Македонски модни инстаграм профили

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Не е жално за модели кои добиле своевидно признание дека се ВАУ со тоа што биле дел од светската мода да се „дискредитираат“ со такви квалификации на форум? Што знам, мене ми е жално.

Леле, леле. Не знаел која е Катарина и изгледала како и секоја слаба жена :pos:
Па не ми е ништо посебно што знам..?? Нема ни цицка ни газе ни атрибути добри... Премногу медиумски предценета со трачеви.. каде била што правила..... Секоја женска со просечна убавина и даска фигура може да иде на модни сцени ако сака и со меѓуножјето се да постигне...Има и далеку поубави жени од неа.

Па не ми е ништо посебно што знам..?? Нема ни цицка ни газе ни атрибути добри... Премногу медиумски предценета со трачеви.. каде била што правила..... Секоја женска со просечна убавина и даска фигура може да иде на модни сцени ако сака и со меѓуножјето се да постигне...Има и далеку поубави жени од неа.

За да се постигне нешто на светската модна сцена ти треба многу повеќе од меѓуножје, даска фигура (која Катарина ја нема) и просечна убавина

Само веќе навлагаме во тема македонски манекенки. Да прфрлам таму ако не :)

За да се постигне нешто на светската модна сцена ти треба многу повеќе од меѓуножје, даска фигура (која Катарина ја нема) и просечна убавина

Само веќе навлагаме во тема македонски манекенки. Да прфрлам таму ако не :)
За светската модна сцена потребно е да си најдеш богат маж што ќе те спонзорира и подржува ;)

Катарина имаше доста кампањи за купачи, кои не ги даваат на даска манекенки. Повеќе од успехот надвор мислам дека и се должи не на фацата, туку на тоа што е слаба, а сепак има облини.
Али се само си тропкате некои безвезални работи.

За светската модна сцена потребно е да си најдеш богат маж што ќе те спонзорира и подржува ;)
Дај ми пример :)

катарина не беше мажена кога отиде :)
Од светските на пример Наташа Поли, Марија Карла, Кејт Мос (првите што ми текнаа) не беа мажени

Дај ми пример :)

катарина не беше мажена кога отиде :)
Од светските на пример Наташа Поли, Марија Карла, Кејт Мос (првите што ми текнаа) не беа мажени
Па добро сеа и не мора да бидеш мажена за да си имаш во приватниот живот богат маж што ќе те спонзорира и подржува. :)

Не знам за примери, мене манекенките и инфлунсерките ми се "brain cancer"

Па добро сеа и не мора да бидеш мажена за да си имаш во приватниот живот богат маж што ќе те спонзорира и подржува. :)

Не знам за примери, мене манекенките и инфлунсерките ми се "brain cancer"
Епа не е фер да коментираш од ракав тогаш ;)

Не е жално за модели кои добиле своевидно признание дека се ВАУ со тоа што биле дел од светската мода да се „дискредитираат“ со такви квалификации на форум? Што знам, мене ми е жално.
Значи секоја популарна работа која е дел од „нешто светско“ треба автоматски да им е добра на сите? На пример Дунавка?

Значи секоја популарна работа која е дел од „нешто светско“ треба автоматски да им е добра на сите? На пример Дунавка?
Дунавка е популарна? :eek:
или можеби деуг вид на популарност е тоа ;)

Нема никакво дискредитирање, вкусот е индивидуална работа.
Друга работа и на светско ниво не значи дека ја оценувале сите исто, дури и во тие модните кругови гарантирам дека имало различни мислења.

Па некни ја начекав во емисија кај онаа плавана Живот со стил или како и да се вика :pos:. Било како, беше нели на некој светски мис натпревар? Тоа не значи дека автоматски треба да ни е на сите убава. Исто е и со Кардашијан, Бибер, Коељо и сите други „светски признати“ :)

Види, сите ја знаеме која е Дунавка, а сме имале куп други мисици за кои никој не слушнал. Сепак она си е популарна. :LOL:

Па некни ја начекав во емисија кај онаа плавана Живот со стил или како и да се вика :pos:. Било како, беше нели на некој светски мис натпревар? Тоа не значи дека автоматски треба да ни е на сите убава. Исто е и со Кардашијан, Бибер, Коељо и сите други „светски признати“ :)

Она сама си ја имаше лиценцата за тој избор и сама си се прати. Никој нит ја избрал, нити и рекол дека е убава, она сама си решила. :D

Ве молам не ја споредувајте топ-моделката и наша форумџика со Дунавка. Или било која моделка со Дунавка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom