- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.942
- Поени од реакции
- 16.259
Mики рече дека до сеа никој го нема "извадено од контакт" како Нико.. И Биљана кажа нешто, само не памтам сеаА Мики и Биљана зборуваа ли?
Охх, мора и ова да помине, ај.Mики рече дека до сеа никој го нема "извадено од контакт" како Нико.. И Биљана кажа нешто, само не памтам сеа
Иначе во Понеделник ќе се пеат поп песни..
Христијан не е син на директор од витаминка. Многу го критикувате, ама мора да има секакви карактери ради баланс. Машкото си пее арно, дружељубив е, шегобиец (прилепчанец шо можи да биди), го обожаваат многу девојчина, а од друга страна го мразат многу машки. Никој нема спомнато причина зошто го мрази, или онака како појава, без причина, со предрасуди.Без да познавате некој од нив глупо е да се прави претпоставки.
Дека сите збореа така за него, очигледно е дека нешто од тоа е точно.Можеби тој се имал повеќе со оние кои испаднаа, кој знае.Кристијан што јадеше многу гомна, јадеше.
А, Нико од друга страна кога рече дека давал совети како на брат/било кој друг збор, ма ај ти се молам? 1 Месец колку се знаат, брат дури па.Такви зборови колку само ме нервираат. Некогаш и да сакаш да помогнеш, ќе бидеш сфатен погрешно и како што рече Билјана или кој беше, подобро е да си молчиш.
Па и муабетите тоа колку биле поврзани/семејство/блабла, seriously..?. Кога ќе заврши сето ова, осеќам дека нема да се познаваат.
Тоа што не му ги кажале овие работи во живо а пред камера, стварно е глупо, се осеќаше дека му е непријатно.
Да седнат на една маса сега, ќе се исколат. Драмиии . ^.~
Од друга страна, Кристијан бил син на директор на витаминка (спонзор) на идол.. и да нема местенки, не ми се верува таа работа.
[video]http://mesto.com.mk/video/XSMB6K1SMAY9/Контроверзно-интервју-со-Нико-од-Идол[/video]:helou:И јас го барам ама не најдов ништо.Некој да даде линк ако воопшто е ставено негде фамозното интервју околу кое се дигна толкава прашина?
Без оглед на тоа колку и да бил ситничар и да глумел авторитет не требаше вака пред камера да го изоговараат.
Ја смени одлуката мислам.. Ќе ја пее I want to break freeИван ќе ја пее Apologize od Timbаland.
Охх, мора и ова да помине, ај.
--- надополнето ---
Христијан не е син на директор од витаминка. Многу го критикувате, ама мора да има секакви карактери ради баланс. Машкото си пее арно, дружељубив е, шегобиец (прилепчанец шо можи да биди), го обожаваат многу девојчина, а од друга страна го мразат многу машки. Никој нема спомнато причина зошто го мрази, или онака како појава, без причина, со предрасуди.
И да, навивам за Кико, но Мики е најдобар досега според мене.