Македонска фудбалска репрезентација

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пу бе за малаце ќе им извадевме нерешено :mad: Ајде не се разочарувајте наредната им кинеме бод на Филип 2 па што сака нека биде.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Сега кајганџииве ќе ги соберам да истренираме еднаш и ќе играме против нашиве. Мислам дека имаме добри шанси.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Точна ли е таа информација дека водоинсталатер ни го збрцал вториот гол?? Ама сериозно не се заебавам....

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.130
Поени од реакции
8.077
јас уште денес се надевав...ама поќе не ..никогаш!!
мора да се најди некој да го смени хари а со него и тошак и мошак и бабунски и сите..сите у курац да одат
до кај ќе оди овој срам бе сељаци се отепаја од пари крадење како не муе срам

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Точна ли е таа информација дека водоинсталатер ни го збрцал вториот гол?? Ама сериозно не се заебавам....
Можно е да бил водоинсталатер, електричар, автомеханичар, шминкер, фризер или можеби камерман... Најверојатно е камерман па затоа немало и пренос. Јас се заебавам:)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.338
Поени од реакции
5.366
Јас незнам шо се нервирате за ЏАБЕ !!!

Кренав раце јас од Фудбалската Репрезентација порано уште, ги гледате какви дрва се !!! На стадион едвај по 500-600 гледачи се собираат, во репрезентација играт и од друга националност (шо според мене не смејме да си го дозволиме ) барем ние МАКЕДОНЦИТЕ !!!

Играат и играчи на мама на тато на вујче во репрезентацијата, значи роднински врски !!!
Треба да се напрај една ГОЛЕМА ЧИСТКА ВО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА !!!
Јас искрено би остајл само 3 играчи шо НАВИСТИНА ЗАСЛУЖУВААТ ДА ГО НОСАТ ОВАЈ ДРЕС !!! другите нека ги палат патиките !!!
Утре и Македонија - Бразил да играт не одам да ги гледам и пари да ми даваат !!!

И на крај ќе речам само !!!

ФФМ МАФИЈА !!! ФФМ МАФИЈА !!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Смрди на наместено али нема врска... Колку ми е само мило што сме изгубиле еј, не верував дека некогаш по пораз ќе ми биде олку убаво !!! :vozbud:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Сега кајганџииве ќе ги соберам да истренираме еднаш и ќе играме против нашиве. Мислам дека имаме добри шанси.
нема шанси!!! испод чест ни е да играме против овие дрвава!!! нека победат некого, макар и сан марино (ама тие се велесила за нас), тогаш ќе размислиме!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom