Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
има негде видео од коментарите на кико и виктор ?

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Јас за оваа карактеристика имам слушнато за Нико уште од машките концерти. Им се правеше нај добар и дека ќе ги учи сите. Но, џабе збориме, супер пееше. Заедно со Мики никој неможеше ни за петици да ги фати. А овој ХИХО по одвратен нема

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
А Мики и Биљана зборуваа ли? :)
Mики рече дека до сеа никој го нема "извадено од контакт" како Нико.. :):) И Биљана кажа нешто, само не памтам сеа :)

Иначе во Понеделник ќе се пеат поп песни.. :):)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Mики рече дека до сеа никој го нема "извадено од контакт" како Нико.. :):) И Биљана кажа нешто, само не памтам сеа :)

Иначе во Понеделник ќе се пеат поп песни.. :):)
Охх, мора и ова да помине, ај.

--- надополнето ---

Без да познавате некој од нив глупо е да се прави претпоставки.
Дека сите збореа така за него, очигледно е дека нешто од тоа е точно.Можеби тој се имал повеќе со оние кои испаднаа, кој знае.Кристијан што јадеше многу гомна, јадеше.
А, Нико од друга страна кога рече дека давал совети како на брат/било кој друг збор, ма ај ти се молам? 1 Месец колку се знаат, брат дури па.Такви зборови колку само ме нервираат. Некогаш и да сакаш да помогнеш, ќе бидеш сфатен погрешно и како што рече Билјана или кој беше, подобро е да си молчиш.
Па и муабетите тоа колку биле поврзани/семејство/блабла, seriously..?. Кога ќе заврши сето ова, осеќам дека нема да се познаваат.
Тоа што не му ги кажале овие работи во живо а пред камера, стварно е глупо, се осеќаше дека му е непријатно.

Да седнат на една маса сега, ќе се исколат. Драмиии . ^.~
Од друга страна, Кристијан бил син на директор на витаминка (спонзор) на идол.. и да нема местенки, не ми се верува таа работа.
Христијан не е син на директор од витаминка. Многу го критикувате, ама мора да има секакви карактери ради баланс. Машкото си пее арно, дружељубив е, шегобиец (прилепчанец шо можи да биди), го обожаваат многу девојчина, а од друга страна го мразат многу машки. Никој нема спомнато причина зошто го мрази, или онака како појава, без причина, со предрасуди.

И да, навивам за Кико, но Мики е најдобар досега според мене.

F

FuckYouAll

Гостин
И јас го барам ама не најдов ништо.Некој да даде линк ако воопшто е ставено негде фамозното интервју околу кое се дигна толкава прашина?:pipi:
[video]http://mesto.com.mk/video/XSMB6K1SMAY9/Контроверзно-интервју-со-Нико-од-Идол[/video]:helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Иван ќе ја пее Apologize od Timbаland.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Убаво што кажаа што излезе на виделина она што сите подтајно ги знаевме.Сепак толку директно пред камери без да знае тој лошо му дојде.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Секој си кажа што си мисли, ништо страшно. Почитувај го туѓото мислење, секој си има право на негова слобода.
Многу паника за обични изјави, глупости...
А тоа дали било у фаца или не, искрено ретко кој би му кажал да е во ваква ситуација, на другиот што искрено мисли за него.
Денес без лицемерие и лижење газови не се живее :icon_lol:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ништо страшно не му рекоја, ама сепак поубаво ќе беше во лице да му кажат одколку вака пред јавноста, и нико рече дека му е срам вака пред јавноста

M

Moon Child

Гостин
Јас пак не мислам дека беше лицемерен потег од нивна страна. Ваљда чувствувал човекот дека го одбегаваат и слично, пошто сам си кажа дека се двоел на пати. Можда несакале директно да му кажат, па му укажувале индиректно, но не сфатил јбг. Лицемерно ќе беше да речеа сите дека бил фин, супер, добар, а го мислат спротивното.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Охх, мора и ова да помине, ај.

--- надополнето ---

Христијан не е син на директор од витаминка. Многу го критикувате, ама мора да има секакви карактери ради баланс. Машкото си пее арно, дружељубив е, шегобиец (прилепчанец шо можи да биди), го обожаваат многу девојчина, а од друга страна го мразат многу машки. Никој нема спомнато причина зошто го мрази, или онака како појава, без причина, со предрасуди.

И да, навивам за Кико, но Мики е најдобар досега според мене.

Зашто го мразам?

Епа не пее убаво како што викаш ти,
лигав е,
шегобиец?!
Кои девојчиња го сакаат? - Само оние под 10 години?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom