Македонски "Евергрини"

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.648
Поени од реакции
31.875
џимеј

Oпасни беа Камелен :D.(Стружани или Охриѓани, не ми текнува)

Инаку заебанции настрана ,,Не заборавај" мене ми е во топ 10 македонски песни воопшто. Искрен текст, посветен на смртта на нивни другар чинам беше.

Другите песни им беа жими к..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.735
Поени од реакции
13.499
Ристо бомбата и Студени нозе до толку се исшљифовани секаде, што е срамота да се заборават.

Од поновиве (крајот на 90тите почеток на 00) после Принс шо ми праеше релативно новитет за увце би ги додал Ерзана и Туна со навистина квалитетен глас, Нокаут (ЕјБиСи ерата) подоцна како имање муда да експериментираат повеќе... И веќе својот зенит кога отиде кај М2 продукција - Елена Ристевска на почетоците.:drk:

Нема да лупам линкови од песни, сами барајте си ги пошо ми кочи ПС-то.
Принц - кажи ми
Нови Дечки - Алиби
Ин - Кралица
Ајвар не бурек да - некои нездрави ментиши
Камелеон - било која песна
Нокаут - мене ми припаѓаш (a bugs life верзијата)
итн...

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.180
Поени од реакции
26.000
Мене оваа ми беше мала слатка Елена Цветкоска

посебно оваа

Ондак Викторија Лоба пред соло кариерата у ептен куродрвица квазилезбо спот со елементи на даркерство, вештерство и езотерија, јаооо :vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето: 11 септември 2013 во 02:01 ---
ПС. Кој прв ќе го разочара Синистер?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Сусаро ептен ги погодува, ептен грбава песна беше таа „Заведи ме“ на Верица, гласот нејзин ти буши у ушите како бор-машина.

Иначе еве 10 минути се мислам за една песна, не ми текнува ни пеачката ни песната како се викаа.

Балада беше, имаше еден спот, една плавуша пееше, нешто за некоја бајка, приказна не знам точно шо беше. Ако му текне некој до утре сабајле нека ја стави тука.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Не дека е песнава за овде али морав да ја постирам.:pos:

Еве една која ја сакав ептен.

Eве го малиот што му ја хејтав песната.

Ете го и Ламбето крстен на бабаму Светла.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.717
Поени од реакции
88.822
Ова кога се заозбили малце... :D

Песнава е мислам 10 години стара, од 2003, ама одлично хитче беше, штета што тогаш не освоија прво место (Добра цицка држи женава :drk: :D )

Штета што го нема спотов за песнава.... :(

:cuc:

:cuc: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

РОБЕРТ САЗДОВ ЛЕГЕНДА!!!
--- надополнето: 11 септември 2013 во 09:13 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom