- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.590
- Поени од реакции
- 14.396
Иван ќе ја пее таа....или Бацила је све низ ријеку...мислам дека оваа вторава повеќе би му лежела.
Иван ќе ја пее таа....или Бацила је све низ ријеку...мислам дека оваа вторава повеќе би му лежела.
И Миле Китиќ и Аца Лукас,иначе без нив ништо.Ако тераат само на Рок ништо не бидна и од тоа.Нека пробаат и со Чола едно друго..
Дали си сигурна ?Мacedonian Idol е уникатно нешто и најдобро македонско шоу на нашите телевизии.
Ми во моментот како шоу дефинитивно, ама пошто не гледам многу TV може да не е така.Дали си сигурна ?
Е што замарање? Многу се нервирам вака кога од никаде некаде со предрасуди се оди спрема нечив настап. И мене ме нервира Виктор на пример, ама чекам да видам како ќе настапи па после коментирам и ако добро испее си кажувам добар беше, а не вака, на уште не чуено еј ќе замара. Со што ќе замара? Песната е легендарна, од легендарна група, не гледам у што е замарањето.Пак ли ќе замара типот бе?!? :nesvest:
Не ми се верува човече...
Не зборев за настапот, туку за песната. Ова ќе му биде 3та спора (и досадна) песна по ред, што е стварно безвезе. Во понеделникот повеќе музиката се слушаше отколку он, пошто немаше баш пеење во неа. Претходниот понеделник "пееше" само 5 зборови: "Wanna be, all by myself". Тоа ли е пример за пејач?Е што замарање? Многу се нервирам вака кога од никаде некаде со предрасуди се оди спрема нечив настап. И мене ме нервира Виктор на пример, ама чекам да видам како ќе настапи па после коментирам и ако добро испее си кажувам добар беше, а не вака, на уште не чуено еј ќе замара. Со што ќе замара? Песната е легендарна, од легендарна група, не гледам у што е замарањето.
Да.Не зборев за настапот, туку за песната. Ова ќе му биде 3та спора (и досадна) песна по ред, што е стварно безвезе. Во понеделникот повеќе музиката се слушаше отколку он, пошто немаше баш пеење во неа. Претходниот понеделник "пееше" само 5 зборови: "Wanna be, all by myself". Тоа ли е пример за пејач?
Ти се слушаш што зборуваш? Си погледнал барем еднаш Идол или тресеш зелени од ракав? Идол е најгледано шоу моментално на македонските телевизии. И има таленти таму. После ќе ќењате како Елвир меќич, Гаџа и незнам кој ни се на естрадава, а ништо не почитувате.па добро значи сум бил блиску... да многу јака популарност има на идолите... популарност меѓу 3-4 одд девојчиња ..вооууу и јас би сакал да бидам како нив... мислам ке биде голема трка меѓу идолите и слаткар кој ке ги освои 3-4 оделенките D: ROFL OLOLOLOL IHIHIHEEH
абе 3то одд девојче ке кажуа што било добро шоу ЧДЧДЧДЧДЧДЧ све си ибало векот бе
Ти се слушаш што зборуваш? Си погледнал барем еднаш Идол или тресеш зелени од ракав? Идол е најгледано шоу моментално на македонските телевизии. И има таленти таму. После ќе ќењате како Елвир меќич, Гаџа и незнам кој ни се на естрадава, а ништо не почитувате.
Само што 70% од таа гледаност и популарност на Идол ја прават деца од 10 до 15 години.Ти се слушаш што зборуваш? Си погледнал барем еднаш Идол или тресеш зелени од ракав? Идол е најгледано шоу моментално на македонските телевизии. И има таленти таму. После ќе ќењате како Елвир меќич, Гаџа и незнам кој ни се на естрадава, а ништо не почитувате.
Не е важно кој ја прајт популарноста на самото шоу, важно е популарно.Само што 70% од таа гледаност и популарност на Идол ја прават деца од 10 до 15 години.
Таленти има, но битно е дали и колку ќе се погрижат за нив по завршувањето на Идол.