Македонска фудбалска репрезентација

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Каков Тасевски бе, мисли дека е ѕвезда а појма нема од фудбал. У ист кош со Величе

P

PewDiePie

Гостин
Смешното е што сме имале светски шампион во пливање а овие од 4 место не мрднале :pos:
Јасно,исправи се Делфина е сниман по истинитој причи што и се имат на Атина Бојаџи десено. :icon_lol:

Значи и ТАШАК е крив,Чиро да беше немаше да ги ебе 2% хари мата хари и рамковните ќе ги играше тие што заслужиле,и сигурно ќе беше позаинтересиран и поупатен од ТАШАК цц :tapp:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Што има врска син му, он сам си го плаќа него, не ФФМ...

Барем самите така кажаа...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Точно е дека договориле пријателска со Португалија на 26-ти Мај во Лисабон?

А

Анноун

Гостин
Португалија - Македонија пред европсково во Лисабон ? :eek:

Ако го вратат Шуми , го повредува Роналдо 100 посто , за некое милионче на сметка.

Не верувам дека ќе имаат милост Нани и Ронадло на мечов.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да не испадне само ко Португалија со Северна Кореја на Светското...:eek: Ма да, токмациве, знаат некогаш (иако тоа се случува ретко како документарец на македонска телевизиска програма) да изненадат.:cautious:

Ако излезе дека ќе играат, со едно око ќе ја гледам утакмицата. :facepalm:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе океј е, чим не сме пласирани на ЕП/СП у овој период е најлесно да закажеш пријателски.

Сите учесници на СП/ЕП бараат спаринг партнери, добро е да закажат уште некоја... Сите нормални репрезентации играат по неколку пријателски сеа...

Знам пред СП 2010 сите играа пријателски тој период пред првенството, ние ниту една не изигравме... o_O

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Aко е ова вистина дека ќе играме со Португалија, одлично ќе биди за нашата репрезентација, конечно еден вистински тест, а и за Португалската, победа против нас, дополнително ќе ги мотивира за ЕП:icon_lol:
Не гледам ништо смешно во овој дуел..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе се ок тоа со пријателскиве што се закажани, мене страв ми е да не рушат рекорди Португалциве на нас. Ако се распуцаат Роналдо и Нани, со оглед на формата во која што сме, нема да ме чуди да броиме и накај 6-7 гола.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Абе се ок тоа со пријателскиве што се закажани, мене страв ми е да не рушат рекорди Португалциве на нас. Ако се распуцаат Роналдо и Нани, со оглед на формата во која што сме, нема да ме чуди да броиме и накај 6-7 гола.
Абе накај 15 гола ќе дадат :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^^^ :pos:

------------------------------------------------------------------------------

Ќе се замолат, по играње од 15 мин. трчкање без топка, од страна на навивачите да покрените(ме) иницијатива да уфрлат во игра и втора топка, барем да фатат и нашиве.......... :icon_lol:
Настрана заебанцијата ако играат со оној состав со кој што си играат стандардно не ни бегаат 4-5 парчина, од грево згора

Kajgana Shop

На врв Bottom