Македонска фудбалска репрезентација

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Како Латас го коментира поразот од Луксембург?

Македонија загуби од Луксембург со 2:1, одличен резултат, браво момци. За сите оние кои не мислат така, само нека се потсетат дека во времето на СДСМ загубивме од Андора со 1:0, не постигнавме гол, сега хероите дадоа гол, одличен успех!
то е то со овој комкентар ја кажува моменталната ситуација во целата земја..плус неможите да споредувате фудбал со ракомет/кошарка..во фудбалот работите се многу покомплицирани од сите спортови и треба многу понапорна работа за да се дојди до успех плус конкуренцијата е пострашна..треба да се има визија и проект за да се направи успех и да се работи на младите..а кај нас во оваа држава гледаат само да украдат..то е то

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
A zasto samo trolame po forumi zasto vie sto ste po Skopje ne izlezete i ja demolirate zgradata na FFM , sto cekate nekoj od Ohrid li da vi se krene , neli ste golem grad i metropola od okolu milion , ali od milion izglea milion ipol se pederi u dusa !
Ќе ми ги извадиш ти лисиците од раце ако ја демолирам зградата ? Зошто од другите градови да не доаѓаат ? Не сте во иста држава ? Еве ти како прав маж собери луѓе и иди демолирај.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Како Латас го коментира поразот од Луксембург?

Македонија загуби од Луксембург со 2:1, одличен резултат, браво момци. За сите оние кои не мислат така, само нека се потсетат дека во времето на СДСМ загубивме од Андора со 1:0, не постигнавме гол, сега хероите дадоа гол, одличен успех!
Eve jas sum vmrovec vo prava smisla na zborot i Latas nemozam da go smislam , od kaj izlegoa i srbi u VMRO :D abe u drzavava sve e naopaku , u nasava mial Makedonija ima sve osven MAKEDONSKI DUH !

Ne treba da se pravime patrioti samo na uspesi kako na kosarkarite ili rakometarite , treba da sme i patrioti i vo momenti koga e toa najpotrebno , koga nekoj saka da ni ja osakati drzavata da mu go skineme vratot , ako se sobereme site navivaci vo Makedoniaj zaedno i slozno nema policija koja moze da ne sopre , direk demoliranje na sve zivo i divo

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Eve jas sum vmrovec vo prava smisla na zborot i Latas nemozam da go smislam , od kaj izlegoa i srbi u VMRO :D abe u drzavava sve e naopaku , u nasava mial Makedonija ima sve osven MAKEDONSKI DUH !

Ne treba da se pravime patrioti samo na uspesi kako na kosarkarite ili rakometarite , treba da sme i patrioti i vo momenti koga e toa najpotrebno , koga nekoj saka da ni ja osakati drzavata da mu go skineme vratot , ako se sobereme site navivaci vo Makedoniaj zaedno i slozno nema policija koja moze da ne sopre , direk demoliranje na sve zivo i divo
За првово ми е гајле.
Имало многу обиди за да се дојде до тоа што ти го бараш од Скопјанчиштава ама после неколку изедени пендраци и кривични пријави сите си се повлекуваат.(нормално)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ќе ми ги извадиш ти лисиците од раце ако ја демолирам зградата ? Зошто од другите градови да не доаѓаат ? Не сте во иста држава ? Еве ти како прав маж собери луѓе и иди демолирај.
Se imam krenato od pizde materine da ja demoliram grcka ambasada i mavav so znak STOP :D po policajci i izedov dva - tri pendreka od taka narecenite Zelki i mi pomina ne se sekiraj , podobro lisici odkolku pendreci veruj :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
‘‘Eve jas sum vmrovec vo prava smisla na zborot ‘‘ ....Se imam krenato od pizde materine da ja demoliram grcka ambasada i mavav so znak STOP :D po policajci i izedov dva - tri pendreka od taka narecenite Zelki i mi pomina ne se sekiraj , podobro lisici odkolku pendreci veruj :D
Ти верувам. :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.268
Поени од реакции
18.237

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Абе го изгледа некој цел натпревар? :pos::pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Барем постигнал , другиве освен Пандев бидејќи другиве и нивните родители не ги познават , што прават бе ? НА ДНОТО СТЕ (y)
Јак успех на договорена утакмица да дадеш гол...

Него, нема врска ВМРО па затоа Хари не го кинеле, или кладилници да праќале дојави до УЕФА... самата УЕФА го поддржува Куралампије...

Шо мислите, нив им чуе што Македонија нема море... овај, што Македонија губи од Луксембург !? И тие си имаат некаков бенефит од ова, затоа и седат мирни, инаку ќе јадевме суспензија досега...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гласот на Хари беше клучен за победата на Платини. Ваљда ви се разјасни сега зошто не е сменет до сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom