Македонска фудбалска репрезентација

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ако Хрвативе ни ги земат трите бода и дефинитивно треба да се откажеме од фудбал. Значи се смени што се смени се направија промени, ако сега не успеат на стадионов конечно и достојно да победат нека се е. Па преку глава од тоа дека сме имале фудбал и фудбалери ама сме немале тренери или само федерацијата била зезната. Ајде нека докажат дека знаат и уемат во спротивно не ја заслужуваат оваа 33 илјадна публика вечерва. Не може од еден меч во Шкотска да тврдиме дека преку ноќ сме станале екипа за репсект туку континуитет на добри мечеви и победи.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ако Хрвативе ни ги земат трите бода и дефинитивно треба да се откажеме од фудбал. Значи се смени што се смени се направија промени, ако сега не успеат на стадионов конечно и достојно да победат нека се е. Па преку глава од тоа дека сме имале фудбал и фудбалери ама сме немале тренери или само федерацијата била зезната. Ајде нека докажат дека знаат и уемат во спротивно не ја заслужуваат оваа 33 илјадна публика вечерва. Не може од еден меч во Шкотска да тврдиме дека преку ноќ сме станале екипа за репсект туку континуитет на добри мечеви и победи.
Не знам дали си навистина модератор али тоа не ти дава право цело време на едно 5 страни да мрчиш за нешто.

Ако не ти се гледа не гледај имаш Евролига вечер.Ако не ти се гледа ни тоа прави нешто со женска ти.Ако не сакаш и тоа прави што сакаш али не мрчи цело време.

Што мислиш дека си многу паметен дека ако почнеш со негативен став немаш ништо да изгубиш.Ако изгубиме "Еј ви кажав",ако победиме тогаш ќе биде "Какво изненадување".

.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Ајде, одиме на победа вечер!!! Отидов накај стадион, па се читаме после победата:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Te razbiram, ali ne mozes da ocekuvas odma rezultati. Ovaa reprezentacija e mnogu ostetana izminative godini, ne moze so edna mala promena da se vrati i da bide konkurentna.

Ako prodolzat so dobra rabota, so dobri selektori, i ako mladite igraci napreduvaat, za 4-5 godini bi mozele da se nadevame na 3to mesto.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ја песимистички ќе бидам за репката се додека во нејзе има место за црепови ко Шумуликоски па ке кажам, иаме атмосфера, ќе има ненормална атмосфера, иаме квалитет иаме елан иаме самодоверба.....само да не ја усерат....само да не ја усерат...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Величе ќе го одбележи натпреварот бе! Или гол/автогол или црвен! He'll steal the show! :нинџ:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ајде уште пола саат и се трга накај стадион:vozbud:
Која еуфорија ме пука човече:vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кај мене пред зграда гледам сите се раздвижени, весели идат кон стадион. Се е црвено-жолто! Трема ме фаќа....

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ми се плаче што немам карта :(

Оддамна не сум се осеќал вака пред натпревар на фудбалскава репрезентација...ма што одамна првпат е :vozbud::ROFLMAO:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438

Kajgana Shop

На врв Bottom