Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Hehe se pravis glupav ili si ? Rekov deka ne igral za Wolfsburg, igrase za U21 sega i bese eden od najdobrite da ne kazam najdobar. tripati e po podgotven od ovie sto igrat ovde.

Играчи за репрезентација се викаат според формата во својот клуб.
Кај нас се бираат според длабочината на нивниот џеб. Па така и Хасани е викнат, затоа што се кеширал.

Играчи за репрезентација се викаат според формата во својот клуб.
Кај нас се бираат според длабочината на нивниот џеб. Па така и Хасани е викнат, затоа што се кеширал.

Znaci i Ivanovski se keshiral ?

Ивановски е најдобар фудбалер и стрелец во прва лига, срамота ќе е да не се викне

Pa Hasani uste vazi najdobar igrac ovde, duri sega ja zemase nagradata . Nasa liga e kako 4 u germanija, znaci sigurno treninzite se pokvalitetni od nasitee natprevari.

Pa Hasani uste vazi najdobar igrac ovde, duri sega ja zemase nagradata . Nasa liga e kako 4 u germanija, znaci sigurno treninzite se pokvalitetni od nasitee natprevari.

:pos: со кого фатив и јас да дискутирам. Овој полудел :pos:
И Панчев пред 2-3 години ја зеде златната копачка која ја освои пред 30 години .

:pos: со кого фатив и јас да дискутирам. Овој полудел :pos:
И Панчев пред 2-3 години ја зеде златната копачка која ја освои пред 30 години .

Hehe da jas sum poludel ;). Ne vi se dopaga Hasani zasto ne e makedonec i zato zborite. I jas rekov deka ne igral za Wolfsburg no kaza so U21 deka e odlicno podgotven. Koga nekoj ne znae da diskutira za tema sekogas proba da se smee, i da dokaze deka drugiot e lud ;). Nemam namera da ti vratam vise.Cao

Hehe da jas sum poludel ;). Ne vi se dopaga Hasani zasto ne e makedonec i zato zborite. I jas rekov deka ne igral za Wolfsburg no kaza so U21 deka e odlicno podgotven. Koga nekoj ne znae da diskutira za tema sekogas proba da se smee, i da dokaze deka drugiot e lud ;). Nemam namera da ti vratam vise.Cao

И Шумуликовски не ми се допаѓаше, а Македонец е. Шаќири ми се допаѓаше а Албанец е, Демири исто.
Ама џабе кога ти ништо не разбираш. Ти кажале овој Албанец е и треба да го фалиш и ти тоа го правиш, безразлика дали знаеш за што дискутираш или не.

И Шумуликовски не ми се допаѓаше, а Македонец е. Шаќири ми се допаѓаше а Албанец е, Демири исто.
Ама џабе кога ти ништо не разбираш. Ти кажале овој Албанец е и треба да го фалиш и ти тоа го правиш, безразлика дали знаеш за што дискутираш или не.

Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .

PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. Ova se prijatelski, trenerot treba da raboti so mladi igraci za da ima kvalitet vo idnina.

Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .

PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. Ova se prijatelski, trenerot treba da raboti so mladi igraci za da ima kvalitet vo idnina.

Дете не отекувај. Играч кој нема одиграно натпревар цела година нема логика да се повика за репрезентација па било тоа да е Пандев, Хасани или Шумуликовски.
Логиката е кај Хари на сметка.

Дете не отекувај. Играч кој нема одиграно натпревар цела година нема логика да се повика за репрезентација па било тоа да е Пандев, Хасани или Шумуликовски.
Логиката е кај Хари на сметка.

OK stari.

Pa ne gledate deka Trickovski,Pandev igraat kako golemi xvezdi i ne davat topka ? Vistina e vo momentov tie se 3-4 klasi podobri, ama ne se igra individualno tuku za ekipa. Tie igrat za sebe. Treba igraci kako Hasani i drugi mladi, Hasani sega treba da e dvojno podobar zasto sepak trenira so wolfsburg iako ne igrase nitu edna minuta ;).
А Хасани колку ја подава топката, што да ти кажам... секогаш ја гњави топката кога игра за репрезентација и уште посмешно ја губи. Гледам си го спомнал и Пандев затоа што не играл за Лацио. Прво Пандев не играше поради тоа што сакаше трансфер, а не поради тоа што не беше доволно квалитетен, второ, ти го споредуваш Хасани со Пандев :pos:

Откажал и Попов. На местото на Ѓуровски, викнат е Муарем х2 :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Незнам више дали да плачем или да се смеем...

Се ќе прифатам ама овој кога ќе го видам дека е викнат ми доаѓа да заплачам :tapp:
Муарем Муарем :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom