Македонски модни инстаграм профили

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.220
Поени од реакции
34.502
Не е жално за модели кои добиле своевидно признание дека се ВАУ со тоа што биле дел од светската мода да се „дискредитираат“ со такви квалификации на форум? Што знам, мене ми е жално.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Леле, леле. Не знаел која е Катарина и изгледала како и секоја слаба жена :pos:
Па не ми е ништо посебно што знам..?? Нема ни цицка ни газе ни атрибути добри... Премногу медиумски предценета со трачеви.. каде била што правила..... Секоја женска со просечна убавина и даска фигура може да иде на модни сцени ако сака и со меѓуножјето се да постигне...Има и далеку поубави жени од неа.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Па не ми е ништо посебно што знам..?? Нема ни цицка ни газе ни атрибути добри... Премногу медиумски предценета со трачеви.. каде била што правила..... Секоја женска со просечна убавина и даска фигура може да иде на модни сцени ако сака и со меѓуножјето се да постигне...Има и далеку поубави жени од неа.
За да се постигне нешто на светската модна сцена ти треба многу повеќе од меѓуножје, даска фигура (која Катарина ја нема) и просечна убавина

Само веќе навлагаме во тема македонски манекенки. Да прфрлам таму ако не :)

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
За да се постигне нешто на светската модна сцена ти треба многу повеќе од меѓуножје, даска фигура (која Катарина ја нема) и просечна убавина

Само веќе навлагаме во тема македонски манекенки. Да прфрлам таму ако не :)
За светската модна сцена потребно е да си најдеш богат маж што ќе те спонзорира и подржува ;)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Катарина имаше доста кампањи за купачи, кои не ги даваат на даска манекенки. Повеќе од успехот надвор мислам дека и се должи не на фацата, туку на тоа што е слаба, а сепак има облини.
Али се само си тропкате некои безвезални работи.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
За светската модна сцена потребно е да си најдеш богат маж што ќе те спонзорира и подржува ;)
Дај ми пример :)

катарина не беше мажена кога отиде :)
Од светските на пример Наташа Поли, Марија Карла, Кејт Мос (првите што ми текнаа) не беа мажени

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Дај ми пример :)

катарина не беше мажена кога отиде :)
Од светските на пример Наташа Поли, Марија Карла, Кејт Мос (првите што ми текнаа) не беа мажени
Па добро сеа и не мора да бидеш мажена за да си имаш во приватниот живот богат маж што ќе те спонзорира и подржува. :)

Не знам за примери, мене манекенките и инфлунсерките ми се "brain cancer"

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Па добро сеа и не мора да бидеш мажена за да си имаш во приватниот живот богат маж што ќе те спонзорира и подржува. :)

Не знам за примери, мене манекенките и инфлунсерките ми се "brain cancer"
Епа не е фер да коментираш од ракав тогаш ;)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Не е жално за модели кои добиле своевидно признание дека се ВАУ со тоа што биле дел од светската мода да се „дискредитираат“ со такви квалификации на форум? Што знам, мене ми е жално.
Значи секоја популарна работа која е дел од „нешто светско“ треба автоматски да им е добра на сите? На пример Дунавка?

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Значи секоја популарна работа која е дел од „нешто светско“ треба автоматски да им е добра на сите? На пример Дунавка?
Дунавка е популарна? :eek:
или можеби деуг вид на популарност е тоа ;)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Нема никакво дискредитирање, вкусот е индивидуална работа.
Друга работа и на светско ниво не значи дека ја оценувале сите исто, дури и во тие модните кругови гарантирам дека имало различни мислења.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Па некни ја начекав во емисија кај онаа плавана Живот со стил или како и да се вика :pos:. Било како, беше нели на некој светски мис натпревар? Тоа не значи дека автоматски треба да ни е на сите убава. Исто е и со Кардашијан, Бибер, Коељо и сите други „светски признати“ :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Види, сите ја знаеме која е Дунавка, а сме имале куп други мисици за кои никој не слушнал. Сепак она си е популарна. :LOL:

Па некни ја начекав во емисија кај онаа плавана Живот со стил или како и да се вика :pos:. Било како, беше нели на некој светски мис натпревар? Тоа не значи дека автоматски треба да ни е на сите убава. Исто е и со Кардашијан, Бибер, Коељо и сите други „светски признати“ :)
Она сама си ја имаше лиценцата за тој избор и сама си се прати. Никој нит ја избрал, нити и рекол дека е убава, она сама си решила. :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.220
Поени од реакции
34.502
Ве молам не ја споредувајте топ-моделката и наша форумџика со Дунавка. Или било која моделка со Дунавка.

Kajgana Shop

На врв Bottom