- Член од
- 21 мај 2016
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 146
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
Attachments
-
85,2 KB Прегледи: 42
-
60,8 KB Прегледи: 84
-
63,5 KB Прегледи: 41
Sekoja cest za tebe ti davas sekogas najtocni odgovori i nadobro objasnuvas ,na nas civilite .Mislam barem na mene pozdrav ,megjutoa citam i na drugite im pojasnuvas super[DOUBLEPOST=1474381480][/DOUBLEPOST]the magnificent leader na profilot ti pisuva pol-ZENSKO zensko li si? Slikite se objaveni veke ovde objaveni od Volcite.
Crnorize ne te fakame za zbor Vampir ne e od poistaknatite clenovi vo 2001.toj i negovite kolegi mladi i habri mislam deka na so 23 24 kako specijalci godini ja branea drzavata pripadnik na ESZ TIGAR taka ja pominuva vojnata po formiranjeto se priklucuva vo EBI LAOVI kako instruktor so del od negovite kolegi od TIGRITE. potoa LAVOVITE se preimenuvaa vo SEBR EBR bese del od EBR se dodeka ne zavrsi vo zatvor prviot pat otkako go namestija.... bese vo kelija so eden od tie sto gi silovaa izzivuvaa maltretiraa mavrovskite rabotnici.... potoa na ulica i do pred nekolku dena bese pak vo Zatvor sega e na sloboda ete malce poveke info osnovi informacii za VAMPIROT.
Sekoja cest za tebe ti davas sekogas najtocni odgovori i nadobro objasnuvas ,na nas civilite .Mislam barem na mene pozdrav ,megjutoa citam i na drugite im pojasnuvas superthe magnificent leader na profilot ti pisuva pol-ZENSKO zensko li si? Slikite se objaveni veke ovde objaveni od Volcite.
Crnorize ne te fakame za zbor Vampir ne e od poistaknatite clenovi vo 2001.toj i negovite kolegi mladi i habri mislam deka na so 23 24 kako specijalci godini ja branea drzavata pripadnik na ESZ TIGAR taka ja pominuva vojnata po formiranjeto se priklucuva vo EBI LAOVI kako instruktor so del od negovite kolegi od TIGRITE. potoa LAVOVITE se preimenuvaa vo SEBR EBR bese del od EBR se dodeka ne zavrsi vo zatvor prviot pat otkako go namestija.... bese vo kelija so eden od tie sto gi silovaa izzivuvaa maltretiraa mavrovskite rabotnici.... potoa na ulica i do pred nekolku dena bese pak vo Zatvor sega e na sloboda ete malce poveke info osnovi informacii za VAMPIROT.
Е не сум видела дека се веќе објавени, ај нема врска. Иначе да, женско сум.the magnificent leader na profilot ti pisuva pol-ZENSKO zensko li si? Slikite se objaveni veke ovde objaveni od Volcite.
Добра забелешка, галами слики ау бау.. За 3 месеца на фронт, и тоа на самиот крај на кризата, таа единица има милион фотографии кои кружан на нет, па и секој втор ден искачаат нови слики. Додека другите единици, кои година дена биле на фронт, од почеток до крај- имаат едвај 1/10 слики од оние на лавовите. Згора на тоа, влегоа и во дискотека и ја направија лом.Лавовите секогаш контроверзни, секогаш галама околу нив...