- Член од
- 27 ноември 2005
- Мислења
- 648
- Поени од реакции
- 7
А ја пак си мислев дека само ја имам такви '' познаници '' (инаку дупло се појче од твојата бројка)Ја па имам едно 10 '' познаници '' што се спремаат да идат во Грција =)
А ја пак си мислев дека само ја имам такви '' познаници '' (инаку дупло се појче од твојата бројка)Ја па имам едно 10 '' познаници '' што се спремаат да идат во Грција =)
а за тебе Џену Грл само изолација у Македонијава, нигде не искачај, најубаво е тука. Деца!
Така, само коментирајте како у грчка не не сакаат, најубаво да си седиме дома бе. Златен Охрид.
Како не бе! Пред 1 месец бев во Солун со кола, па еве сум бутур не ми фали. Анархистите маваат на големи банки и салони за автомобили, а не на странци. И да, ако имам можност година ќе идам у Грчка, бар знам дека за моите пари добивам асална услуга за разлика од Охридон.
Бравос за тебе. А јас секоја година ќе продолжам да си одам во Охридон, затоа што никогаш не сум имала проблеми.а за тебе Џену Грл само изолација у Македонијава, нигде не искачај, најубаво е тука. Деца!
Така, само коментирајте како у грчка не не сакаат, најубаво да си седиме дома бе. Златен Охрид.
Како не бе! Пред 1 месец бев во Солун со кола, па еве сум бутур не ми фали. Анархистите маваат на големи банки и салони за автомобили, а не на странци. И да, ако имам можност година ќе идам у Грчка, бар знам дека за моите пари добивам асална услуга за разлика од Охридон.
И чисто онака една причина ради потсетување, му даваш пари на некој кој тврди дека не постоиш.Ова го слушнавме и од ПАТРИОТОТ Латас кој што ( мислам дека ) беше во доста ексклузивен хотел во грција на одмор...
Па зошто размислувате вака...како прво...ако одам на одмор во Грција не значи дека сум предавник...
Како второ...јас ако можам да појдам на Малдиви мислите дека нема да појдам??
Како трето...нели халкидики и Солун се наши??Па зошто да не одиме...??
НО СЕПАК...сегашната состојба во Грција не смее да се занемари и треба да се одбегни патувањето во таа земја (али чисто заради нашата безбедност а не заради нешто друго)
Па за тебе само Охрид и Грција е Светов?Така, само коментирајте како у грчка не не сакаат, најубаво да си седиме дома бе. Златен Охрид.
Памтам еден муабет од еден мој познаник за Миконос, велеше многу убаво место ама многу педери бреЗашто бе, веќе сте резервирале апартмани на Миконос?
Ako ne se zloupotrebi za vnatresni MK potrebi ova e normalna poraka.Скопје, 15 април (МИА) - Министерството за надворешни работи им советува на македонските граѓани да се воздржат од патување и подолг престој во поголемите градови во Грција.
Доколку патувањето и престојот се неопходни, МНР препорачува многу внимателно однесување, посебна грижа за безбеден паркинг доколку се патува со сопствено возило, одбегнување на градските центри и локациите каде што евентуално можат да бидат организирани протести и немири, како и одбегнување на објектите и институциите кои досега биле најчеста мета на насилни напади.
Во образложението на препораката МНР потсетува дека во последните неколку месеци, Грција беше зафатена од бран на внатрешни немири, насилни протести и вооружени инциденти, со што беше загрозена приватната сопственост и личната безбедност на многу лица.
- Ваквите инциденти, кои, за жал, се уште не се ставени под контрола, особено се случуваат во поголемите градови, како Атина, Солун и други, преку напади со молотови коктели на авто-салони и банки, напади кон полициски патроли и странски претставништва, заземање на универзитетските центри од страна на анархистички групи, закана со подметнување бомби во црковни објекти и протести на главните улици и плоштадите кои не ретко добиваат и насилни димензии. Дополнително, во последните неколку месеци десетици македонски граѓани, особено автопревозници, ги известиле надлежните македонски органи за проблеми поврзани со оштетување на нивните возила при нивниот престој или премин преку територијата на Република Грција, се вели во препораката.
Министерството за надворешни работи им укажува на македонските граѓани редовно да ја следат состојбата во Грција, како и да го контактираат Министерството и македонските дипломатски претставништва во Атина и Солун.
http://www.mia.com.mk/default.aspx?vId=63861670&lId=1
Па ако за тебе Грција е цел свет, твој проблем. Има уште 210 земји во светот инаку. Не се секирај за мене, сум била во повеќе земји него што можеш да наброиш во моментов ако веќе до толку те интересира.:helou:.Ако некаде гледам дека не ме сакаат, не одам. Тоа ти е исто како да отидеш некаде со друштво, знаеш дека не те поднесуваат и цело време да те гледаат чудно. Ако ти е тебе пријатно така, мене не ми е.а за тебе Џену Грл само изолација у Македонијава, нигде не искачај, најубаво е тука. Деца!
И сеа шо сакаш, медал да ти дадеме шо си бил у Педеристан и тоа со кола, уште да се пофалеше со типот на колата. Бтв ова известувањето од МНР е за тие како тебе, сигурно не е за мене, па немој да те видиме на ТВ како се жалиш како те малтретирале долу.а за тебе Џену Грл само изолација у Македонијава, нигде не искачај, најубаво е тука. Деца!