Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
дај бе некое искуство тука , да се посмееме малку.
патешествија се многу интересна работа
патешествија се многу интересна работа
Е така де а не тука во германија, досадно, знаеш дека во колку саат и колку минути пристига возот и во колку саат и колку минути ќе стигне на определената цел и нема поголемо отстапување од 5 мин во принцип.Goddess of Chaos напиша:Се возам прилично многу и ниту еднаш не сум го поминала времето у возот без некое, шо би рекол Bacillus патешествие и авантура бидејќи среде патување се случува да мора да се чека да помине другиот воз па да се раскрстат или па на станица касни 1h па коа ќе стаса железничариве сфаќаат дека не тој е друг воз па ви викаат не иде тој за велес симнувајте се одете во овој, па тогаш сфаќаат дека тој одел за приштина па ви викаат не е ни тој, почекајте да вииме шо ќе каже шефот! лудница се си ги сакам вофчињата
Леле ова кога го видов првиот пат...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Acid напиша:
Мала грешка си! Јас живеам точно над железничката во север и возовиве дури подрануваат одколку кога треба да стигнат на време(барем овие што тргаат од кај мене)! како второ јас редовно се возам во возовиве наши и морам да ви кажам дека баш ми е забавно кога од дома до маџари стигам за помалку од 5 минути и тоа само за 10 денари ! (толку кошта и до зелениково да одам )sagaqua напиша:И јас немам намера да се возам со овие наши возови....инаку, познат е податокот дека во МКД, возовите вкупно годишно доцнат 5 години...