripadnik na ESZ TIGAR taka ja pominuva vojnata po formiranjeto se priklucuva vo EBI LAOVI kako instruktor so del od negovite kolegi od TIGRITE. potoa LAVOVITE se preimenuvaa vo SEBR EBR bese del od EBR se dodeka ne zavrsi vo zatvor prviot pat otkako go namestija.... bese vo kelija so eden od tie sto gi silovaa izzivuvaa maltretiraa mavrovskite rabotnici.... potoa na ulica i do pred nekolku dena bese pak vo Zatvor sega e na sloboda ete malce poveke info osnovi informacii za VAMPIROT.
Sekoja cest za tebe ti davas sekogas najtocni odgovori i nadobro objasnuvas ,na nas civilite .Mislam barem na mene pozdrav ,megjutoa citam i na drugite im pojasnuvas super:)[DOUBLEPOST=1474381480][/DOUBLEPOST]

Sekoja cest za tebe ti davas sekogas najtocni odgovori i nadobro objasnuvas ,na nas civilite .Mislam barem na mene pozdrav ,megjutoa citam i na drugite im pojasnuvas super:)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.304
Поени од реакции
5.909
Интересна тема на муабет се низата атентати врз Лавовите низ годините после војната :) Лавовите секогаш контроверзни, секогаш галама околу нив... Во еден настан беа и споменати како извршители на атентат. (Ако звучи атентат многу ВИП нека бидат платени убиства.)

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Лавовите секогаш контроверзни, секогаш галама околу нив...
Добра забелешка, галами слики ау бау.. :D За 3 месеца на фронт, и тоа на самиот крај на кризата, таа единица има милион фотографии кои кружан на нет, па и секој втор ден искачаат нови слики. :D Додека другите единици, кои година дена биле на фронт, од почеток до крај- имаат едвај 1/10 слики од оние на лавовите. :D Згора на тоа, влегоа и во дискотека и ја направија лом. :D

Додуша и денешната ЕБР не е нешто подобра со сликите, секој ден има нови слики од "специјалците", божем маникени се.

Kajgana Shop

На врв Bottom